ERKEN SEÇİMİN İLK KAZANANI HDP'Lİ ÖNDER OLDU...

CHP'lilerin siyasetten anlamadıkları birkez daha ortaya çıktı. HDP'li Önder Erken Seçimin Tarihini Bildi! CHP'li 3 Vekilden Takım Elbise Kazandı.
Bu haber 2018-04-18 21:37:38 eklenmiş ve 1178 kez görüntülenmiştir.

ERKEN SEÇİMİN İLK KAZANANI HDP'Lİ ÖNDER OLDU...

 

CHP'lilerin siyasetten anlamadıkları birkez daha ortaya çıktı. HDP'li Önder Erken Seçimin Tarihini Bildi! CHP'li 3 Vekilden Takım Elbise Kazandı.

 

HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in seçimin 24 Haziran'da yapılacağı konusunda, 3 CHP'li vekille iddiaya girdiği ortaya çıktı. Önder'in, 3 vekilden takım elbise kazandığı öğrenildi.

 

HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in seçimin 24 Haziran'da yapılacağı konusunda, 3 CHP'li vekille iddiaya girdiği ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamanın ardından Önder'in, 3 vekilden takım elbise kazandığı öğrenildi.

 

ÖNDER, CHP'Lİ VEKİLLERLE İDDİAYA GİRDİ VE TAKIM ELBİSE KAZANDI

 

Önder 22 Aralık 2017 tarihinde bir grup CHP'li milletvekili ile sohbetinde mevcut siyasi süreci değerlendirdi ve seçimlerin 13 Mayıs ya da 24 Haziran tarihinde yapılacağını söyledi. Önder'in iddialı sözleri üzerine, CHP milletvekilleri bahse girdi. Bahse konu da takım elbise oldu.

 

Erken seçimin ilk kazananı Sırrı Süreyya Önder oldu

İDDİA EDİLEN SEÇİM TARİHLERİ CEP TELEFONLARINA NOT EDİLDİ

 

HDP'li Önder ile erken seçim bahsine giren 3 CHP'li milletvekili konuştukları gün olan 22 Aralık tarihini ve iddia edilen erken seçim tarihlerini cep telefonlarına not etti.

 

BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMASINDAN SONRA 'KAYBETTİN' TELEFONU

 

 

CHP'lilerin cep telefonlarına aldıkları notlar aylar sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı yapıp, 26 Ağustos tarihi önerisi getirmesi üzerine yeniden açıldı. 3 CHP milletvekili Bahçeli'nin konuşmasının ardından HDP'li Önder'i arayarak iddiayı kaybettiğini söyledi. Ancak Önder iddiasının arkasındaydı.

ETİKETLER : ERKEN SEÇİMİN İLK KAZANANI HDP'Lİ ÖNDER OLDU...
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA