SERHAT BÖLGESİNİN İHRACAAT DEVİ HÜMMET TATAR MHP'DEN MİLLEVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU...

2003 Yılında bölgemizin önde gelen ailelerinden Tatar ailesi tarafından kurulan bir ihracaat-ithalaat devi olan Gold Group holdingin, Gold Group'un YK Başkanı Hümmet Tatar MHP 3. Bölgeden Milletvekili aday adayı oldu.
Bu haber 2018-05-08 07:15:21 eklenmiş ve 6531 kez görüntülenmiştir.

 

SERHAT BÖLGESİNİN İHRACAAT  DEVİ HÜMMET TATAR MHP'DEN MİLLEVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU...

 

 2003 Yılında bölgemizin önde gelen ailelerinden Tatar ailesi tarafından kurulan bir ihracaat-ithalaat devi olan Gold Group holdingin, Gold Group'un YK Başkanı Hümmet Tatar MHP  3. Bölgeden Milletvekili aday adayı oldu.

 

Milyonlarca hemşerimizin olduğu 3. bölgede Tatar'ın Milletvekil aday adayı olması hemşeri camiamız ve STK'larımız tarafın büyük bir memnuniyetle kabul edildi. Bu anlamda Aday gösterilmesi durumunda ise MHP  parti olarak 3. bölgeden çok güçlü bir oy potansiyeli ile çıkacaktır...

 

Hümmet Tatar'ın Yönetim Kurulu Başkanı Olduğu Gold Group'un bünyesinde :

Gold Dış Ticaret

Gold Dayanıklı Tüketim Malzemeleri

Türkiyenin en büyük Gümrük firmalarından biri olan Gold Gümrük Müşavirlik

Yüzlerce insanı istihdam eden ihrcat alanında en başarılı tekstil firmalarından biri olan Efor-Moda Tekstil  gibi değişik alanlarda faaliyet gösteren dev  firmalar yer almaktadır.

Yurt dışından ve Yurt içinden, Türkiye'nin bilinen en büyük firmalarına ürün ve hizmet tedarikinde de başı çeken en büyük holdinglerden biri Gold Group.

Tatar Ailesi sadece iş alanında değil sivil toplum örgütleri ve STK'lar içinde de çok faal bir aile. Ardahan Federasyonundan, Ardahan Kültür Evi'ne buradan eğitim ve spora toplumsal alana en büyük katkıyı yapan ailelerden biri. Bu anlamda ailenin bir ferdi olan İmdat Tatar bölgemizin büyük STK'larında başkanlık yönetim kurulu başkanlığı  ve birçok STK'ya üyelikleri ile de öne çıkmakta.

Gold Group STK alanının yanı sıra her yıl yüzlerce öğrenciye yardım ettiği gibi, Ardahan başta olmak üzere spora da en büyük katkıyı yapan bir firma. 

 

27-03-2015 Tarihinde  MHPden Aday adayı olan Tatar,  yüz binlerce Ardahanlının, milyonları aşan Serhatlının  yaşadığı İstanbul 3. Bölgede Milletvekili Aday Adayı olması MHP açısından da çok büyük bir kazanım olduğunu şimdiden söyleyebiliriz...

 

Milliyetçi hareket Partisinin çeşitli kademelerinde görev alıp hizmet eden ve önceki seçimlerde MHP Milletvekili aday adayı olan İş adamı Hümmet  TATAR;  27. dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili A.Adayı olurken yaptığı açıklamada:

 

" Türk Milliyetçilerinin buluşma yeri, vatana millete hizmet etmenin yegane kapısı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nden İstanbul 3 Bölge Milletvekili A.Adayı oldum.  Ülkemizin içinde bulunduğu durum malum. Ülkemiz ve bölgemiz yüzyıldan fazladır bir kuşatma altında. Küresel kapitalizm ayakta duran bir devlet ve millet bırakmamak için tüm gücüyle islam dünyasına mazlum halklara karşı bir saldırıya geçmiş bulunmaktadır. Bu anlamda ülkemiz ve bölgemiz bir beka sorunuyla karşı karşıya. Osmanlı da olduğu gibi yüzyıllar boyunca dünyaya adaleti sağlayan bir milletin ferdi, bir bireyi  olarak, bu beka sorununu katkıda bulunmak, hemşeri camiamızın sorun ve sıkıntılarına çözümler üretmek  için, üzerimize düşeni yapmak için aday adaylık müracaatımızı yaptık" dedi.

 

 HT Haber FOTO GALERİ...

 

HÜMMET TATAR KİMDİR,  ÖZGEÇMİŞİ....

 

KİŞİSEL BİLGİLER

Doğum Yeri               :AKYAKA KÖYÜ / ARDAHAN

Doğum Tarihi             : 1976

Askerlik Durumu        : YAPILDI

 

İŞ HAYATI

Hem yurt içinde hem de yurt dışında ticari faaliyetleri olan Hümmet Tatar, sahibi olduğu şirketlerde yaklaşık bin kişiye iş istihdamı yaratmış. Bundan sonraki süreçte siyasette de aktif rol almak isteyen Tatar, ticari faaliyetlerini şöyle,“Ticari faaliyetlerimiz 1998 yılında başladı. Gümrük ile başlayıp, tekstil, depolama ve uluslararası ticaretle iş hayatımıza devam etti. Türkiye’de çok ciddi projelere imza attı. 2010 yılında canlı hayvan ithalatında Urugay’dan ve Estonya’dan süt ineği ve besilik dana getirdi.  Şu anda gümrük müşavirliği hizmetini verdiğimiz firmamızda 45 kişilik bir grupla çalışıyoruz. 700 kişinin çalıştığı tekstil firmasında hem Rusya’ya hem de Avrupa’ya ihracat ve dış ticaret yapıyor. Gümrüğe dayalı olarak farklı bir kurumda lojistik işleriylede devam eden TATAR,  Orada da depolama ve dağıtım yapıyoru. Dış ticaret alanında her şeye hâkimiz. Ülkemizde olabildiğince iş istihdamı yaratarak insanlarımıza faydalı olmaya çalışıyoruz.”

 

Hümmet Tatar kimdir?

 

1976 Ardahan Merkez Akyaka köyü doğumlu 6 kardeşin en küçüğü olan Hümmet Tatar, ilk ve orta öğrenimini Ardahan’da, liseyi ise İstanbul’da okudu. Halen Bulgaristan Haskova Ekonomi Yönetim Fakültesi Kamu Yönetimi 3. sınıfta öğrenimini sürdürmekte.

 

İstanbul’da uluslararası ticaret ve gümrük müşavirliği yapmaktadır. Uluslararası alanda tekstil, lojistik, gümrük müşavirliği ve dış ticaret grup şirketlerin yönetim kurulu başkanı ve iyi bir aile babasıdır.

 

GOLD GROUP TIKLAYINIZ....



ETİKETLER : SERHAT BÖLGESİNİN İHRACAAT DEVİ HÜMMET TATAR MHP'DEN MİLLEVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU...
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA