Erdoğan’ı düşürmek için 12 milyar dolar harcadılar...

Sudanlı yazar, geçmişte Bosna Hersek’in ilk cumhurbaşkanı merhum Aliya İzzetbegoviç’in danışmanlığını da yapan Dr. Fatih Ali Hasaneyn, bazı körfez ülkelerinin Erdoğan'ı iktidardan düşürmek için 12 milyar dolar harcadığını belirtti.
Bu haber 2018-06-29 10:06:11 eklenmiş ve 1340 kez görüntülenmiştir.

 

Erdoğan’ı düşürmek için 12 milyar dolar harcadılar...

 

Sudanlı yazar, geçmişte Bosna Hersek’in ilk cumhurbaşkanı merhum Aliya İzzetbegoviç’in danışmanlığını da yapan Dr. Fatih Ali Hasaneyn, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili bazı körfez ülkelerinin çirkin planını gözler önüne serdi. Hasaneyn, bazı körfez ülkelerinin Erdoğan’ı iktidardan düşürmek için 12 milyar dolar harcadığını belirtti.

 

Siyonistlerin, Küresel katil firmaların, silah firmalarının Asya-Afrika kıtası devlet ve halklarını  düşürmek için yüzyıllardır oyun üstüne oyun geliştirdiklerini günümüzde ise Osmanlının yıkımının akabinde kurdurdukları uydu-uyduruk devletlerin tümünü kullandıklarını ve bu devletlerin parasıyla Türkiye'yi çökertmek için milyarlarca dolar harcadıklarını belirttiler.

 

Hasneyn, küresel soykırımcılar Türkiye'de ki son seçimde uyduruk körfez rejimlerine 12 milyar dolar harcatırken... Çin-Rus halk ve devletlerinin, İslam Dünyasının Türkiye'nin Osmanlı mirasına sahip çıkmadıkça dünyada düzen-nizam ve intizamın olmayacağını, küresel katillerin bütün dünyayla oynayacaklarını anladılar. Dünya çapında Türkiye'ye büyük destek gelişti. İşte Tarihi miras ve misyonuna sahip çıkan süpergüç bir Türkiyenin doğmamsı için terör ordularından uyduruk diktatör ve devletlere bulabildikleri herşeyi kullanmaya başladılar...

 

Sudan resmi haber ajansı SUNA’da düzenlenen bir programda konuşan yazar, 24 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu, seçimlere Körfez ülkeleri başta olmak üzere dış güçlerin etki etmek istediğine dikkati çekti.

 

Bir dönem Bosna Hersek’in ilk cumhurbaşkanı merhum Aliya İzzetbegoviç’in danışmanlığını yapan, Türkçe ve Boşnakça bilen Hasaneyn, “Bazı Körfez ülkeleri, Erdoğan’ı iktidardan düşürmek için 12 milyar dolar harcadı. Bunun yanı sıra ABD, Almanya, İsveç ve Norveç gibi ülkelerin de benzer etkileri var. ABD’nin Türkiye içerisindeki işbirlikçilerine etkisi büyük.” iddiasında bulundu.

 

Akademisyen Usame el-Eşkar da bölgenin içinde bulunduğu olağanüstü şartlarda Türkiye’de genel seçimlerin yapılacağına dikkati çekti.

 

Türkiye’ye yönelik belirli bir takım ülkelerden daha çok Avrupalı tarafların yönettiği bölgesel bir sistem tarafından saldırının olduğuna işaret eden Eşkar, “Avrupalı bazı taraflar, Osmanlı mirası ile Türkiye siyaseti güçlenirse ve uluslararası sahada önemli bir güce dönüşürse Avrupa’ya karşı sert olacağını zannediyor.” ifadesini kullandı.

 

ETİKETLER : Erdoğan’ı düşürmek için 12 milyar dolar harcadılar...
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA