ARDAHANLI GENÇLER TEKNOLOJİ FUARINDA BULUŞUYOR...

Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) 18 Mayıs’ta ‘Teknoloji ve Eğitim Fuarı’ na Ardahanlı öğrencileri taşıyarak Ardahan'ı Türkiye ve Dünya gündemine taşıyan bir STK olduğunu bir kez daha ispatladı.
Bu haber 2018-04-17 19:00:50 eklenmiş ve 1973 kez görüntülenmiştir.

AREV ARDAHANLI GENÇLERİ TEKNOLOJİ FUARINDA BİRBİRİYLE BULUŞTURUYOR. 

 

Robotik kodlama projesiyle eğitim alanında Ardahanı a ligine taşıyan doğunun en büyük eğitim projelerinden birine imza atan Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) 18 -20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek  ‘Teknoloji ve Eğitim Fuarı’ na Ardahanlı öğrencileri taşıyarak Ardahan'ı Türkiye ve Dünya gündemine taşıyan bir STK olduğunu bir kez daha ispatladı.

 

AREV,  bu yıl Ardahan'da hayata geçirdiği robotik kodlama projesiyle doğu-güneydoğu Anadolu'da bir ilk olan bir projeye imza attığı gibi, teknoloji fuarında konaklamadan, seyahate öğrencilerin hertür ihtiyacını karşılayarak eğitime verdiği desteği ortaya koydu. Birçok  teneke STK'ların aksine Ardahan'ı Türkiye ve Dünya gündemine taşıyan Ardahan Eğitim Vakfı hem bölgemizden hemde bölge dışı kesimlerden büyük bir takdir almaktadır...

 

 ‘Teknoloji ve Eğitim Fuarı’ 18 Mayıs’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerle buluşacak. Eğitim Teknolojileri Derneği’nin (EĞİTEKDER) düzenlediği etkinlikle, eğitim teknolojilerindeki yeni gelişmeler akademik ve pratik olarak masaya yatırılacak. Bu önemli fuara AREV Ardahanlı öğrencileri de katarak Ardahan açısından önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapacak. Vakıf Başkanı İlter Avşar, konaklamdan seyahate fuara katılan öğrencilerin her tür ihtiyaçlarını da karşıladıklarını ifade ettiler.

 

Eğitim Teknolojileri Derneği’nin (EĞİTEKDER) düzenlediği ‘Teknoloji ve Eğitim Fuarı-TEF 2018’, 18 Mayıs’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde ziyarete açılacak. 20 Mayıs’ta sona erecek fuar üniversiteler, devlet okulları ve özel okullarla; başta bilgi ve eğitim teknolojileri olmak üzere eğitimin her alanında faaliyet gösteren markaları biraraya getirecek.

 

100’DEN FAZLA MARKAYLA BULUŞTURACAK

Eğitim Teknolojileri Derneği’nin (EĞİTEKDER) organize ettiği, Emko Ana sponsorluğu ile Microsoft’un Platin ve Pikade’nin Silver sponsorluğunda düzenlenen TEF 2018, derneğin 350 binden fazla öğrenci ve 20 binden fazla öğretmenden oluşan ağını, fuara katılması hedeflenen 100’den fazla markayla buluşturacak. Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek ve sloganı “Eğitimi Kodla/Code the Education” olan ve üç gün sürecek ‘TEF 2018’de ziyaretçiler, eğitim teknolojileri alanında hizmet veren kurum ve kişilerin katılacağı uygulamalı oturumları da takip etme imkanı bulacaklar. Fuarda farklı oturumların yanı sıra panel, çalıştay ve poster sunumları da katılımcıların beğenisine sunulacak. Eğitim teknolojilerindeki yeni gelişmeler akademik ve pratik olarak masaya yatırılıp, sektörün her kesimi tarafından takip edilmesine olanak sağlayacak.

 

İKİ GÜN SÜRECEK

TEF 2018’in ‘MakerZONE’ alanı içerisinde, öğrenciler ürettikleri projeleri sergileme imkânı bulmakla kalmayıp, bu ürünleri yerinde deneyimleme fırsatına sahip olacaklar. Fuarı ziyaret eden öğrenci, öğretmen ve veliler, katılımcı markaların uygulama ve çözümlerini yakından inceleyebilecek, eğitim teknolojileri alanındaki en yeni ve güncel bilgileri edinebilecekler. İki gün sürecek olan fuarda, aynı zamanda çeşitli etkinlikler ziyaretçileri bekliyor. Öğrenciler, MakeX robotik yarışması ile elektronik, kodlama ve robotik bilgilerini kullanarak farklı görevleri yerine getirirken, bir yandan dijital becerilerini kullanacak. Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında, çeşitli konularda eğitimlerin düzenleneceği TEF 2018, konusunda uzman birçok yerli ve yabancı eğitimciyi ağırlayacak. Konuşmacılar son teknoloji, teknik gelişmeler, kodlama, steam, maker gibi birçok farklı konuda bilgiler aktaracak.

 

 

 

ETİKETLER : AREV ARDAHANLI GENÇLERİ TEKNOLOJİ FUARINA TAŞIYOR...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA