HDP'lilere Görkemli Karşılama, Buldan:Iğdır’ı 2-0 Alacağız

Parti binasının bulunduğu Doğubayazıt Caddesindeki Nuh nebi Camii yanındaki meydanda sırasıyla HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman ve HDP Eş genel Başkanı Pervin Buldan Halka hitap ettiler
Bu haber 2018-04-26 21:16:36 eklenmiş ve 3047 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı ve eski Iğdır Milletvekili Pervin Buldan Iğdır’da coşkuyla karşılandı. Bugün Iğdır’a gelen Eş Genel Başkan Buldan, Iğdır havalimanında partililer tarafından karşılandı. Buldan, daha sonra parti binası önündeki medyanda halka hitap etti.

HDP Eş Genel Başkanı Buldan’a Iğdır ziyaretinde şu isimler eşlik etti: DTK Eş Genel Başkanı HDP Ağrı Milletvekili Berdan Öztürk, BDP Ağrı Belediye Eş Başkanı Sırrı Sakık, HDP Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir, HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, HDP Iğdır Milletvekili Mehmet emin Adıyaman ile HDP MYK ve PM üyeleri katıldılar.

Parti binasının bulunduğu Doğubayazıt Caddesindeki Nuh nebi Camii yanındaki meydanda sırasıyla HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman ve HDP Eş genel Başkanı Pervin Buldan Halka hitap ettiler.  

Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman, “24 Haziran sonları olacak”

Karşılama töreninde ilk sözü alan HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman halkı selamlayarak başladığı konuşmasında; Artık 15 yıllık, bu halkı kandırma, halka mehter marşı verme, milliyetçilik üzerinden, mezhep üzerinden, yalanlar üzerinden yaptığınız, yandaş basınınız, yandaş kalemleriniz üzerinden yaptığınız algı operasyonunu bu halk artık yutmuyor. 24 Haziran sizin bu saraydan da bu Meclis’ten de alaşağı olacağınız gün olacaktır." Dedi.

Eş Genel Başkan Buldan “Iğdır’da birinci partiyiz”

Son olarak halka hitap eden Buldan, “Iğdır’da iki sıfır yapacağız” her iki milletvekilliğini HDP alacak. İleri ki günlerde Iğdır’da barış ve kardeşlik mitingleri yapacağız. Ev ev, mahalle mahalle gezeceğiz. HDP her zaman Iğdır’da birinci partidir. Bu coşkunuz bu karşılamanız seçime hazır olduğunuzu gösteriyor. Bir ziyaret karşılamanızı mitinge dönüştürürünüz. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum.” Dedi.

Halkın yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan heyet daha sonra il binasına geçerek parti yönetimi ile toplantıya geçtiler. HDP heyetinin bu akşam ve yarın şehirde esnaf ziyareti yapacakları belirtildi.

 Karşılamadan Görüntüler: 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA