URFA'DAKİ TERÖR SALDIRISI MUHALEFETİN ÇÖKÜŞÜNÜN GÖSTERGESİDİR...

Suruç'ta AK Parti'lilere yapılan saldırıda 3 kişi öldü 8 kişi yaralandı. Bu saldırı Türkiye'nin en büyük sorununun terör ve şiddet olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Bu saldırıyla birlikte bir gerçek daha ortaya çıktı.
Bu haber 2018-06-15 15:40:45 eklenmiş ve 1959 kez görüntülenmiştir.

 

URFA'DAKİ TERÖR SALDIRISI MUHALEFETİN ÇÖKÜŞÜNÜN GÖSTERGESİDİR...

 

Suruç'ta AK Parti'lilere yapılan saldırıda 3 kişi öldü 8 kişi yaralandı. Bu saldırı Türkiye'nin en büyük sorununun terör ve şiddet olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Bu saldırıyla birlikte bir gerçek daha ortaya çıktı. PKK ve FETÖ terörü bitirilmedikçe Doğu-Güneydoğu başta olmak üzere kimsenin mal ve can güvenliğinin, Türkiye'nin geleceğinin kalmadığı gerçeğidir...

 

Şanlıurfa'da Seçim çalışmaları yapan Ak Partililere yapılan saldırılar,Batı ve Karadeniz illerinde HDP ve Muhaliflere yapılan saldırılar ihanetçi yoz-yobaz çevrelerin ülke genelinde terör ve şiddeti, öfkeyi tavan yaptırma girişimleri olmayan Muhalefetin sonunu daha da hazırlamaktan başka bir işe yaramayacaktır.

 

Olayın ardından iyi partinin  olay terör saldırısı değildir, altında başka nedenler var diye açıklama yaparak şiddet ve terörü kutsaması, Devletin Kandile yaptığı operasyon içinde CHP'nin kandilde PKK-MKK  yok diye açıklama yapması da muhalefetin Türkiye'nin en önemli sorunu olan terör sorunu konusunda içinde olduğu komik durumu net ortaya koymaktadır.

 

Türkiye'de terör ve şiddetin ana kaynağı  PKK ve FETÖ Terörü. Fetö küresel bazda aldığı sinsi destekle TR'yi nasıl derinden işgal ettiğini 15 Temmuz darbesinde canlı yaşadık. Bu örgütün her fırsatta ülkemizi karıştırmak ve çökertmek için ne gerekiyorsa yaptığını artık çocuklar dahi biliyor.

 

PKK ise Türkiye'den çekilmeyerek, Türkiye sathında şiddet ve terörü bırakmayarak Kürt halkına yapılabilecek hertür saldırının alt yapısını döşedi. Bir başka deyişle Kürtlerin saldırıya uğraması, Kürtlerin sistemle bütünleşmemesi için PKK-HDP çizgisi ne gerekiyorsa o politikayı takip ederek, Kürtlerti sadece Türkiye'de değil ABD-İsrail gibi Küresel katillerin tetikçiliğine de soyunarak, Kürtleri yaşadıkları tüm coğrafyada hedef haline getirmektedirler. PKK'nın Türkiye sathında da çekilmemesi, terör ve şiddeti bir yöntem olarak dayatması, hendek-çukur olayları...Kürtler ve Türkiye  üzerinde her tür provaksiyon saldırısının da alt yapısını döşeyerek Kürtler ve Türkiye ile oynamak isteyen güçlere altın tepside fırsat sunmaktadır. Terörü bir yöntem olarak kullanan bu örgüt nedeniyle Kürtler üzerinde karanlık güçler hertür oyunu oynayabilmektedir. 

 

Bunun yanı sıra  PKK'nin Doğu ve Güneydoğu'da kendisi gibi düşünmeyen Kürtlere saldırması, sivil savunmasız insanları katletmesi bu örgütün terörü kutsadığını, bu durumun hem Kürtlerde hem de diğer kesimlerde büyük öfke ve rahatsızlığa neden olduğu HDP'nin güçlenmesi durumunda ise Kürtlerin daha da büyük kıskaçlara alınacağını ortaya koymaya başladı. Bundan dolayı da Kürtler HDP vb. parti ve örgütlerden hızla uzaklaşmaya başladılar...

 

PKK'nin Türkiye sathında terör ve şideti bir yöntem olarak benimsemesi, bölge genelinde ise abd-israil gibi küresel katillerle hareket etmesi, bu vb. örgütlerin Kürtlerle bölge ve bölge halklarıyla bir ilgi alaklarının olmadığını ortaya koyarken, Kürtlerinde hızla bu tür yapıulardan uzaklaşmalarını beraberinde getirdi. Kürtler adına ortaya çıkan  bu örgütler  sadece Türkiye'de değil dünya genelinde  Kütlerle ilgi alakasının olmadığını ortaya koyarken, sadece Türkiye'de değil dünya genelinde de PKK vb. örgütlerin çöküşünü de beraberinde getirdi.

 

Bir taraftan terörün beraberinde getirdiği öfke, öte yandan HDP'nin PKK terörünü ve şiddetini durduramaması, sağlıklı bir politika geliştirememesi  giderek Türkiye solu çizgisine kayması HDP'yide giderek bir Kürt partisi çizgisinden uzaklaştırarak bitiş çizgisine getirmeye başladı. Kürtlerin Ak Partiye kayışını hızlandırdı... 

 

ANA MUHALEFET ve MUHALEFETİN TERÖRE KARŞI BİR POLTİKALARININ OLMAYIŞI ÇÖKÜŞLERİNİ BERABERİNDE GETİRECEKTİR...

 

Muhalefet partilerinin oluşturduğu cephenin gayri milli oluşu, halktan-halkın sorunlarından, ülkenin sorunlarından kopuk oluşları yapma değil yıkma üzerine politika geliştirmeleri halkın uyanmasını sağladığı gibi bu uyanış 24 haziran'da hepsinin sonunu getirecektir.  

 

Anket vb. yapılan araştırmaların  palavradan ibaret olduğu Erdoğan ve Ak Partinin bu seçimi % 65-70 bandında alacağı gerçeğini manipüle etmektedirler. Terör- şiddet halkın aptal yerine konulması HDP ve İYİ partiyi baraj altında bırakacaktır. CHP oyları artmayacak aksine gerileyecek. Çünkü kemikleşmiş oylarının bir bölümüyle Kürtlerin hızla terk etmeye başladığı HDP'yi kurtarmaya bakacaklar. Ölçüyü kaçırırlarsa CHP'de oy oranında büyük bir düşüş yaşayacaktır.

 

24 Haziran seçimlerinin Türkiye'ye kazandıracağı en büyük getirilerden biri yeni bir milli muhalefetin kapılarını da sonuna kadar açmış olacaktır. Bu durum CHP'nin devrimci, demokrat, vatanperver tavanının da eline büyük bir koz verdi. Bu kesim bilinçli olarak Ak Partiye oy verip atürükçülük-atakürütçülükle bu ülkenin bir yüzyılını heba eden bu komedi CHP'yi tarihe gömek için büyük bir fırsat yakaladı... TR ile doku uyşmazlığı yaşayan CHP başta olmak üzere bu gayrı milli, küresel sermaye ve küresel katil firmaların kullandığı muhalefet partilerinin sonu olacaktır. Türk halkı TC kurulduğundan beri bu yapıların kendilerini nasıl kurbanlık koyun konumuna çektiklerini Ak Parti iktidarında net bir şekilde görmeye başladılar...

 

AK PARTİ İÇİN ASIL SINAV SEÇİMDEN SONRA...

 

Toplumsal tüm katmanlar Ak Partiye parti tarihinde görülmedik bir destek sunacaklardır. Ak parti bu destekle sivil ırk-mezhep üstü yeniden bir anayasayla ülkeyi terör belası başta olmak üzere çıkaracak bir projeyle karşılık verirse Ak Parti kalıcı olacaktır. Ama aksini yaparsa toplum muhalefet partilerine attığı tokadı yerel seçimde ak partiye atarak aşağı çeker..

 

Sonuç olarak 24 Haziran seçimi Türkiye'nin kırılma noktası, kaderinin belirleneceği seçimdir. Bu seçimin finali ise yerel seçimler olacaktır... Burada partilerden çok bilinçli vatandaşa iş düşmektedir...

 

BASINDAN...

 

ŞANLIURFA'nın Suruç ilçesinde seçim çalışması yapan AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve beraberindekilerle, esnaf ziyaretinde bulundukları sırada kendilerine müdahale eden grup arasında çıkan tartışma büyüdü, ilçe savaş alanına döndü. Olaylarda, Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın kardeşi Mehmet Yıldız'ın da aralarında olduğu 3 kişi öldü, yakınların da bulunduğu 8 kişi yaralandı.

 

Olay, öğleden sonra Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti 26'ncı Dönem Milletvekili ve 27'nci Dönem Milletvekili Adayı İbrahim Halil Yıldız ve beraberindekiler ile karşı karşıya geldikleri bir grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Milletvekili Yıldız ve beraberindekilere tabanca, bıçak ve sopalarla saldırıldı. Milletvekili Yıldız'ın yara almadığı saldırıda, kardeşi Mehmet Yıldız'ın da aralarında olduğu bazı kişiler yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Suruç ve Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı. Gerginliğe yol açan saldırının ardından polis, ilçe genelinde güvenlik önlemlerini artırdı ve saldırıya ilişkin soruşturma başlattı.

 

3 KİŞİ ÖLDÜ, 8 KİŞİ YARALANDI

 

Gerginlik büyüyerek sürdü, yaralıların kaldırıldığı hastaneye de saldıranlar oldu. Tabancalar yine ateşlenirken, olaylarda Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın kardeşi Mehmet Yıldız'ın aralarında bulunduğu 3 kişi öldü, yakınları da olan 8 kişi de yaralandı. Yaşanan saldırı üzerine ilçeye giriş ve çıkışlar tutulurken, ilçeye çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edildi. Ayrıca Sağlık Bakanlığı da bölgeye hava ambulansı sevk ettiği belirtildi.

AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ise olayda yara almadığı bildirildi. Olayı anlatan Yıldız'ın kendilerine saldıran gruptakilerin, "Biz PKK'yı destekliyoruz. Bunu biliyorsunuz. Buraya niye geldiniz" dediklerini, tartışmanın böyle başladığını söyledi. Kendisinin bölgeden ayrıldıktan sonra, bu grubun, büyüyen tartışmada yakınlarının da aralarında bulunduğu AK Parti'li gruba ateş açtığını anlattı.

 

AK Parti'lilerin esnaf ziyareti sırasında, onlara tepki gösteren gruptakilerin, terör örgütü PKK yandaşı oldukları da iddia edildi.

 

 

ETİKETLER : URFA'DAKİ TERÖR SALDIRISI MUHALEFETİN ÇÖKÜŞÜNÜN GÖSTERGESİDİR...
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA