SIXIRPETLİLER (SAMANBEYLİ) PİKNİKTE BULUŞTULAR...

Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoç-Fed ) Üyesi Sıxırpet (Samanbeyli Köyü) Derneği 2018 yılının yaz aylarında Mayıs Ay'ının 1 haftasının son gününde başarılı bir piknik şöleninde birbirleriyle buluştular.
Bu haber 2018-05-08 07:03:54 eklenmiş ve 4264 kez görüntülenmiştir.

 

SIXIRPETLİLER (SAMANBEYLİ) PİKNİKTE BULUŞTULAR...

 

 2017 yılında  başarılı bir dayanışma gecesine imza atan Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoç-Fed ) Üyesi Sıxırpet (Samanbeyli Köyü) Derneği 2018 yılının yaz aylarında Mayıs Ay'ının 1 haftasının son gününde başarılı bir piknik şöleninde birbirleriyle buluştular.

 

Sultangazi'de mesire alanlarında yapılan piknik etkinliğine Hoç-Fed Başkanı Latif Yılmaz Bşk Yardımcılarından Qora (Bayramoğlu Dernek Başkanı  Limanda Balık İşletmecilerinden İş Adamlarından Devriş Arslan, Federasyon Yönetiminden Yılmaz Şit, Orhan Zorba Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni Y. Yasin Sit, Karınca Matbaa'nın sahibi Burhan Süt birlikte katıldılar.

 

Sıxırpet'in piknik şölenine imza atan aktörler Başkan -Eşbaşkan,  Ayhan Öztürk, Sadegül Yıldız, Osman Avşar ve bütün Sıxırpet yönetimi arı gibi çalışırken, Yıldız Film Platoları ile Türkiye'nin Holeywood'unun alt yapısını ortaya çıkaran, onlarca dizi ve filmin setlerinde çekildiği  Yıldız Film Platolarının  sahibi  iş adamı Ercan Yıldız, Sivil toplum alanına duyarlılığı ile tanıdığımız Yusuf Yapı İnşaatın Sahibi Burhan Şit, İnşaat sektörünün güçlü temsilcilerinden Kardeşi İnşaatçı Mustafa Şit-Ayhan Şit, Avşar Yapı Zafer Avşar, Yücel Yapı Yücel Avşar gibi inşaat sektörünün önde gelen müteahhitleri de eksiksiz piknik şöleninde yer aldılar. Bu yıl Sultanbeyli'de merkezleri olan Vestel Yetkili Bayi, Karınca Matbaa gibi giderek öne çıkan firmalar gibi sosyal etkinliklerde yer alan bir firma daha boy göstermeye başladı. Bu firma'da Güntay Avşar'ın sahibi olduğu "Avşar Vinç" firmasıydı. İstanbul Anadolu yakasında giderek yükselen Avşar Vinç'te Sıxırpet Pikniğinde sponsorlar arasında yer aldı.

 

BİTLİS'LİLERİN ÇEPİK OYUNU MUHTEŞEMDİ...

 

Sultangazi Belediyesi Mesire alanında aynı gün birçok il-ilçe-köy  derneğinin de piknikleri vardı, dernekler üyeleriyle piknik  alanında buluştular. Sultangazi Bitlis İl Derneğinin piknik şöleni yeri yerinden oynattı.

Bitlislilerin oynadıkları Çepik Oyunu mükemmeldi. Piknik alanında bulunanlar Siirt'lilerin oynadığı Çepik oyunun görmek için derneğin piknik yaptığı alana akın ettiler.

 

PİKNİKTEN İZLENİMLER...

Mangallar halaylar, candan karşılamalar, buluşmalar her şey harikaydı. Tek eksiklik katılım azdı. Sıxırpet Pikniğinde göze çarpan en büyük eksiklik ise Bebereklilerin olmayışı hemen göze çarpıyordu. Bu da etkinliğe katılımı zayıflatırken, bunda sonra yapılacak olan etkinliklerinde zayıf geçeceği sinyalini vermeye başladığıydı. Sıxırpet yönetimi bu konuya kafayı yorsa iyi ederler diye düşünüyoruz.

 

Sıxırpet'i gözlemlerken, Sosyo-ekonomik-kültürel, akrabalık...  nedenlerinden dolayı Sıxırpet -Beberekliler aynı dernek çatısında olmalıdırlar diye düşünüyoruz. Aksine dernek zayıflama işaretleri veriyor, heyecan kayboluyor...

 

SPET PİKNİK FOTO GALERİ

 

 

ETİKETLER : SIXIRPETLİLER (SAMANBEYLİ) PİKNİKTE BULUŞTULAR...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA