HEMŞERİMİZ KIVANÇ KARAQKOÇ VAHŞİ BİR MAFYA-ÇETE CİNAYETİNİN KURBANI OLDU...

HEMŞERİMİZ KIVANÇ KARAQKOÇ VAHŞİ BİR MAFYA-ÇETE CİNAYETİNİN KURBANI OLDU...
Bu haber 2018-07-09 03:03:42 eklenmiş ve 5022 kez görüntülenmiştir.

 

HEMŞERİMİZ KIVANÇ KARAQKOÇ VAHŞİ BİR MAFYA-ÇETE CİNAYETİNİN KURBANI OLDU...

 

Ülkemizde bazen öyle olaylar yaşanıyor ki insan aklı ve hafızası alamıyor. Temmuz Ay'ının ilk haftasında Ardahanlı Hemşerilerimiz,  hemşerimiz Kıvanç Karakoç'a  yapılan vahşi bir cinayet, vahşi bir saldırıyla sarsıldılar.

 

Kıvanç Karakoç

KARAKOÇ'UN CENAZESİ MERKEZİ ESENYURT'TA BULUNAN ARDAHAN KÜLTÜR EVİ DERNEĞİ ÖNÜNDE KALDRILDI...

 

Karakoç'un vahşi bir cinayete kurban gittiğini duyan yüzlerce Ardahan-Kars-Iğdır STK temsilcileri, binlerce hemşerimiz Cuma günü Ardahan Kültür Evi önünde kaldırılan cenaze törenine katıldılar. Cenaze namazını kıldıran imamın, rahmetli Karakoçun vasiyeti " Şayet öldürülersem Cenaze Namzımı siz kıldırın" vasiyeti üzerine orada bulunan bir hoca tarafından kılındı. Bu vahşi cinayet yüzünden kadınların ağıtları yueri-göğü kapladı.

 

Cenaze törenine binlerce hemşerimizi ve derneklerin yanı sıra, Esenyurt Bld. Bşk Ali Murat Alatepe ve  Bşk yrd. hemşerimiz Togay Çoban'da katıldılar.

 

 

OLAY NASIL MEYDANA GELMİŞTİ:

 

Önce kurşunlayıp sonra arabasında yaktılar!

 

04.07.2018 14:02 tarihinde İstanbul'un Çatalca ilçesinde, ormanlık alanda Kıvanç Karakoç (29) arabasıyla birlikte yakılmış olarak bulunmuştu.

 

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde emlakçılık yapan Kıvanç Karakoç (29), tabancayla vurulduktan sonra otomobiliye birlikte yakılarak öldürüldü.

 

Çerkezköy'de emlakçılık yapan Kıvanç Karakoç, pazar günü İstanbul'a gitmek üzere otomobiliyle evinden ayrıldı. Karakoç'un otomobili, dün İstanbul'un Çatalca ilçesinde, yakılmış bulundu. Otomobilin içinde de Karakoç'un yanmış cesedi bulundu.

 

Yapılan incelemede, Karakoç'un aracın ateşe verilmeden önce tabancayla vurulduğu da belirlendi. Karakoç'un cesedi, savcının yaptığı incelemenin ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.

 

DAHA ÖNCE YARALANDI- BİR KARDEŞİ İSE CEZA EVİNDE...

 

Otomobili ile birlikte yakılarak öldürülen Kıvanç Karakoç, 8 Haziran günü Çerkezköy'de aralarında husumet bulunduğu belirtilen bir grupla kavgaya karışmıştı. Kavga sırasında Karakoç, tabanca ile vurularak yaralanmıştı.

 

Birkaç yıl öncede Karakoç Kardeşlere  saldırı düzenlediğini, yapılan bu saldırıyı def etmek için çatışma zorunda kaldıkları bilgisine ulaştığımız Karakoç'un bir kardeşinin ise halen cezaevinde tutuklu olduğu   bilgisine ulaştık.

 

KARKOÇ CENAZE FOTO GALERİ TIKLAYINIZ...

 

STK'LAR BİR DAHA BÖYLE CİNAYETLER BU ÜLKEDE İŞLENMEMELİ...

 

29 yaşında olan ve iki çocuk babası olan Karakoç'un önce  vurularak, ardından da arabasıyla birlikte yakılarak infaz edilmesi hemşeri camiamıza, STK'larımıza büyük bir şok yaşatırken, duyan herkeste bu cinayeti lanetledi. Bu tür cinayetlerin Türkiye'de devletin bitişi, mafyaların-çetelerin  hortlanışını ortaya koyan bir gelişme olarak gördüklerini ifade ettiler.

 

Türkiye gibi Müslüman bir ülkede, siyonist-hırıstiyan mafyalarının, onların istihbarat örgütlerinin, iş-it vb. küresel katil firmaların dizayn ettiği terör ordularının işleyebileceği bir  cinayetle hemşerimizi katl edilmesi,  cinayet nerden bakarsanız bakın mafyanın, mafyavari çetelerin İstanbul başta olmak üzere ülkemizi giderek bir kanser gibi sardıklarının ve kamu otoritesini, kanunları yok etmek için büyük bir yol katettiklerinin de en önemli kanıtlarından biri oldu.

 

Terör-terörizm, küresel ablukalarla düşürülmeye çalışılan dört koldan sarılan Türkiye'de mafya ve çete ayaklarıyla ülkemizi içten yıkacak bir çeteleşme giderek büyümekte olduğunu biz bu cinayetle anlamaya ve görmeye başladık.

 

Anlaşılan o ki artık terör ve terör örgütleriyle devlete zarar vermeyeceğini anlayan karanlık güçler, psikolojik harp yöntemleriyle vatandaşa karşı saldırıya geçtiler. İnsanlarımızın iş dünyası ve firmalaşma başta olmak üzere gelişmemesi için saldırıya geçtiklerini de ortaya koymaya başladı. Cahil birine, birilerine "sen dünyayı yıkar yakarsın, yiğit oğlu yiğitsin, senin bileğini bükecek yiğit anasından doğmadı, senin bükemeyeceğin bilek düşüremeyeceğin adam yoktur" vb. gazlarla para, uyuşturucu, kadınla devşirilen bir sürü zır-zop insan artık mafya ve çeteler tarafından bu örnekte de görüldüğü gibi korkunç bir şekilde  kullanıldıkları ortaya çıkmaktadır...

 

Karakoçun cinayeti mafya ve çeteleşmenin geldiği korkunç boyutu  ortaya koyarken, mafya ve çetelerin ülkemizi giderek nasıl korkunç bir şekilde sardıkları da bu olayla ortaya çıkmaya başladı.

 

Türkiye devletinin artık 3. dünya devleti, muz cumhuriyetleri gibi mafya -çete ve terör örgütlerinin ablukasında bir oyuncağa dönüştürülmeye çalışılan bir yapıdan acilen çıkarılması gerektiğini  ifade eden  STK'lar, devletin bir an önce bu yapıdan çıkarılması gerekmektedir dediler. Ülkemizin terör örgütleri, mafya ve çetelerin oyuncağı olmaktan çıkarılması gerektiğini belirten Serhat Sivil Toplum Örgütleri (STK-STÖ), Doğu illerinde hala terör örgütleri sivil savunmasız vatandaşları katl ederken, büyük metropollerde de böyle vahşi cinayetlere maruz kalmamız bizi derinden yaralamaktadır diye görüş belirttiler.

 

STK'lar,  doğuda PKK terörünün sivil vatandaşları katl etmesi, hala cinayetlerle gündeme gelmesi, Dink cinyetinde görüldüğü gibi fetö terör örgütünün gençleri kullanarak Hırnat dinki katl etmesi,... Örneklerinden yola çıktığımızda terör örgütleri artık mafya ve çete ayaklarıyla ülkemizin büyük şehirlerine, metropollerine dadanmış bulundukları ortaya KOYMAKTA, DEVLET YANLISI, KARŞITI ÇETE-MAFYA HABERLERİNDEN GEÇİLMEMEKTEDİR. Kamu yönetimi sadece hukukla, hukuk devletiyle, bütün vatandaşlara eşit muamele ile ayakta durabilir. Bu anlamda herkesi uyarıyoruz dediler. Gelişlmiş ülkelerde sivil bir vatandaş terör yada mafya ayağı ile katl edilse yer yerinden oynar, ülkemizde yapılan psikolojik harp nedeniyle bunlar sıradan bir olay gibi geçiştirilmeye çalışılmaktadır...

 

Devlete ve iktidara vatandaş olarak hertür desteğin sonuna kadar verildiğini ifade eden STK'lar Türkiye'nin artık terör, mafya-çete olaylarıyla anılmasını, bir muz cumhuriyeti gibi, bir diktatörlük gibi  aşağılanmasını istemiyoruz. Kamu otoritesini bir daha böyle vahim olayların yaşanmaması için gereken hertür tedbiri almaya, önlemeye göreve davet ediyoruz dediler...

 

 DKM-Haber Merkezi...

ETİKETLER : HEMŞERİMİZ KIVANÇ KARAQKOÇ VAHŞİ BİR MAFYA-ÇETE CİNAYETİNİN KURBANI OLDU...
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA