SARIYER ARDAHANLILAR SARIYER'İ SALLADILAR...

Sarıyer Belediyesinin İftar Etkinlikleri Çerçevesinde düzenlene iftar programında izdiham yaşandı. İstinye Eski Tersane alanında düzenlenen Ardahanlıların İftarında Ardahanlılar alana sığamadılar.
Bu haber 2018-06-08 09:00:49 eklenmiş ve 2914 kez görüntülenmiştir.

SARIYER ARDAHANLILAR SARIYER'İ SALLADILAR...

 

Sarıyer Belediyesinin İftar Etkinlikleri Çerçevesinde düzenlene iftar programında izdiham yaşandı.  İstinye Eski Tersane alanında düzenlenen Ardahanlıların İftarında Ardahanlılar alana sığamadılar.

 

Bölgemizin Dev sanatçılarından Erkan Ergezer, Burhan Yıldırım, Mehmet Kılıç, Aysel Yıldız'ın sahne aldığı etkinlik ulusal-yerel radyo-tv'lerde de canlı yayınlandı.

 

Sarıyer Belediyesi, Bld. Başkanı Şükrü Genç, İstanbulda ki belediyeler içinde yılda en çok etkinliğe imza atan belediyelerden biri. Edebiyat günlerinden, panellere, konserlerden konferanslara, doğal, yenilenebilir enerjiyle inşa edilen yapılara, imar-iskan projelerine kadar Sarıyer Belediyesi İstanbulun kültür-sanat etkinlikleri başta olmak üzere birçok alanda en öncü, çalışmalrıyla en örnek  belediyelerinden biri.

 

Bu bölgede bölge nüfusumuzun da her zaman 1. numaralı temsilcisi bld. meclis üyesi Ekrem Tekçe. Tekçe ve Sarıyer Belediyesinin Sarıyer Ardahan Derneğiyle birlikte  organize ettiği etkinlikte yer yerinden oynadı. Hemşerilerimiz alana sığamadılar. Sanatçılarımızın seslendirdiği müzik eşliğinde harika bir iftar etkinliğine imza atıldı.

 

İFTAR ALANINA YOĞUN AKIN OLUNCA İFTAR SATİNDE AYAKTA KALANLAR OLDU...

İstanbul'da Sarıyer Belediyesi tarafından organizasyonu yapılan, '' Ramazan Ayında Yine Birlikteyiz'' etkinlikleri kapsamında 6 Hziran çarşmba akşamı İstinye Tersane alanında ''Memleket Türküleri Ardahan'' progamı ile Ardahanlılar iftar yemeğinde buluşurken katılımın yoğunluğu nedeniyle iftar saatinde ayakta kalanlar oldu.

 

Etkinlikte birer arı gibi çalışan  Ekrem Tekçe, Süreyya Çinik, Özcan Yıldız, Alican Uymaz, İlimdar Kılıç, Mikail Aktürk, Cemil Şit, Selvi Zengin, yöneyiciler, Sarıyer Ardahan Derneği Başkanı Orhan Topçu, ve Yönetim birlikte sahneye çıkarak halkı selamladılar.

 

Ardahanlıların İftar şöleninde sahne alan Türk Halk Müzik Sanatçıları Mehmet Kılıç, Erkan Ergezer, Aysel Yıldız ve Burhan Yıldırım’ın söyledikleri birbirinden güzel  türkülerle Ardahanlıları ve Sarıyerlileri doyasıya eğelendirdiler. Memleket Türkülerinin İstinye’de söylendiği İftar şöleninde sahne alan Kafkas Halk oyun ekibinin birbirinden güzel gösterileri de adeta nefes kesti.

 

GENÇ, SERHADIN-ARDAHANIN ÖNEMİNİ KELİMELER ANLATMAYA YETMEZ...

 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Anadolu topraklarında ilk cumhuriyetin Kurulduğu Ardahan Tarih bakımından önemli bir ilimizdir. Bu gece, tarih kokan bir ilin insanlarıyla bir arda olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Genç, serhadın, Ardahanın medeniyetlerin buluştuğu, tarihi ipek yolunun kafkasyayla buluştuğu, Anadolu ve Mezopotamyadaki uygarlıkların çatısıdır. Kelimelerle analtılmayacak kadar büyük bir tarih şehridir Ardahan dedi.

 

Sarıyer'de Ardahanlıların buluştuğu iftar yemeğine Sarıyer Bld. Başkanı Şükrü Genç, Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Latif Yılmaz ve Yönetimi, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni  Yusuf Yasin Sit, Merkezi Sarıyerde bulunan Bayramoğlu Derneği Başkanı Devriş Arslan, Bşk Yrd. Osman Arslan ve Yönetim, Beykoz Ardahanlılar Derneği Başkan İnan aktürk Ve yönetimi, Ardahan Kura Nehri Yaşatma Derneği Bşk Cevdet Şentürk, Kartal Ardahanlılar Basşkanı Ahmet Demir baş ve yönetimi,  CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP eski Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Gökhan Zeybek, CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Derya Şentürk, CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Adnan Ayder, Esenyurt Belediye Başkan adayı Çetin Çapan, Sarıyer Belediye Meclis Üyesi  Ekrem Tekçe, Sarıyer Ardahan Dernek Başkanı Orhan Topçu, KAISİAD kurucu Başkanı ve Sarıyer Kars Ardahan Iğdır Derneği'nin eski Başkanı Süreyya Cinik. Ardahan Dernekler Federasyon Kurucu Başkanı Güven Doğruyol, İstanbul KAI Derneği'ni onursal Başkanı Mustafa Küpeli, İstanbul Ardahan Derneği Başkanı Ahmet Demirbaş, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Siyasi Parti temsilcileri, aralarında fahri hemşerimiz iş adamı Aydoğan Cevahir, etkinlikte büyük  emek sarf eden  iş adamı Nadir Arslan, İş Dünyamızın önde gelen ailelerinden Sütlerden Volkan Süt etkinliğe temsilciler gönderirken,  iş adamı Yusuf Süt, Sancaktepe Sultanbeyliden  Vestel Yetkili Bayi Sinan Öztürk, Gıda-İnşaat sektörünüğn önde gelen temsilcilerinden aynı zamanda derneğin yönetiminde olan işadamı Özcan Yıldız, yüzlerce iş adamı ve binlerce Ardahan ve Karslı hemşerilerimiz katıldılar.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ -1

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ -2

 

 

 

 

ETİKETLER : SARIYER ARDAHANLILAR SARIYER'İ SALLADILAR...
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA