ESKİ TÜRKİYE BÜTÜN GÜCÜYLE SALDIRIYA GEÇERKEN...

Türkiye kurulduğundan beri son yüzyıllık tarihi ayırımsız vatandaşı soykırıma uğratma ve harcama tarihidir. Ak Parti ile bu tarih tersine çevrildi. Eski Türkiye ölümcül bir mücadele ile geriletilmeye başlandı.
Bu haber 2018-04-26 07:16:54 eklenmiş ve 2043 kez görüntülenmiştir.

ESKİ TÜRKİYE BÜTÜN GÜCÜYLE SALDIRIYA GEÇERKEN...

 

Türkiye kurulduğundan beri  son  yüzyıllık tarihi ayırımsız vatandaşı soykırıma uğratma ve harcama tarihidir. Ak Parti ile bu tarih tersine çevrildi. Eski Türkiye ölümcül bir mücadele ile geriletilmeye başlandı.

 

Türkiye 30-40 yıldır terör ve terörizm belasından, iç-dış ihanet sarmalından giderek çıkmaya hiç bir dünya ülkesinin imza atamayacağı dev projelere imza atmaya, içerde ve dışarda sürekli operasyona maruz kalan bir ülke olmaktan çıkarak terör-terörizme karşı operasyon yapan bir ülke konumuna gelmeye  başladı.

 

24 Haziran tarihi eski TR'nin yıkım finali olacaktır...

 

Eski Türkiye neydi:

 

Sağ-sol,  tarikat, kürt-türk, terör-terörizm, pis ve leş gibi hastanelerde kuyruklarda vatandaş can veriyordu. Faiz lobisi, askeri darbeler bir gecede halkı soyup soğana çeviriyordu. Koalisyon hükümetleri ABD'nin talimatı ile milli sermayeyi yıktılar. Mesut Yılmaz döneminde 300 milyar, 28 şubatta TR'ye 400-500 milyar dolar soygun yaptılar. Türkiye sermayesi ve beyin gücü yerle bir edildi. Bilim adamları aynı uçağa doldurulup havada imha edildiler. Özal, ecevit, bitlis, kahveci... fali meçhul yapılırken, mosad cia ajanları bilim adamı olacakl çocukları yok ediyor, fetö da çay çorbayla gerzekleştirip kendisine bir köle ordusu oluşturuyordu. Terör örgütleri cirit atıyor, putçu, ırkçı, diktatör devlet yapılanması ve terör örgütleri halkı vatandaşı birlikte harcıyor, terör ve terörizm her tarafta kol geziyordu. Fakirlik-yoksulluk yolsuzluk, kuyruklar, pis hastahanelerde ölmek halkın kaderiydi.

 

Türkiye'yi Kürdü-Türkü, Lazı... ile vatandaş değil Cia-mossad ajanları idare ediyordu. Başbakan cumhurbaşkanı, genel kurmay ... başkanlarını bunlar tayin ederdi.

 

Bilim adamı olacak her çocuk hedefti. Küresel çapta ortaya çıkan aile ve firmalar hedefti. Ankara ve istanbulun göbeğinde açık aleni cinayetler işlenirdi. Kürt illerinde faili meçhuller, suikastler Kürtlertin kaderiydi.

 

Bir taraftan derin devlet bir taraftan terör örgütleri dağda ve ovada Türkiye gençliğini koyun sürüsü gibi harcıyordu. Süper zeki tüm kürt çocukların önü kesilip dağa ve teröre yönlendiriliyordu.

 

Eski Türkiye en hafif deyimiyle gençliğin yok edildiği bir cehennemdi. Bu cehennem bitirilirken küresel ve yerli, ayaklarıyla eski TR yanlıları aynı safta buluştular.

 

AK Parti silkinip kendine gelmeli. İzmir ve Kayseri başta olmak üzere İçeride kraliçenin, kripto aile ve firmaların, bu ülkeyi babalarının çiftliği zan eden çürük yumurtalarının bir araya gelmesinden asla korkmamalı, gerekirse alayının birleşmesi ve deşifre olması için aksine önlerini açmalıdır. Ak Parti Gül vb. insanlar muhalefetin adayı olmalıdır. Muhalefet şu-şu adayla daha güçlü olur demelidir... Bahçelinin deyimiyle alayının birleşmesi lazım...

 

Ak Parti eski Türkiye'yi tüm çıplaklığıyla ifşa etmeli. Türkiye'nin bir ırak-suriye, mısıra dönüşmemesi için eski TR kalıntılarının gerçek yüzlerini halka taşımaya, halkın kandırılmasını önlemelidir.

 

Erdoğan % 55,  65 bandında ilk turda rahat seçilecektir. Yapılacak sivil anayasa ile Kürtler ve Kürt dili kültürü üzerinde estirilen yüzyıllık kültürel soykırımı, inkar-asimilasyonu kaldıracağını, ülkemizde ırk-mezhep, dil-din ... gibi öğeler değil vatandaşlığın en üst kimlik olacağını yeni sivil anayasa ile sağlayacağının garantisini vermelidir.

Bu yeni sivil anayasa ise yerel seçimlerden önce hayata geçirilmelidir. Ak Parti de eski TR yapıları gibi rehavete kapılırsa yerel seçimlerde yerle bir olacağını asla unutmamalıdır.

 

AK PARTİ KURMAYALARI KORKU DAĞLARINI -PSİKOLOJİSİNİ DERHAL ÜZERLEİNDEN ATMALIDIRLAR...

 

Ak Parti kurmayları bütün boyutlarıyla eski puta tapıcı, ırkçı, soykırımcı, vatandaş düşmanı TC'nin gerçek yüzünü halka taşımaya ağırlık vermeli. İhanet şebeke korolarının, kripto aile ve firmaların biz olmazsak TR olmaz oyun ve kumpaslarına asla gelmemeli, alayınız birleşin gelin çıkışıyla harekete geçmelidir. Ak Partiyi ak parti yapan cesur ve vatandaşı esas alan devrimci karekteridir. Türkiye'nin tarihi misyonunu yansıtan bu karekter Çin'in sınırlaerından Afrikanın derinliklerine bütün mazlum halkların umudu olmuştur. Ak Partinin bu karekteri biterse, korkaklık vb öğelerle psikolojik ablukaya izin verilirse ak parti biter. Ak Parti onunla, bununla değil direkt halkla hareket etmelidir...

ETİKETLER : ESKİ TÜRKİYE BÜTÜN GÜCÜYLE SALDIRIYA GEÇERKEN...
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA