BAYRAMOĞLU DERNEĞİ GÖRKEMLİ BİR DAYANIŞMA GECESİNE İMZA ATDI...

Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoç-Fed) üyesi olan Bayramoğlu (Qora) Derneği görkemli bir dayanışma gecesine imza atarak Ardahan'ın en önemli derneklerinden biri olduğunu bir kez daha ortaya koydu.
Bu haber 2018-05-16 08:45:45 eklenmiş ve 4709 kez görüntülenmiştir.

 

BAYRAMOĞLU DERNEĞİ GÖRKEMLİ BİR DAYANIŞMA GECESİNE İMZA ATDI...

 

Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoç-Fed) üyesi olan Bayramoğlu (Qora) Derneği görkemli bir dayanışma gecesine imza atarak Ardahan'ın en önemli derneklerinden biri olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Bayramoğlu (Qora) Derneği, geçen hafta sonu (12-05-2018) İstanbul'un en lüks salonlarından birinde 1000 kişilik bir davetli ordusuyla görkemli bir dayanışma gecesine imza attılar.Derneğin Dayanışma Gecesi İstanbul Küçükköy-GOP'ta yer alan Weddinpark Toplantı ve Balo Salonunda gerçekleşti.

 

2017 Yılında Devriş Arslan ve Mevcut yönetim tarafından kurulan Bayramoğlu (Qora) Derneği üzerinden iki yıl geçmeden bölgemizin en başarılı dernekleri arasına girdi. Efendiliği, toplumsal alana duyarlılığı, mütevaziliği ile Başkan Devriş Arslan ve yönetimi hem bölgemizde hemde bölgemiz dışında en çok sevilen-sayılan, takdir edilen insanlar, Bayramoğlu derneği de örnek gösterilen dernekler oldular.

 

SARIYER ULUSAL STADYUMUNA HOÇVAN BAYRAĞI DİKTİLER

 

Kurulduğu günden  bugüne dernekçilik alanında büyük başarılara imza atdı. Kurulduğu ilk yılda Hoç-Fed'in futbol turnuvasında şampiyonluk ipini göğüsledi. Sarıyer Ulusal stadyumuna hoçvan bayrağını diktiler.

2017 Yılında Hoç -Fed turnuvasında Şampiyon olan Qora, 2018 yılında Ardahanlıların en büyük futbol turnuvasında ise 2. oldular. Bölgeyi-Ardahan'ı ilgilendiren her etkinliğin içinde de yer Alan Bayramoğlu, Ardahan Kültür Evinin düzenlediği Ardahan'ın en kapsamlı futbol turnuvasında da yer alarak 30 Ardahan Takımı içinde finale kalarak Şampiyona da 2. takım oldular.

 

 

SARIYER MERKEZE ARDAHAN BAYRAĞI DİKTİLER...

Dernek kurulur kurulmaz yaptığı ilk işlerden biri, Sarıyer gibi boğazın incisi olan bir ilçeye derneğin merkezini taşıyarak lokaliyle dernek merkeziyle her gün açık olan, Ardahanlıların birbiriyle buluştuğu  bir çatı, bir mekan ortaya çıkardılar.

 

DEVLERDEN MALİ KOMİSYON OLUŞTURULDU...

 

Emin, sağlam, güvenilir kişiliğinin yanı sıra Turizm ve hizmet sektöründe iş adamı olan Başkan Devriş Arslan'a Bayramoğlu iş dünyası da tam destek.

Tekstil devi Orhan Arslan'ın başında olduğu mali komisyona Bayramoğlu Dönerden Optimed Özel Hastahanelerine kadar iş dünyası da tam destek sunmaktadır.

 

Gecede kısa bir konuşma yapan Orhan Arslan Derneği Mülkiyete kavuşturma, Köylerine Kültür Evi Yapma gibi projeler için çeşitli toplantılar yapıldığını yapılan toplantılara katılım ve  bütün Bayramoğluların desteğinden dolayı herkese teşekkür ediyoruz dediler.

 

Ülke geneli birçok bürokrat-doktor, iş adamı, akademisyen, birbirinden önemli firmalar ortaya çıkaran Bayramoğlular, Bayramoğlu Döner'le de bir dünya ve Türkiye Markası ortaya çıkardıkları gibi, Optimed Hastahanleriyle de özel sektör olarak sağlık sektöründe de ulusal bir başarıya imza attılar. Turizm, hizmet, gıda, tekstil, sağlık, taşımacılık sektörü gibi birçok sektörde iş yapan Bayramoğlular, Hüsnü Bediroğlunun sahibi olduğu Kend&Hayat Dergisi gibi kurmsal firmalara, belediyelere, üniversitelere hizmet veren ulusal yayınlarda çıkarmaktadırlar.

 

Kısacası Bayramoğluların  tarihi başarılarla dolu. Dernek Başkanı Devriş Arslan ve Yönetimi ise en başarılı yönetim kadrolardan birini ortaya çıkardılar. Her alanda örnek alınan, örnek gösterilen bir yönetim ortaya çıkardılar.

YILIN EN BAŞARILI DERNEK BAŞKANLARINDAN BİRİ  DEVRİŞ ARSLAN

Ortaya çıkardığı ulusal firmalarla, iş siyaset-stk , bürokrasi alanında çıkardığı değrlerle bir marka olan Bayramoğulları dernekçilikte de önder ve örnek bir yapılanma ortaya koydular. Bu anlamda 2017 yılında kurulan Bayramoğlu Derneğinin başkanı Devriş aslan da yılın en başarılı dernek başkanlarından biri oldu.

 

OPTİMED ÖZEL HASTAHANELERİ TIKLAYINIZ...

 

BAYRAMOĞLU DÖNER TIKLAYINIZ...

 

LİMANDA BALIK TIKLAYINIZ...

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

 

 

ETİKETLER : BAYRAMOĞLU DERNEĞİ GÖRKEMLİ BİR DAYANIŞMA GECESİNE İMZA ATDI...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA