EYUP KARS Aİ İFTARINDA YÜZLERCE HEMŞERİMİZ BİRBİRİYLE BULUŞTU...

Serhat Bölgesi Dernekçiliği dendiğinde akla ilk gelen derneklerden biri olan 25 yıllık geçmişi olan Başkanlığını bölge dernekçiliğimizin en önemli aktörlerinden biri olan İsrafil Aslanoğlunun Yaptığı Eyüp Karslılar Derneği (KarsAİ) geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini Eyüp Belediyesi Nikah Salonunda İcra etdi.
Bu haber 2018-06-02 09:00:22 eklenmiş ve 5047 kez görüntülenmiştir.

 

EYUP KARS Aİ İFTARINDA YÜZLERCE HEMŞERİMİZ BİRBİRİYLE BULUŞTU...

 

Serhat Bölgesi Dernekçiliği dendiğinde akla ilk gelen derneklerden biri olan 25 yıllık geçmişi olan Başkanlığını bölge dernekçiliğimizin en önemli aktörlerinden biri olan İsrafil Aslanoğlunun Yaptığı Eyüp Karslılar  Derneği (KarsAİ) geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini Eyüp Belediyesi Nikah Salonunda İcra etdi.

 

İftar programı Kuran ve Mevlit okunarak başladı. İftarda Sunumu derneğin Kurucu Başkanı Yener Cantemur yaptı.  İftara Kars Ardahan Iğdır STK başkan ve Yönetimleri, siyasi parti temsilcileri, milletvekili adayları ve yüzlerce hemşerimiz katıldılar.

 

İftar programına Katılan İstanbul Avrupa Yakası Derneği Başkanı Akın Bozkaya, Menderes Daşdemir, Talip Kaya, derneğin Kurucu Başkanı Mustafa Darboğaz, İş Dünyasından Yaşar Durmuş, Burhan Şit, Mustafa Şit plaketle ödüllendirilirken, derneğe ve sivil topluma yaptıkları katkılarından dolayı derneğin üyesi iş adamı, siyasetçi, stk temsilcisi, yerel yönetim temsilcilerine de plaket takdim edildi.

 

ASLANOĞLU  BÜTÜN  TUTUKLAMALARA - HUKUKSUZLUĞA KARŞIYIZ...

Açılış Konuşmasını Derneğin Başkanı İsrafil Aslanoğlu Yaptı. Aslanoğlu, ülkemizin büyük bir kürsel saldırı ve ablukayla karşı karşıya olduğunu belirterek bugün ayrılık günü değil birlik günüdür. Görüşümüz, inancımız ne olursa olsun bu ülkenin bütün vatandaşlarının ülkemizin çıkarları ve bekası adına birlik-bütünlük içinde olma günüdür.

 

 Cumhurbaşkanımız Erdoğan siyasete atıldığı yıllarda okuduğu bir şiir yüzünden hapse atılmıştı. O zaman karşı durduk, hukuki olmayan, siyasi tüm tutuklamalara, hukusuzluğa her zaman karşı durduk.

 

Sırf siyaset yaptıkları için HDP Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş ve birçok HDP'li vekil tutuklu. Serhat STK'ları olarak hepsinin amasız serbest bırakılmasını istiyoruz.  Ülkemizin adının siyasi tutuklamalarla, hukuksuzluklarla anılmasını, kirlenmesini, toplumun ayrıştırılmasını istemiyoruz. Aslanoğlu devletin temeli hukuktur. Hukuk biterse devlet biter. Bu anlamda bu ülkeyi yönetenleri  günümüzde yara alan hukuksal zemini sağlam bir zemine oturtmalarını ivedilikle istiyoruz.

 

HALK DÜŞMANI, VESAYETÇİ SİSTEMİ TARİHE GÖMECEĞİZ....

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekan

İftar'da Ak Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Hacı Mehmet Baykurt önemli Açıklamalarda Bulundu.

 

Baykurt, 2000'li yıllara kadar varlığını sürdüren eski vesayetçi Türkiye, askeri darbelerle, ekonomik darbelerle, faili meçhullerle kuşatılan, harcanan bir Türkiye idi. Bir gecede koalisyon hükümetleri, 27 mayıs, 28 şubat ve fetö terör örgütlerinin ülkemize bir gün-ay, yılda verdikleri zarar 400-500 milyarlar akla ziyan rakamlar. Rejim kurulduğundan Ak Parti iktidarına kadar darbeler ve terör örgütlerinin ağır kuşatmasında ülkemiz nefes alamaz ahle getirildi. Bu ülkeyi yıkmak için şeytanın aklına gelmeyen oyunlar sergilendi, hala da sergileniyor.Bu soykırımcı, vatandaşı harcayan yapı Ak Parti ile tarihe gömülüyor. 24 Haziran vesayetçi sistemin bittiği mazlum millet ve halkların yeniden tarih sahnesine çıktığı gün olacaktır. Kandırma ve oyunalara karşı bütün vatandaşların azami düzeyde uyanık olması gerekmektedir. Türkiye bir var olma-yok olma savaşı vermektedir.

 

Batının Küresel firmaların İsrail-ABD'nin Ortadoğu İslam coğrafyasına getirdikleri demokrasiye bakın, filistin, suriye-ırak, libya mısır, afganistan ... Bunların demokrasisi bu. Soykırım, bölme, parçalama, soykırımla halkları ve ülkeleri tarihten silme...

 

İşte 24 Haziranda ülkemiz üzerinde yüzyıla yakındır oyun yapan bu vesayetçi sistemi, askeri darbeleri, vatandaşa darbeyi  tarihe gömüp yeni bir sistemle Küresel katillerin-soykırımcıların oyun oynamadığı, oyun yapamadığı yepyeni Türkiye'yi Allahın İzniyle hep birlikte inşa edeceğiz  dedi.

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Eyüp Belediyesi danışman ve temsilcilerinin de Kars-Ardahan-Iğdırlılarla ilgili güzel tesbit ve temenillerinin ardından iftar programı sona erdi. Aslanoğlu ve Yönetimi gelenleri karşıladığı gibi giderken de yönetim olarak herkesi uğurladılar. Eyüp KAİ yönetimi, iftarın ardından durum değerlendirmesi içinde kısa bir toplantı yaptı.

 

EYUP KAİ DERNEK FOTO GALERİ...

  

 

ETİKETLER : EYUP KARS Aİ İFTARINDA YÜZLERCE HEMŞERİMİZ BİRBİRİYLE BULUŞTU...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA