TEMZİLİK SEKTÖRÜNDE TR'NİN DEV PROJELERİNE İMZA ATMAYA BAŞLADILAR...

Hemşerilerimiz, Temizlik Sektöründe, Turizm -Hizmet Sektöründe, ihracat-ithalat sektöründe, gıda sektöründe... Türkiye ve Dünya markalarını ortaya çıkarmaya başladılar.
Bu haber 2018-05-05 23:29:29 eklenmiş ve 1267 kez görüntülenmiştir.

 

TEMZİLİK SEKTÖRÜNDE TR'NİN DEV PROJELERİNE İMZA ATMAYA BAŞLADILAR...

 

Hemşerilerimiz, Temizlik Sektöründe, Turizm -Hizmet Sektöründe, ihracat-ithalat sektöründe, gıda sektöründe... Türkiye ve Dünya markalarını ortaya çıkarmaya başladılar.

 

 Bayramoğlu Döner, Saffet Balıkçılık, Dörtel Et, Nefis Et-Nefis Gıda, Ortadoğu, Ön Asya ülkelerine yaptığı ihracatla öne çıkan Dr. Fitto, diğer adıyla Markahobi firması, Pastaneler zinciriyle, kendi üretim ağıyla, Osmanlı ve dünya mutfağıyla Türkiye'nin en kaliteli pastaneler zincirini ortaya çıkaran Merih Pasta,  günde 20-30 bin insana yemek çıkarma kapasiteisne sahip, onbinlerce insan yemek veren Turinn Catering, Sanayi dalında bir dev olan Köroğlu Grup Firması, Köfteci İrfan, Nebioğlu Döner, Site Et-Site Kebap'la ... onlarca firma ile  büyük başarılara imza atan hemşerilerimiz temizlik sektöründe de büyük başarılara imza atmaya başladılar...

 

İstanbul Merkezli Profesyonel Temizlik Hizmetleri Firması 2017-18 yılında Türkiye'nin en büyük temizlik projelerine imza atdı.

 

Bu yıl Nisan Ay'ında açılışı yapılan Maltepe'de 65.000 m2 alan  üzerine inşa edilen Piazza Alış Veriş Merkezinin açılışa hazır hale getiren, açılış için temizliğini yapan firma İş-STK dünyamızın önde gelen temsilcilerinden iş adamı Zafer Sural'ın sahibi olduğu Profesyonel Temizlik Hizmetleri Firması oldu.

Profesyonel Temizlik Hizmetleri,  gökdelen temizliğinden büyük alış veriş merkezlerine imza attığı büyük projelerle TR'nin en büyük temizlik firmaları arasında yer aldı.

 

Merkezi Beykoz Kavacık'ta bulunan Profesyonel Temizlik Hizmetleri Firmasının aynı zamanda Ankara, İzmir, Bursa gibi Türkiye'nin diğer büyük metropollerinde de şubeleri bulunmaktadır.

 

Temizlik sektöründe devleşen bir diğer firmamız ise yine merkezi İstanbul'da bulunan Temizlik ve Kurye hizmetlerinde bir dev olan İdeal Grup Firması.

İdeal Grup'ta Profesyonel Temizlik Hizmetleri Firması gibi Türkiye'nin diğer büyük metropollerinde de şubeleri bulunmakta, temizlik sektöründe büyük projelere imza atmaktadır.

 

 

FİRMA DETAYLARI İÇİN AŞAĞIDA Kİ FİRMA ADLARINA TIKLAYINIZ...

Profesyonel Temizlik Hizmetleri Tıklayınız...

İdeal Grup

Merih Pasta

Turinn Catering

Dr. Fitto -Markahobi

Bayramoğlu Döner

Saffet Balıkçılık,

Dörtel Et,

Köroğlu Grup

Nefis Et-Nefis Gıda,

Köfteci İrfan,

Nebioğlu Döner,

Site Et-Site Kebap'la

Firmalarımızın Büyümesinde Önemli Bir Rol Üstelenen Firma İse DKM Yazılım Firması Oldu.

DKM Yazılım Ayrıntılar İçin Tıklayınız....

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

ETİKETLER : TEMZİLİK SEKTÖRÜNDE TR'NİN DEV PROJELERİNE İMZA ATMAYA BAŞLADILAR...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA