ABD PYD'Yİ SATTI ŞİMDİDE ÖSO ve DİNCİ ÇETELER İÇİN ÖZERK BÖLGE KURUYOR..

Suriye Kürdistan'ında yüzyıl önce olduğu gibi Küresel katil firmalar ve onların güdümündeki devlet ve örgütler Kürtler ve Kürdistan coğrafyasıyla sonuna kadar oynamaya devam ediyorlar. PYD ve İş-İt kullanıldıktan sonra çöpe attılar. Şimdi de ÖSO, Haşdi Şabi vb. devlet çeteleriyle Kürdistanı işgale giriştiler...
Bu haber 2018-04-20 05:42:13 eklenmiş ve 1551 kez görüntülenmiştir.

ABD-İSRAİL -NATO, PYD, IS-IT GIBI CETELERIN ISINI BITIRDI. SIMDIDE DEVLET DESTEKLI ÖSO ve DİNCİ ÇETELER İÇİN ÖZERK BÖLGE KURUYORLAR...

 

Suriye Kürdistan'ında yüzyıl önce olduğu gibi Küresel katil firmalar ve onların güdümündeki devlet ve örgütler Kürtler ve Kürdistan coğrafyasıyla sonuna kadar oynamaya devam ediyorlar. PYD ve İş-İt kullanıldıktan sonra çöpe attılar. Şimdi de ÖSO, Haşdi Şabi  vb. devlet çeteleriyle Kürdistanı işgale giriştiler...

 

Küresel katillerin devlet ve örgütleri İsrail-ABD-Koalisyon güçleri, Nato Kürtleri yem ettikten sonra nasılki ıraka haşdi şabi katillerini doldurduysalar, şimdi de yardım adı altında suriye Kürdistanına ÖSO ve Dinci çetelere Suriye Kürdistan'ında  özerk bölge hazırlamaya başladılar.  

 

İş-İt-PYD vb. örgütler ortaya çıktığında Siyonist İsrail ve ABD eksenli her çıkışın felaket olduğunu, Kürtlerin amasız Türkiye ve bölge halklarıyla  hareket etmesi gerektiğini, devlet ve örgütlere güvenmemeleri gerektiği gerçeğini defalarca işledik.Kürtler  yüzyıllardır siyonizmin, küresel katil soykırımcı firmaların hedefinde olduğunu belirtmiştik. Ama Kürt halkının hala bu büyük soykırım ablukasını tam çözemediklerine sık-sık vurgu yapıyorduk. Bu öngörümüz maalesef yine doğru çıktı.

 

Kürt parti ve örgütlerinin ihanetçi şebekeler -kripto aile ve yapılar tarafından ele geçirilmesi sonucu Kürtler hem yanıltıldılar. Hem de büyük yenilgilere maruz kaldılar.

 

BU KISIR DÖNGÜ NASIL AŞILACAK...

 

BU KISIR DÖNGÜ, SOYKIRIM ve İŞGAL  TÜRKİYE-İRAN-IRAK-SURİYE'DE YENİDEN BİR SİYASAL YAPILANMAYLA ÇÖZÜLÜR. BİR BAŞKA DEYİŞLE BU DÖRT ÜLKEDE IRK-MEZHEP TEMELLİ KURULAN DEVLETLERİN REJİMLERİNİN YIKILMASI YERLERİNE IRK-MEZHEP ÜSTÜ YENİDEN BİR SİYASAL YAPILANMAYLA BÜTÜN HALKLARI ve SÖZKONUSU COĞRAFYAYI KAPSAYACAK BİR ÇIKIŞA İHTİYAÇ VARDIR. BU ÇIKIŞ SADECE BÖLGE HALKLARI İÇİN DEĞİL DÜNYA BARIŞI İÇİNDE GEÇERLİDİR. ÇÜNKÜ MEZOPOTAMYA ve KÜRDİSTANDA BARIŞ ve İSTİKRAR YOKSA DÜNYADA DA OLMAYACAKTIR. YÜZYILLARDIR AÇIKÇA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ  KÜREDİSTANIN PARÇALANMIŞLIĞI DÜNYA SAVAŞINA DOĞRU GİDİYOR. BURADA Kİ İSTİKRARSIZLIK ZAMANLA ASYAYA YAYILACAK RUS ve ÇİN HALKLARINI DA VURACAKTIR.

 

 

Bölgenin yerli ve milli halkları, aydınları, STK'ları bu gerçekleri Rus ve Çin halkı başta olmak üzere bütün dünya halklarına taşımalıdırlar. Siyonizmin ve emperyalizmin kuşa çevirdiği Mezopotamya'ya yeniden bir siyasal yapılanmayla ortaya çıkılmadıkça şeytanın aklına gelmeyen oyunlar sürdükçe insanlık çürüyecek ve ala nihaye nükleer ve diğer silahlarla yok olacaktır.

 

Çin ve Rus halkı uyandıracak girişim ve araştırmalara hız verilmelidir. Örneğin yüzyıllardır Kürdistan'daki kaynaklara tüneyen küresel katil firmalar Malezya uçaklarının düşürülmesinde görüldüğü gibi Çinli bilim insanlarını, dünyaya yön verecek çin beyinleri firmaları, film sektöründe dünyaya yönverecek Burclee gibi aktörleri hep yok ettiler, yok ediyorlar. Ruslar, Türkler, Kürtler, Farslar bilim adamından firmalarına her zaman siyonizmin-küresel katil firmaların 1. dereceden hedefidirler...  

 

Bir başka ifadeyle Kürdistan-Mezopotamya merkezli küresel terör -soykırım ve kıyamet koşulları bütün insanlığın uyandırılmasını, bütün insanlığın el birliğyle def edilecek bir beladır. Bölge halkları bu büyük kuşatmayı görmediklerinden ırk-mezhep bataklıklarında debelendikçe de battıkça da batıyorlar... Rus-Çinli beyinlerin katılımıyla dünya halkları örgütlenmelidir. Mezopotamyada siyonizme-küresel katillere hizmet eden devlet ve tüm yapılar yıkılmalı, ırkmezhep üstü fiziki sınırların olmadığı yeniden bir siyasal yapılanmayla dünya barışı sağlanmalıdır. Burada siyonist israil ya yıkılmalı, ya bölgeden tahliye edilmelki, yada yahudiler bşalarındaki terörist-soykırımcıları yenerek bölge ile bütünleşmelidirler...

 

İran rejmi siyonist bir rejimdir. İsrail düşmanlığı görüntüsüyle siyonizme ve soykırıma, küresel katil firmalara yüzyıllardır hizmet ediyor. Arap rejimleri düşürülmüşlerdir. Türkiye bir Nato ülkesidir. Siyonistler ve ABD bu devleti de istedikleri gibi kullanıyorlar.

 

Basından...

"ÖSO, ABD desteğiyle 'özerk bölge' kuruyor" iddiası!

 

DOĞU MEDYA -HABER MERKEZİ -SURİYE HABERLERİ

 

 ÖSO (Özgür Suriye Ordusu) ve Fetih el Şam (El Nusra) Suriye'nin güneyindeki bölgelerde kontrolünü arttırmaya devam ederken, ABD'nin himayesinde özerk bir bölge kurmak istedikleri öne sürüldü.

 

Sputnik'te yer alan habere göre, askeri-diplomatik bir kaynak, Suriye'nin güneyindeki bölgelerdeki militanların ateşkes rejiminin ihlal edildiği bahanesi ile Dera, El Baas ve çevresindeki banliyöleri ele geçirmek için rejim güçlerine karşı eş zamanlı bir saldırı gerçekleştirmeyi planladığını savundu.

 

"DERA BÖLGESİNDE ÖZERK BÖLGE TIPKI SURİYE KÜRDİSTAN'I GİBİ"

 

Söz konusu kaynak saldırının etkisini arttırmak için sivil halka karşı kimyasal silah kullanımıyla yeni bir provokasyona girişilebileceğini ileri sürerken, "El Nusra'nın Dera'daki ortak operasyon merkezi, Nisan başında diğer örgütleri rejim güçlerine karşı eş zamanlı saldırı gerçekleştirmeye davet etti. Planlanan saldırının amacı bölgeyi ele geçirmek ve başkenti Dera olan ABD'nin himayesinde, Şam'ın kontrolü dışında özerk bir bölge kurmak. Bunun benzer bir örneğini Suriye'nin kuzeyindeki Suriye Kürdistanı'nda görüyoruz" şeklinde konuştu.

 

"SURİYE'NİN GÜNEYİNDE GERİLİM ARTMIŞ DURUMDA"

 

Haberde, ABD'nin militanlarla savaşmadığını, militanların kontrolündeki bölgelere 'insani yardım' gönderdiğini savunan kaynak, "Son haftalarda Suriye'nin güneyinde gerilim ciddi oranda tırmanmış durumda. ABD'nin açıklamalarının aksine, IŞİD, Özgür Suriye Ordusu ve El Nusra, Yarmuk nehri boyunca önemli rol oynuyor. Militanlar kontrolleri altındaki bölgeleri arttırmak için aktif çaba gösteriyor" ifadelerini kullanırken şöyle devam ediyor:

 

"Ürdün sınırından bu bölgeye içerisinde insani yardımların olduğu iddia edilen konvoylar geliyor. Ancak konvoylarda tam olarak ne getirildiğini kimse bilmiyor. İçlerinde 'insani yardımların' olduğu söyleniyor, bunları da yalnızca ABD kontrol ediyor."

 

Kaynak ayrıca "Rejim güçlerine saldırı için sadece El Nusra ve onunla işbirliği yapan Özgür Suriye ordusunun yaklaşık 12 bin  militanı var. Ayrıca İsrail ve Ürdün sınırındaki kontrollü koridorlardan edindikleri yüzlerce askeri teçhizatları, onlarca sahra topları ve çoklu roketatar sistemleri var" dedi.

 

RUSYA: ABD DESTEĞİYLE ÖZERK BÖLGE GİRİŞİMİ VAR

 

Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova da ÖSO ile Kaide'nin Suriye kolu Nusra Cephesi'nin (Fetih el Şam) Suriye'nin güneyinde ABD'nin desteğiyle özerk bölge kurma girişimleri hakkında bilgi sahibi olduklarını söyledi.

 

Suriye'nin güneyindeki durumun kötüye gittiğini ifade eden Zaharova, ''ABD'nin açıklamalarının aksine, bugün Yermuk vadisinde baş rollerde sadece ÖSO değil, Nusra ve IŞİD de var. Lübnan sınırından insani yardım kılıfı altında sürekli olarak konvoylar geliyor. Biz bunun aslında nasıl bir insani yardım olduğunu anlıyoruz" dedi.

 

 

 

ETİKETLER : ABD-İSRAİL -NATO ÖSO ve DİNCİ ÇETELER İÇİN ÖZERK BÖLGE KURUYORLAR...
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA