SARIYER ARDAHANLILAR İFTARDA BULUŞUYOR...

Sarıyer Ardahanlılar Derneği 6 Mayıs Çarşamba Akşamı Sarıyer Belediyesi ile birlikte Ardahanlıları iftar yemeğinde birbiriyle buluşturuyor.
Bu haber 2018-05-30 09:37:04 eklenmiş ve 4480 kez görüntülenmiştir.

 

SARIYER ARDAHANLILAR İFTARDA BULUŞUYOR...

 

Sarıyer Ardahanlılar Derneği 6 Mayıs Çarşamba Akşamı Sarıyer Belediyesi ile birlikte  İstinye Eski Tersanede verecekleri iftar yemeğiyle Ardahanlıları birbiriyle buluşturuyor.

 

İstanbul Avrupa-Anadolu Yakası Ardahan il-ilçe köy derneklerinin de davet eildildiği iftar yemeği değişik tv-radyolardan da canlı yayınlanacak. iftar programına aynı zamanda bir sanatçı oprdusu da katılıyor...

 

İftara katılacak ve Sahne Alacak Sanatçılar İse :

- Erkân ERGEZER

- BURHAN YILDIRIM

- MEHMET KILINÇ

- AYSEL YILDIZ

olarak belirlendi.

Sarıyer Belediyesi İstanbul'daki belediyeler içinde STK'larla, halkla birlikte çalışan halkla birlikte karar alan ender belediyelrden biri olduğu gibi, Edebiyat Günleri gibi düzenlediği etkinliklerle de kültür-sanat açısından sadece Sarıyer'i değil İstanbul'u da en iyi şekilde temsil eden ülke ve dünya gündemine taşıyan bir belediye.

 

Şükrü Genç'in iki dönemdir Bld. Başkanlığını yaptığı Sarıyer'de hemşeri camiamızı belediye de en iyi şekilde temsil eden hemşerimiz ise bld. Meclis üyesi Ekrem Tekçe.

Tekçe hem bölge STK'larında aldığı aktif görevlerle, hem de Sarıyer Belediyesinde ki misyonuyla Sarıyerlilerin, hemşerilerimizin sorunlarını en iyi şekilde çözüme kavuşturan bir yönetici olarakl öne çıkmaktadır...

 

ETİKETLER : SARIYER ARDAHANLILAR İFTARDA BULUŞUYOR...
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA