MEHTAP KILIÇ , ZÜLFÜ GENÇ'İN DÜĞÜNÜNDE BÖLGER İŞ-STK DÜNYAMIZ BULUŞTU...

İş yaşamında olduğu gibi sivil topluma STK alanına duyarlılığı ile tanıdığımız hemşerimiz Mehtap Kılıç, bölge İş-STK-Siyaset dünyamızın da katıldığı bir düğünle hayatını Zülfü Genç'le birleştirdi.
Bu haber 2018-07-09 03:31:24 eklenmiş ve 3454 kez görüntülenmiştir.

 

MEHTAP KILIÇ ,  ZÜLFÜ GENÇ'İN DÜĞÜNÜNDE BÖLGER İŞ-STK DÜNYAMIZ BULUŞTU...

 

İş yaşamında olduğu gibi sivil topluma STK alanına duyarlılığı ile  tanıdığımız hemşerimiz Mehtap Kılıç, bölge İş-STK-Siyaset dünyamızın da katıldığı bir düğünle hayatını Zülfü Genç'le birleştirdi.

 

Ardahan'ın önde gelen ailelerinden Kılıç Ailesi ile Elazığ'ın önde gelen ailelerinden Genç Ailesi ile akrabalık bağlarının oluştuğu düğünde her iki aileden gelin ve damadın yakın çevresinden de yoğun katılım oldu.

Düğüne bölge iş dünyamızın devlerinden Serhat iş dünyası örgütlenme mimarlarından olan Sanayici İş Adamı Veysel Çamlı, İstanbul Ardahanlılar Derneği Başkanı Ahmet Demirbaş, İş Adamı Cemal Uygur, Ardahan Eğitim Vakfı Başkanı İlter Avşar, Azebeycan İstanbul Dernek Başkanı Sefer Karakoyunlu, onlarca Ardahan-Kars  dernek bşk ve yönetimleri katıldılar.

Katılımcılar genç çifte ömür boyu mutluluk dileğinde bulunurken,  adetten olduğu üzere takı ve hediyelerini takdim ettiler. Her düğünümüzde olduğu gibi bu düğünde de birbirinden güzel Kurdi-Tırki-Azerice, Lazca parçalarla 7'den 70 herkes  halaya durdu.

Bölge iş-stk dünyamızın en renkli simalarından biri olan iş kadını, stk'larda yöneticiliği ile, üyeliği ile, katılımı ile...  öne çıkan ve bu anlamda örnek bir hemşerimiz, örnek bir kişilik  olan Kılıç, kendi düğününde masaları tek tek dolaşarak gelen davetlileri karşıladı. Hayatının en önemli, en duygulu, en heyecanlı, en mutlu günlerinden birini hemşeri camiamızla birlikte yaşadı. Doğu Medya olarak kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Doğu Medya-Haber Merkezi...

 

KILIÇ DÜĞÜN FOTO GALERİ... 

 

ETİKETLER : MEHTAP KILIÇ ZÜLFÜ GENÇ'İN DÜĞÜNÜNDE BÖLGER İŞ-STK DÜNYAMIZ BULUŞTU...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA