AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BELİRLEMESİNDE AYAĞINA KURŞUN SIKMASIN...

Ak Parti-MHP ittifak nedeniyle oluşturulmaya çalışılan ırkçlık propagandasının da boşa çıkarılması gerekmektedir. Buna verilebilecek en önemli örneklerden biri Ardahan.
Bu haber 2018-05-20 20:28:13 eklenmiş ve 3985 kez görüntülenmiştir.

 

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ  BELİRLEMESİNDE AYAĞINA KURŞUN SIKMASIN...

 

Ak Parti -MHP ittifakı Türkiye sathında ister istemez Kürt seçmen üzerinde bir kırılganlık ortaya çıkardı. Milletvekili seçimlerinde İstanbul gibi büyük metropollerde ve Doğu illerinde Ak Parti Kürtlerin sevdiği - saydığı adayları öne çıkaramazsa birçok ilde milletvekili ve büyük oy kaybı yaşayabilir. Bu ittifak nedeniyle oluşturulmaya çalışılan ırkçlık propagandasının da boşa çıkarılması gerekmektedir. Buna verilebilecek en önemli örneklerden biri Ardahan.

 

AK PARTİ ARDAHAN'DA AYAĞINA KURŞUN SIKIYOR

 

İddialar göre AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay'ı İstanbul'a 3.Bölgeye kaydırıp Ardahan'da Yunus Baydar ile seçime gidecekmiş.

Bu gelişme yaşanırsa Kürt nüfusun 1. nüfus olduğu Ardahan'da Ardahan Merkez ve Göle'de büyük oy kaybı yaşayacak olan Ak Parti bu seçimi kayb edebilir.

Ardahandan edindiğimişz izlenimler, aldığımız bilgiler, bunu duyan CHP ve HDP'liler gayet memnun oldukları yönünde.

 

HDP-CHP karşısında Ak Partinin en büyük gücü Orhan Atalay. Atalay'ın İstanbul'a kaydırılması Ülkücü kimliğiyle bilinen ve Ardahan AK Partiye ağırlıklı olarak ülkücü kadroları dolduran Baydar eğer aday olursa, başta Göle ve Ardahan'daki kürt seçmenden oy alması çok zor  ve bu durumda AK Parti Ardahan'da ayağına kurşun sıkıyor görüşü hakim.

 

Orhan Atalay aday değilse AK Parti'ye oy yok diyen Göleliler bu durumda ya CHP'ye ya da HDP'ye oy vereceklerini söylemekteler.

Ak Partinin MHP ile ittifakı Kürt seçmen üzerinde büyük bir kırılganlık havası oluşturduğu bir gerçek. Bu kırlganlığın ise düzgün Kürt kökenli adaylarla giderileceği bir gerçek. Bu anlamda Ak Parti kurmayları gösterdiğimiz eksiklikleri baz alarak vekil adayı belirlemelidirler...

 

ETİKETLER : AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BELİRLEMESİNDE AYAĞINA KURŞUN SIKMASIN...
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA