ADNAN KÖROĞLU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI...

Pendik Ardahanlılar Derneği Kurucu Başkanı ve derneğin başkanlığını yapan Sanayici iş adamı Adnan Köroğlu 27. Dönem Milletvekilliği seçiminde İstanbul 1. Bölgeden Ak Parti Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.
Bu haber 2018-04-29 12:32:41 eklenmiş ve 321057 kez görüntülenmiştir.

 

ADNAN KÖROĞLU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI...

 

Pendik Ardahanlılar Derneği Kurucu Başkanı ve derneğin başkanlığını yapan Sanayici iş adamı Adnan Köroğlu 27. Dönem Milletvekilliği seçiminde İstanbul 1. Bölgeden Ak Parti Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

 

Ülkemizin ve bölgemizin önde gelen firmalarından biri olanKöroğlu Civata Hırdavat Ltd. Şti – Arda Pul Civata Hırdavat Ltd.Şti sahibi olan Adnan Köroğlu aynı zamanda Pendik Ardahan İl Derneği Başkanı.  24 Haziran 2018'de yapılacak Başkanlık ve Milletvekili seçimleri için Ak Parti'den İstanbul 27. Dönem 1.Bölge Milletvekili için aday adayı olduğunu açıkladı.

 

ARDAHAN İŞ STK DÜNYASINDAN KÖROĞLUNA TAM DESTEK...

 Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Ilter Avşar, Kenan Çağlar, Gürhan Taşdemir, Akın Bozkaya, Önder Çapan ve Yusuf Yasin Sit dahil, oturan insanlar ve iç mekan

Köroğlu'nun adaylığını açıklamasıyla birlikte, Ardahan Vakfı, Ardahan il-ilçe-köy dernek ve federasyonları da  kendisine tam destek sunduklarını ifade ettiler.  

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, Yaşar Geler, Yasar Gökdemir, Serkan Korkmaz, Kenan Çağlar ve Adnan Köroğlu dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Köroğlu milletvekili aday adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada,  “Kıymetli Dostlarım Hemşehrilerim Akrabalarım Ailem ve Kadim Yoldaşlarım Sizlerinde teveccühü ile AK Parti İstanbul 27. Dönem 1.Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığım için Müracaat ta Bulundum. Vatanım Milletim Bayrağım Partim ve Mazlum halklar, milletler ve Coğrafya İçin hizmet için bende varım dedim. Sizlerin duası ve desteğini bekler Saygılarımı Sunarım” dedi.

 

ADNAN KÖROĞLU KİMDİR...

 

Ardahan’ın Gürcistan ve Ermenistan’a komşu ilçesi Çıldır’a bağlı Aşıkşenlik Mahalleli doğumlu. "Can sağ iken yurt vermeyiz düşmana" diyen ünlü ozan ve şairlerimizden Aşık Şenlik'in akrabalarından, Aşık Şenlik geleneğinden gelen yurtsever, duyalı, milliyetçi, Müslüman ülkesine, insanına aşık kimliği ile öne çıkan bir isim.  80'lı yıllarda İstanbul'a geldi. Kardeşleriyle birlikte Köroğlu Grup firmasını kurdular.

 

Köroğlu iş yaşamında olduğu gibi sivil toplum ve STK alanında da bölgemizin en başarılı isimlerinden biri. Sanayici ve İş Adamı kimliğinin yanı sıra STK'larda üstlendiği misyon ve görevleriyle de öne çıkan bir isim.

Pendik Ardahanlılar Derneğinin kurucu başkanı ve şimdiki başkanı da olan Köroğlu, aynı zamanda Ardahan Vakfı başta olmak üzere, birçok  il-ilçe-köy, federasyon derneklerimizin de  üyesi, yönetim kurulu üyeliklerini de yürütmektedir. Gerek İstanbul'da, gerekse Ardahan'da bölgemizi ilgilendiren sosyal tüm etkinliklerin içinde yer aldığı gibi, sosyal sorumluluk alanında da birçok etkinliğe ve projeye imza atan, ev sahipliği yapan bir isim. Bu anlamda bölge iş-stk yapılanmamızın ayırımsız desteğini alan hemşerilerimizin başında gelmektedir.

Köroğlu, Hemşerilerimizin, iş -stk dünyamızın talep ve desteği doğrultusunda  27. Dönem Milletvekilliği seçiminde İstanbul 1. Bölgeden Ak Parti Milletvekili aday adayı olarak başvuruda bulundu.

 

 

ARDA CİVATA, ARDAMAK CİVATA HIRDAVAT SAN. LTD. ŞTİ...



 

 

KOROĞLU ADAY FOTO GALERİ TIKLAYINIOZ... 

ETİKETLER : ADNAN KÖROĞLU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI...
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA