TURİZM HİZMET SEKTÖRÜNDE TÜRKİYE'DEN AVRUPAYA UZANDI

Genç iş adamlarımızdan Kenan Yıldız turizm-hizmet sektöründe birbirinden başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Yunanistan'ın başkenti Atina'da Mer Of Mykonos (mikanos) Balıkçısını da açarak, Turizm-hizmet sektöründe Türkiye'den Avrupa'ya uzanan büyük bir başarıya imza atdı.
Bu haber 2018-07-03 06:02:14 eklenmiş ve 1688 kez görüntülenmiştir.

 

TURİZM HİZMET SEKTÖRÜNDE TÜRKİYE'DEN AVRUPAYA UZANDI

 

Genç iş adamlarımızdan Kenan Yıldız turizm-hizmet sektöründe birbirinden başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Yunanistan'ın başkenti Atina'da  Mer Of Mykonos (mikanos) Balıkçısını da açarak,  Turizm-hizmet sektöründe Türkiye'den Avrupa'ya uzanan büyük bir başarıya imza atdı.

 

Türkiye'de siyasi istikrar, güçlü iktidar, genç iş dünyamızın ülke sınırlarını aşmasını, Türkiye ekonomisinin de ülke sınırlarını aşmasını beraberinde getirdi. 16 yıllık Ak Parti iktidarı ülkemizde yurt içi-dışı iş yapan binlerce iş adamı ortaya çıkmaya başladı. Kürtler, Türkler, Lazlar..., Kısacası vatandaşlarımız İş dünyasında ulusal ve küresel  anlamda hızla dünyayı kaplamaya başladılar...

 

Genç iş adamlarımızdan Kenan Yıldız turizm-hizmet sektöründe birbirinden başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Sarıyer Kireçburnunda bu sektörde 30 yılı aşkın uzmanlığıyla turizm -hizmet sektörünün önde gelen temsilcilerinden Çetin Şit'le uzun zamandır ortak mekanlar işleten Yıldız, 2015 yılında Avşa Adasında Ada Balık Restaurant, Rıhtım Cafe, 2017-18 yıllarında Sarıyer Av Balık, ve yine bu yıl içinde Yunanistan'da Mer Of Mykonos (mikanos) Balıkçısını da Yunanistan'ın başkenti Atina'da açarak Turizm-hizmet sektöründe Türkiye'den Avrupa'ya uzanarak büyük bir başarıya imza atdı.

 

Genç-girişimci iş adamlarımız birbirinden güzel projelere imza atarlarken, İş Dünyası Firmalar ve değişik onlarca sitelerimizde onları işleyerek hem büyümelerine katkıda bulunuyor; hem de bu örnek insanlarımızı kamuoyuna taşıyoruz.  Sarıyer'deki iş dünyamızı 2017 yılında işlerken, Sarıyer Kireç Burnunda Boğazın Güzelliğine Güzellik Katıyorlar haberinin yanı sıra genç girişimci iş adamı Kenan Yıldız içinde Turizm ve Hizmet sektöründeki yatırımları ve katkıları için kendisiyle ilgili Boğazın Yükselen Genç Yıldızı Kenan Yıldız haberini yapmıştık. Yanılmadık Yıldız, Turizm hizmet sektöründe dünyaya açılmaya başladı....

 

 

İŞ DÜNYASI FİRMALAR TIKLAYINIZ...

ETİKETLER : TURİZM HİZMET SEKTÖRÜNDE TÜRKİYE'DEN AVRUPAYA UZANDI
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA