BU AY HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞAN TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ...

Türkiye'nin yoğun siyasi gündeminden dolayı çoğu kez yerel haberleri vermede geç kalıyoruz. Bu ay aralarında genç yaşta hakkın rahmetine kavuşan Hikmet Yıldız (Panig-Ma Musa) yüreğimizi dağlarken, Baki Yıdız gibi birçok hemşerimiz yine hakkın rahmetine kavuştular.
Bu haber 2018-04-23 11:00:29 eklenmiş ve 2842 kez görüntülenmiştir.

BU AY HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞAN TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ...

 

Ölüm insana zayıflığını, yaradanın iradesi karşısında insanın kendi iradesinin bir hiç olduğunu anlatan, insanın bir evrenden diğerine, bir boyuttan öteki boyuta geçtiği büyük bir gerçek, Allahın canlılara bahş ettiği büyük bir nimettir. Buradan alınması gereken en büyük ders insanın hiçliğidir. Geldiği yere, aslına döneceği gerçeğini kavramasıdır.

 

Bundan dolayı ölüm karşısında isyan-hüzün gibi duygulara fazlaca saplanmadan bu kısa hayatta insanın birhiç olduğunun ispatı olan insan nefis oyunlarına yenilmeden ebedi yolculuğa hazırlanmayı kendisinden sonraki nesillere kendisine hayır-dua getirecek (insanları okutma gibi, dini bütün evlatlar yetiştirme, dünya malını pis nefsini tatmine değil Allah rızası gözeterek kullanma  gibi)... eserler bırakmak için yarışmalıdır...

 

Türkiye'nin yoğun siyasi gündeminden dolayı çoğu kez yerel haberleri vermede geç kalıyoruz. Bu ay aralarında genç yaşta hakkın rahmetine kavuşan Hikmet Yıldız (Panig-Ma Musa) yüreğimizi dağlarken, Baki Yıdız amcamız gibi birçok hemşerimiz yine hakkın rahmetine kavuştular.

 

Turizm hizmet sektöründen tanıdığımız genç-girişimci iş adamlarımızdan Coşkun Yıldız'ın babası, yine toplumumuzun önemli kanaat önderlerinden stk-sivil topluma duyarlılığı ile tanıdığımız Fikret Yıldızın amcaları Beykoz Hünkar Tepede ikamet eden Baki Yıldız da hakkın rahmetine kavuşanlar arasındaydı.

 

Bütün cenazelerimizde olduğu gibi yüzlerce hemşerimiz vefat eden hemşerilerimizi son yolculuklarına dualarla uğurladılar.  Kuran okutmadan mevlide, yemek ikramına... O güzel adet ve gelenekleri neyi gerektiriyorsa onları yaptılar. Doğu Medya Ailesi olarak Vefat eden hemşerilerimize Allahtan Rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz...

 

HABER FOTO GALERİ...

 

 

 

ETİKETLER : BU AY HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞAN TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA