ESENYURT KARS-ARDAHAN IĞDIR İFTARINDA BİNLER BİRBİRİYLE BULUŞTU...

Esenyurt Kars-Ardahan-Iğdır İftarında nasıl ki Rus Halkı Dönen Küresel soykırım-terör oyunlarını görüp boşa çıkardıysa, Başkan Putin'e nasıl sahip çıktıysa Esenyurta'da halk bakanımızın şahsında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aynı heyecan ve sevgi seliyle sahip çıktı. İftara binler katıldı.
Bu haber 2018-05-28 17:19:36 eklenmiş ve 2381 kez görüntülenmiştir.

 

ESENYURT KARS-ARDAHAN IĞDIR İFTARINDA BİNLER BİRBİRİYLE BULUŞTU...

 

Esenyurt Kars-Ardahan-Iğdır İftarında nasıl ki Rus Halkı Dönen Küresel soykırım-terör oyunlarını görüp boşa çıkardıysa, Başkan Putin'e nasıl sahip çıktıysa Esenyurta'da halk bakanımızın şahsında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aynı heyecan ve sevgi seliyle sahip çıktı. İftara binler katıldı. 

 

 %65-71 bandında eski Türkiye'nin tarihe gömülme fotoğrafı ortaya çıktı. Erdoğan'ın yerel yönetimlerde yaptığı devrimini, bu devrimin meyvelerini gördük. Ortada rantiyeciler, çeteler yoktu. Esnyurtlular, Esenyurt halkı, halkın gerçek temsilcileri vardı...

 

Esenyurtta, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Platformu’nun düzenlediği ve Esenyurt Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Turgut Özal Stadyumu’nda  düzenlenen, binlerce hemşerimizin katıldığı  iftar programına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da katıldı.

 

Coşku ve heyecan doruğa çıktı. Arslan yoğun izdiham ve sevgi seliyle kuşatıldı. Stadyuma girerken, çıkarken izdiham derecesinde bir sevgi seli ve kuşatma ile etrafı sarıldı.  Plan ve proje yapmada dünya genelinde bir benzeri olmayan bir beyin, bir kişilik olan Bakan Arslan'ı Koruma ve görevli ordusu korumda, görevlerini yapmada zorlandılar...

 

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Platformu’nun düzenlediği ve Esenyurt Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı iftarda konuşan ve birlik ve beraberlik mesajını ileten Bakan Arslan “Birliğimizin, beraberliğimizin timsali ve en güzel göstergesi Türkiyeli olmaktan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan ve Türkiye’yi geleceğe taşıyor olmaktan da onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

 

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Platformu’nun düzenlediği ve Esenyurt Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı iftar Turgut Özal Stadyumu’nda gerçekleştirildi. İftar programına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’nın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, diğer partilerin temsilcileri ve Kars-Ardahan-Iğdır Derneği’nin başkan ve üyeleri ile çok sayıda STK üyeleri katıldı. İftar buluşmasında vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bakan Arslan birlik ve beraberlik mesajını iletti. Kuran tilavetinin ardından okunan ezanla birlikte binlerce insan hep birlikte  oruçlarını açtı.

 

 

“Türkiye’yi geleceğe taşıyor olmaktan gurur duyuyoruz”

 

Kardeşçe yaşamanın önemine değinen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  “Kars, Ardahan, Iğdır. Elbette ki serhatı bekleyen iller. Ama artık serhatı beklemekten değil, serhata başkentlik yapan, serhatteki konumundan yararlanan iller. Çünkü Gürcistan’a, Azerbaycan’a, Nahçıvan’a İran’a, Orta Asya’ya komşuluk eden illeriz biz. Bu konumumuzdan yararlanmak adına üç ilde gerçekten de olağanüstü çalışmalarımız var. Kars, Ardahan, Iğdır söz konusu olduğunda akan sular duruyor. Önceliğimiz Kars, Ardahan, Iğdır oluyor. Ama biliyoruz ki biz sadece Karslı, Ardahanlı, Iğdırlı olmakla övünmüyoruz. Biz aynı zamanda İstanbul’da Esenyurtlu olmakla, başka ilçelerle olmakla da, İstanbullu olmakla da övünüyoruz ama birliğimizin, beraberliğimizin timsali ve en güzel göstergesi Türkiyeli olmaktan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan ve Türkiye’yi geleceğe taşıyor olmaktan da onur ve gurur duyuyoruz.

 

Arslan, bizler bir taraftan doğduğumuz topraklara vefa borcumuzu öderken, diğer yandan ülkemizi de geleceğe taşıyoruz.“ dedi.

 

 

 

 

“Bizim birlik-kardeşlikten başka yapacak hiçbir şeyimiz yok”

 

Birlik içinde yaşamanın önemine vurgu yapan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “Bizim birlikten, kardeşlikten  başka yapacak hiçbir şeyimiz yok. Bir olacağız, yerle bir olmayacağız. Küresel bir kuşatma, küresel bir saldırı ordusuyla karşı karşıyayız.

Kürdü-Türkü-Arabı-Türkmeni... Nasıl bir olup Afrin’de, Münbiçte, Irakta, Suriye'de  Küresel işgalcileri ve onların coğrafyalarımıza ektiği terör ordularını yerle bir etiysek, ülkemiz içinde de oyun yapmalarına, üzerimizde oyun oynamalarına  izin vermeyeceğiz.  Allaha şükür bize diz çöktüremeyecekler. Boyunduruk taktıramayacaklar. Bu milletin istediğinden gayrısını yaptıramayacaklar. Bunun teminatı sizlersiniz, sizlerin ortaya koyduğu birlik-kardeşlik ruhudur. Bu birlik-kardeşlik ruhunu dünyada yıkabilecek bir tek güç yoktur” dediler.

 

ALATEPE TEKİN'İ KENDİSİ KÜRSÜYE DAVET ETDİ...

 

Esenyurt Bld. Başkanı Ali Murat Alatepe binlerce serhadlının katıldığı iftarda Ardahanlı-Serhatlı olan Gürsel Tekin'e büyük bir jest yaparak kendisi sahneye davet etdi.

 

TEKİN, KÜRESEL TERÖRİZM, İŞGAL-SOYKIRIM ABLUKASIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ, BU SALDIRIYI BİRLİK-BERABERLİK RUHU İLE DEF EDECEĞİZ....

 

Kürsiye çıkıp halkı Selamlayan Tekin, ALATEPE'NİN KENDİSİNİ kÜRSİYE DAVET ETME JESTİNE KARŞILIK, “Hangi Ak Partili milletvekili arkadaşım gelirse Cumhuriyet Halk Partisi ilçesinin olduğu her yerde rahatlıkla konuşabilir, bunun teminatı benim” dedi.

 

Kardeşlik mesajlarını dile getiren CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “Ne yazık ki yaşadığımız topraklarda küresel teröristlerin işgal, imha, soykırım, terör operasyonlarıyla karşı karşıyayız, çok ciddi sorunlar yaşıyoruz.

Daha yeni Filistinli kardeşlerimizi şehit ettiler. Önümüzdeki günlerde hangi belalarla karşı karşıya kalacağımızı bilmiyoruz. Bunların hepsinin üstesinde birlik ve dayanışma içinde olduğumuzda mutlaka geleceğiz” diyerek birlik mesajlarını iletti. Kardeşlik mesajının yanı sıra Ak Partili milletvekillerine seslenen Tekin “Hangi Ak Partili milletvekili arkadaşım gelirse Cumhuriyet Halk Partisi ilçesinin olduğu yerde rahatlıkla konuşabilir. Onun teminatı da benim. O konuda hiç tereddüttünüz olmasın” dedi.

 

ESENYURT İFTARINDAN İZLENİMLER....

 

Referandumdan önceki süreçte Bakanımız Ahmet Arslan'ın katıldığı benzer bir etkinliği Sancaktepe'de yaşamıştık. Referandumun finalini hemşerilerimiz belirledi yönünde görüş belirtmiştik.

 

Esenyurtta gördüğümüz coşku, bakanımızı karşılamada izdiham düzeyinde ortaya konan sevgi seli, Sancaktepe'de ki etkinliği kat-kat aşan bir durumdu.

 

Burada hemşerilerimizin ortaya koyduğu birlik-kardeşlik ruhu 24  haziran genel seçimlerinde nasıl ki Rus Halkı Rusya'ya karşı geliştirilen Küresel saldırıyı başkan Putin'i sahiplenip boşa çıkardıysa hemşerilerimizde bakanı dolayısıyla Cumhurbaşkanımız  Erdoğan'ı sahiplenerek Küresel terör saldırısını çok iyi okuduklarını,  boşa çıkardıklarının mükemmel bir örneğini ortaya koydular. Milliyetçilik ve vatanperverlikte kimsenin Kürtlerin eline su dökemeyeceğinin ispatı oldular.

 

Esenyurtta edindiğimiz bir diğer izlenim ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  ne denli büyük bir devrimci olduğu gerçeğinin ortaya çıkmasıydı. Hafta sonu yapılan iftar programı bu devrimin ispatı oldu. Esenyurt Belediyesine çöreklenen çetecilik-rantçılıkın tarihe karışan fotoğrafını gördük.

 

Göreve getirilen Alatepe ve Ekibi örneğin Bld Bşk Yrd. Togay Çoban gibi yönetim yöneticiler bizim gibi halktan birileri.

 

Esenyurta artık halk var, halkın temsilcileri var, çetleşmiş halkın ve STK'ların üstünde hegomanya kurmuş yapılar kişilerin tarih olduğu K-Ç dönemlerinin kapandığı, Ak Parti devriminin hayat bulduğu giderek güzelleşen rantiyecilerin, çetelerin vurduğu darbeleri hızla üstünden atan bir Esenyurt ortaya çıkmaya başladı.

 

ESENYURT SERHAT DERNEKÇİLİĞİNİN BİLMSEL TEMELDE RAYINA OTURDUĞU BİR LABRATUVAR OLDU...

 

Doğu Medya olarak  iki önemli uzmanlık alanımız var:

 

Bu uzmanlık alanlarından biri STK'lar, diğeri İş Dünyası. Bu durumu biraz açıklayalım:

 

Doğu Medya Hz. Google başta olmak üzere küresel arama motorlarında, sosyal medyada sahip olduğu yazılım ordusuyla  firmaları üst  sıralara çıkarma ve büyütmede eşsiz bir firma. Firmalara katkısı yıllık 15-20 milyonu geçti. Kamu yararı açısından ülkenin devlerinden biri olmaya başladı. Merak edenler, ayrıntılar için Doğu Medya Slikon Vadisi Yolcusu haberimize bakabilirler. Medyamız Avrupa'dan Rusya'ya Serhat illerinden İstanbul'a gönüllü temsilcileri ve yazılım ordusuyla ciddi bir dev oldu.

 

Bir diğer uzmanlık alanı STK'lar(Sivil Toplum Örgütleri-Kurumları) olan Doğu Medya 2010 yılından beri Serhat Bölgesinin dernek yapılanmasının Kars-Ardahan-Iğdır şeklinde ayrılması gerektiği yönündeydi.

 

Ve bu tezimiz Esenyurtta başarıyla hayata geçti. Karslılar Kars, Ardahanlılar Ardahan, Iğdırlılar Iğdır İlleri olarak dernekleştiler. Ve birlikte dün şahit olduğumuz dev organizasyona imza attılar. Ardahan Kültür Evi, Kars İl Derneği, Iğdır Derneği tarihi bir başarıya imza attılar. Esenyurta kai vb. diye nitelenen komedileri tarihe gömdüler. 

 

ESENYURTTA İL DERNEKLERİ YÜKSELİŞE GEÇERKEN FEDERASYONLAR ÇÖKÜŞTE....

 

Sultangazi'de, Kartalda, Sancaktepe'de, Ataşehir'de...  nüfus yapımızın yoğun olduğu  İstanbul un birçok ilçesinde başarılı Ardahan il dernekleri boy gösterirken Ardahan Federasyonu dahil federasyonlarımız Esenyurtta çakıldı kaldılar. Esenyurta 3-4 Ardahan federasyonu var. Halk alandaydı ama halkın temsilcileri olduklarını iddia eden federasyonlar tek-tük yöneticileri dışında ortada yoktular. O devasa etkinlik alanında hiçbirinin bir çadırı ve eseri yoktu. Kayıp Aranıyor, Ardahanın Esenyurtta 4-5 federasyonu var diyorlar... Biz görmedik gören varsa bildirsin.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

 

ETİKETLER : ESENYURT KARS-ARDAHAN IĞDIR İFTARINDA BİNLER BİRBİRİYLE BULUŞTU...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA