HOÇ-FED FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON LEHİMLİ OLDU...

Hoç-Fed'in 2018 yılı futbol turnuvasında şampiyonluk ipini Lehimli göğüsledi. Hoçvan Dernekler Federasyonuna üye derneklerin katılımıyla gerçekleşen 2018 yılı "Hoç-Fed Dostluk, Kardeşlik Futbol Şöleni" etkinliğinde Lehimli Köyü ve Beşiktaş (Mucuc) Köyü finale kalan takımlar oldular.
Bu haber 2018-05-16 08:26:12 eklenmiş ve 4665 kez görüntülenmiştir.

 

HOÇ-FED FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON LEHİMLİ OLDU...

 

Hoç-Fed'in 2018 yılı futbol turnuvasında şampiyonluk ipini Lehimli göğüsledi. Hoçvan Dernekler Federasyonuna üye derneklerin katılımıyla gerçekleşen 2018 yılı "Hoç-Fed Dostluk, Kardeşlik Futbol Şöleni" etkinliğinde Lehimli Köyü ve Beşiktaş (Mucuc) Köyü finale kalan takımlar oldular. Hafta sonu (14-05-2018 pazar) Kağıthane Belediyesi Nurtepe Spor Tesislerinde yapılan  final maçında profesyonel ligleri aratmayan  final maçında Lehimli Mucuc'u 2 -1 yenerek şampiyon oldu. Şampiyonanın Gol Kralı ise Lehimliden Murat Zorba oldu.

 

Futbol müsabakalarında Mucuc'un hanesi başarılarla, şampiyonluklarla  dolu. Bu başarılı derneği final maçında yenme başarısını Mevcut başkan Ağabey Tekin-yönetimi, eski başkan Deniz Morkoç'un uyumlu çalışmaları, Lehimlilerin yoğun desteğiyle Mucuc'dan aldılar. Tekin ve yönetiminin bu başarısı büyük takdir aldı.

 

İŞ DÜNYASI TURNUVAYA BAŞTAN SONA DESTEK SUNDU....

Futbol müsabakasın da iş dünyası da gerek sponsor olarak, gerekse katılım olarak hem derneklerinin yanında oldular, hem de maddi manevi desteklerini sundular.

 

Sosyal alana, sivil topluma duyarlılığı ile her zaman ön saflarda olan Saffet Balıkçılıktan Saffet Yılmaz baştan sona Mucuc Derneğine sponsorluk başta olmak üzere destek sunarken, Lehimlide ise DHY Tekstilin sahibi Deniz Morkoç baştan sona Lehimli takımın en büyük sponsorlarından biri oldu. İş Adamı Deniz Morkoç  sivil topluma duyarlılığı ile öne çıktığı gibi bir dönemde Lehimli Dernek Başkanlığını yaptı.

 

 

İstanbul un en önemli et dağıtım firmalarından Dört El'in sahiplerinden iş adamı Vaolkan Kaya'nın kardeşi Özay Kaya gibi  Hoçvan İş dünyası başından sonuna tüm maçlarda, spor müsabakalarında takımlarını yanlız bırakmadılar.  Spora ve gençliğe gereken katkıyı en iyi şekilde sundular. Emek Matbaadan Turgay zorba'da etkinliklere en iyi katılım sağlayan bir iş adamı olduğu gibi müsabaka ve gecelerde yaptığı profesyonel sunumla da  iş dünyası içinde toplumsal alana duyarlılığı ile öne çıkan bir isim olmaktadır.

 

Kurulduğu 2007-08 yılından beri bölgemizin , Serhat İllerinin, Ardahan'ın en önemli federasyonlarından biri olan Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoç-Fed) her alanda örnek bir STK olarak öne çıkmaktadır.

 

Hoç-Fed bölgede, İstanbul'da yaptığı etkinliklerle öne çıktığı gibi STK yapılanmasına da önemli bir örnek teşkil etmektedir.

 

Hoç-Fed  20128 yılı futbol turnuvasında da gayet güzel mükemmel bir spor etkinliğne imza atdı. hoçvan gençliğini birbiriyle buluşturdu.

 

FİNAL MAÇINDA HEYCAN DORUKTAYDI...

Baştan sona çekişmeli geçen maçta 1. ve 2. yarıda Mucuc baskın bir futbol ortaya koyarken, yakaladığı birçok gol fırsatını da kaçırdı. Bu baskın futbola birde Lehimli ilk yarıda yakaldığı penaltı pozisyonunu gole çeviremedi. Mucucun kalecisi panter çevikliği ile penaltıda gole izin vermedi.

Bu gelişme 2. yarı için Mucuca büyük avantaj sağladı. Maçın 2. yarısında ilk gol lehimliden geldi. Dakikalar içinde Mucuc cevap verdi skor 1-1 oldu.

Finali belirleyen şampiyonluğu belirleyen gol ise maçın 4 dakikalık uzatmalarında geldi. Maçın son iki dk. sında turnuvanın gol şampiyonu ödülünü alana Murat Zorba'nın filelerle buluşturduğu top maçın kaderini belirleyen gol oldu. Hoç-Fed dostluk-kardeşlik turnuvasında birbirine denk eşit, profesyonel  mükemmellikte,  güzellikte bir mücadele, bir futbol şölenine tanık olduk.

ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADILAR...

 Final maçının bitiminde Anneler günü dolayısıyla maçı izlemeye gelen bayanlara federasyon başkanı Latif Yılmaz ve yöneticiler gül takdim ederek anneler gününü kutladılar. Maçlar boyunca  Lehimli ve Mucucdan yaralanan sporcular oldu. Futbolun gazilleri olarak kendilerini foto galeriye ekledik.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

ETİKETLER : HOÇ-FED FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON LEHİMLİ OLDU...
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA