PKK BAKKAL ALİ'Yİ KATLEDECEK KADAR ALÇALDI...

İddialar doğruysa Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde PKK'lı teröristler Ağrı'da köy bakkalını kaçırarak katlettiler. Buda Kürtlerin adını kullanan terör örgütünün giderek iş-itleştiğini, Küresel katil soykırımcı ülke ve firmaların taşeron ve paralı askerlerine, Kürtleri katl eden tetikçilere dönüştüğünü...
Bu haber 2018-06-27 08:21:24 eklenmiş ve 1855 kez görüntülenmiştir.

 

PKK BAKKAL ALİ'Yİ KATLEDECEK KADAR ALÇALDI...

 

İddialar doğruysa Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde PKK'lı teröristler Ağrı'da köy bakkalını kaçırarak katlettiler. Buda Kürtlerin adını kullanan terör örgütünün  giderek iş-itleştiğini, Küresel katil soykırımcı ülke ve firmaların taşeron ve paralı askerlerine, Kürtleri katl eden tetikçilere dönüştüğünü açıkça ortaya koymaktadır.

 

PKK'nın değişik görüş, parti'de ki Kürtlere saldırmasının ana nedeni bu örgütün tehdit, cinayet, şantaj ve korkularla Kürt halkını esir almanın yanı sıra, bölgede Kürt halkı arasında giderek biten örgütün gerçek yüzünüzde ortaya çıkmasını beraberinde getirmektedir. Kürtler adına ortaya çıkarılan bir örgüt Kürt bakkal Ali'yi katledecek kadar alçalması bölge genelinde bütün Kürt halkı tarafından lanetlendi.   

 

Kürt bakkalı katl etme şu gerçeği de ortaya çıkarmaktadır. Türkiye devlet olarak terörü bitirdikçe korku, cinayet ve terörle varlığını sürdüren terör örgütünün tamamen halk nezdinde bittiği gerçeğidir. Örgüt bu tür cinayetlerle Kürtleri korkutup esir alamaya çalışmaktadır..

 

HALKTA BÜYÜK ÖFKE OLUŞTU...

 

Bölge halkı bu alçak cinayeti işleyen katillerin bir an önce yakalanmasını, devletin hertür önlemi alarak teröristlerin halka saldırısının engellenmesini istediler. Halk, terör örgütünün Kürtlere böyle pervasızca saldırmasının ana nedeni devletin bölgede tam olarak otorite kuramamasıdır.  Devletin zayıflığı, gereken önlemi almaması bu yönlü cinayet ve saldırıları da beraberinde getirmektedir. 

 

BATIDA GELİŞMİŞ BİR ÜLKEDE BÖYLE BİR CİNAYET OLSA YER YERİNDEN OYNAR...

 

Halk Doğu-Güneydoğu'da terör örgütlerinin hala vatandaşı KAÇIRMASI, katl etmesinin ana nedeni devlet otoritesinin boşluğu ve zayıflığından kaynaklandığını belirterek , Kürdistan coğrafyasında hala devlet yok, vahşi geri muz cumhuriyetleriindeki gibi vatandaş kaçırılıp katlediliyor.  Türkiye vatandaşını koruyamayacak kadar geri ve acizmi, devletten bu konuda açıklama bekliyoruz. Kürtlerin teröristlerce katl edilmesinin büyük bir rezalet olduğunu belirten bölge halkı, Batıda herhangi bir ülkede böyle cinayetler olsa yer yerinden oynar. Devleti bir an öce tüm önlemleri almaya terör örgütlerinin halkla,vatandaşla oynamasına set çekilmesini istiyoruz.

 

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Yanyurt Köyü'nün bakkalı, PKK'lı teröristlerce katledildi.

 

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Yanyurt köyünün bakkalı, PKK'lı teröristlerce katledildi. Doğubayazıt ilçesine bağlı Yanyurt köyünde elleri direklere bağlanarak, hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi.

 

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin araştırması sonucu, silahla kafasından vurularak öldürülen kişinin köyün bakkalı olduğunu belirledi.

 

PKK'lı teröristlerin 'işbirlikçi' olduğu gerekçesiyle katlettiği şahsın ismiyle ilgili bilgi verilmedi.

 

Hamit Arslan-Doğu Medya/ Ağrı

 

ETİKETLER : PKK BAKKAL ALİ'Yİ KATLEDECEK KADAR ALÇALDI...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA