CEO PLASTİK'İN SAHİBİ MUSTAFA CAFEROĞLU İŞ KAZSI SONUCU HAYATINI KAYB ETDİ...

Bölgemizin önde gelen ailelerinden Caferoğlu Ailesine mensup iş Adamlarımızdan CEO Plastik Firmasının Sahibi İş Adamı Mustafa Caferoğlu Balıkesir'de meydana gelen iş kazası nedeniyle hayatını kayb etdi.
Bu haber 2018-05-20 20:50:25 eklenmiş ve 3094 kez görüntülenmiştir.

 

CEO PLASTİK'İN SAHİBİ MUSTAFA CAFEROĞLU İŞ KAZSI SONUCU HAYATINI KAYB ETDİ...

 

Bölgemizin önde gelen ailelerinden Caferoğlu Ailesine mensup iş Adamlarımızdan CEO Plastik Firmasının  Sahibi İş Adamı Mustafa Caferoğlu Balıkesir'de meydana gelen iş kazası nedeniyle hayatını kayb etdi.

 

CEO Plastik Fabrikasında 16-05-2018 Çarşamba günü meydana gelen, fakat nasıl meydana geldiğini, kazanın nasıl oluştuğu, Caferoğlu'nun kafasına isabet eden makine kapağının hangi nedenlerle düştüğü... hakkında  tam bilgi alınamazken,  iş kazasında makine kapağının üstüne düşmesi, kafasına isabet etmesi sonucu Caferoğlu ağır yaralandı.

 

Ağır bir şekilde yaralanan  Mustafa Caferoğlu aynı gün Balıkesir Devlet Hastanesine kaldırıldı. 3 gün yoğun bakımda kalan Caferoğlu bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak dün akşam gece geç saatlerde hakkın rahmetine kavuştular.

 

15-20 yıldır Plastik sektöründe iş hayatı içinde olan Mustafa Caferoğlu'nun kardeşleri de gıda-hizmet sektöründe faaliyet göstermektedirler. Aileden Şeref Caferoğlu Hoç-Fed'in kurucuları arasında olduğu gibi, Xeskar (Köprücük Köyü)  Derneğinin Kurucu Başkanı, dernekte iki dönem başkanlık yapmasının yanı sıra sürekli olarak federasyonun yönetiminde yer alan sivil toplum ve STK alanına duyarlı bir isim. Bir başka deyişle sivil topluma ve STK alanına ciddi-samimi en önemli katkıyı yapan ailelerden biri Caferoğlu ailesi.

 

CENAZEYE BİNLERCE HEMŞERİMİZ KATILDI...

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık, ağaç ve açık hava

İş-STK dünyamız başta olmak üzere hemşeri camiamızdan binlerce insan cenazeye katıldılar. Caferoğlu ailesinin acısını paylaştılar, taziyelerini sundular.

Cenazesi İstanbul'a getirilen Caferoğlu Seffaköy Çınar Camiinde binlerce hemşerimizin katılımıyla kılınan öğle namazını mütaakiben aynı bölgede defin edildi.

 

Xeskar Dernek başkanı Deniz Ömeroğlu ve Yönetimi en acı günlerinden birini yaşarlarken gelenleri karşılamada dernek olarak üzerlerine düşeni başarıyla yaptılar.

Xeskar Derneği yaptığı açıklamada, Degerli büyümüz değerli abimiz, iş adamı CEO Plastik'in sahibi Mustafa Caferoğlu iş kazası sonucu hayatını kayb  etmiştir.  cenazesi öğlen namazını müteakip Sefaköy Çınar Camisinde kaldırılacaktır. Kendisine Allahtan Rahmet bütün eş-dost-akraba ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz dediler.

Caferoğlu Ailesi İrtibat

seref 05452797575

feyyaz 05322037014

Doğu Medya ve Bölge STK'ları adına kendisine Allahtan Rahmet, Cafeoğlu Ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz...

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ....

 

POSOF DERNEĞİNİN KURUCULARINDAN FEVZİ DEMİR

HAKKIN RAHMETİNE KAVIUŞTU...

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gözlük

Posf Derneğinin kurucularından olan, Ardahan ve bölgemizi ilgilendiren etkinliklerde yer alamsıyla öne çıkan, sivil toplum alanına duyarlılığı ile tenıdığımız hemşerimiz Fevzi Demir hakkın rahmetine kavuştular.

 

Posof Derneği Yönetim Kurulu Yaptığı açıklamada: 

TÜM POSOFLULARIN BAŞI SAĞ OLSUN..

Derneğimizin kurucu üyelerinden, Tamer, Süleyman ve Salih Demir'in Babası, Binbaşı Eminbey Köyünden Muhterem Büyüğümüz Fevzi DEMİR Hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Merhumun cenazesi 20 Mayıs Pazar günü İKİNDİ namazına müteakiben Haznedar KUYULU Cami'nden kaldırılacaktır.

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olur inşallah. BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

YÖNETİM KURULU

GENÇ YAŞTA KANSER İLLETİNE YENİK DÜŞTÜ...

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, takım elbise, okyanus ve açık hava

Bu Ay Ardahan'dan acı bir ölüm haberi de Beykoz Ardahanlılardan geldi.

Soğuksu Karslılar Mahallesinde ikamet eden 30'lu yaşlarda, güvenlik elemanı olarak çalışan Turgut Demir'in oğlu Ömer Demir üç yıla yakındır yakalndığı kanser illetinden kurtulamayarak hayatını kayb eden bir diğer hemşerimiz oldu.

Demirin vefatında da Ardahanlıların, Doğuluların Belediyesi görevini gören Panik derneği başından sonuna çadır ve yemek hizmetleriyle hemşerilerimize gereken hizmeti en iyi şekilde sundu. Başkan Memet Yıldız ve yönetimi her düğün-cenaze vb. etkinliklerde yaptığı çalışmaları Demir'in vefatında da yerine getirerek herkesin takdirini kazandılar.

 

DERNEK ARSASI HARİKA BİR YERDE

Panik Derneği Beykoz Ardahan Dernekleri içerisinde kendisine ait yer alabilen tek dernek oldu. Derneğin Soğuksu Merkezde aldığı arsa harika konumu ile Pnig'lileri selamlamaya başladı.

Panig'liler arsaya dernek merkezlerini inşa ettiklerinde Ardahanlılar hem merkezi bir binaya, hemde birbirleriyle buluşlacakları bir mekana kavuşmuş olacaklar...

SIXIRPET DERNEĞİ DE CENAZE VE İFTYARLARDA ÜSTÜN HİZMETLERİYLE ÖNE ÇIKMAYA BAŞLADI...

İş Adamlarımızdan sosyal alana duytarlılığı, bölgemizi ilgilendiren her etkinlikte yer alarak destek sunan Yusuf Yapı İnşaatın sahibi Burhan Şit'in amcaları Ahmet Şit hakın rahmetine kavuşan hemşerilerimiz arasındaydı.

Binlerce hemşerimiz Şit'lerin taziyesinde birbirileriyle buluştular. Şit ailesine başsağlığı dilediler. Dernek yönetimi de üzerine düşeni yaparak halktan takdir aldı.

Hoç-Fed üyesi olan, Sultangazi Piknik alnında yaptığı etkinlikle Sıxırpet'lileri (Samanbeyli Köyü) birbiriyle buluşturan başarılı bir derneğimiz olan SIxırpet'de dernek merkezinde de ilk iftarını vererek yakın zamnda ölen köylülerini anarak üyelerini birbiriyle buluşturdular.

 

ETİKETLER : CEO PLASTİK'İN SAHİBİ MUSTAFA CAFEROĞLU İŞ KAZSI SONUCU HAYATINI KAYB ETDİ...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA