MİA YEMEK'LE, YEMEK SEKTÖRÜNDE UZMANLIK-PROFESYONELLİK BİR ARADA...

MİA Yemek, Yemek sektöründe kalite, uzmanlık, hizmet, tat ve lezzetlerin üst düzeyde bir arada sunulduğu bir adres olduğu gibi fiyat-kalite konseptiyle de en çok tercih edilen catering firmalarından biri oldu.
Bu haber 2018-04-14 06:15:06 eklenmiş ve 2225 kez görüntülenmiştir.

MİA YEMEK'LE,  YEMEK SEKTÖRÜNDE UZMANLIK-PROFESYONELLİK BİR ARADA...

 

MİA Yemek, Yemek sektöründe kalite, uzmanlık, hizmet, tat ve lezzetlerin üst düzeyde bir arada sunulduğu bir adres olduğu gibi fiyat-kalite konseptiyle de en çok tercih edilen catering firmalarından biri oldu.

 

2010 yılında İstanbul'da Kurulan Mia Yemek Fabrikası uzman kadrosu, uygun fiyatlarıyla, doğal ürün konseptiyle, uygun fiyat-kalite hizmeti ile  giderek en çok tercih edilen Catering firmaları arasında ilk sıralarda yer almaya başladı. Firmalar bu kadar kaliteli ve güzel yemek hizmet sunan  MİA Yemek firmasının her zaman 1. tercihleri arasında olduğunu belirtiyorlar...

 

Kurulduğu yıldan günümüze istikrarlı bir büyüme sağlayan Mia Yemek günümüzde onlarca firmaya, özel tüzel kişiliklere yemek hizmeti vermektedir:

 

Medipol Üniversitesi Şantiyeleri (Bağcılar, Esenler, Kavacık, Pendik)Avcılar Blue,  Anka Yapı (Çayırova Anka Evleri), Nü Müzik Yapım ve Org. Ltd. Şti (Niran Ünsal), 1453 Ajans Reklam LTD. ŞTİ, EA İnşaat GYO (Bey Konakları),  Maxi (Beykent Üniversitesi),  Kılıçoğlu Delta A.Ş, Sima İnşaat LTD ŞTİ, Tanır İnşaat Yapı LTD ŞTİ, Sırtaş Yapı Ltd Şti, Garantisan BVB Ltd. ŞTİ, MRM Proje Mühendislik A.Ş., Nur Yapı Dekorasyon Ltd. Şti. ..... Bu firmalardan sadece bazıları.

 

MİA YEMEK, YEMEK  İHTİYACINIZA EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERMEKTEDİR...

İş-İşyeri Yemekleri, Sünnet-nişan-düğün yemek organizasyonları, koyteyl, parti yemek organizasyonları, fuar, sergi, seminer, yat gezisi,, açılışlar, iş toplantıları, Doğum günü, Şenlik-kutlama, iftar yemek ve organizasyonları her türlü yemek ihtiyacına en iyi şekilde cevap vermektedir.

 

Mia Yemek Kurulduğu yıldan bugüne 8 yıllık süreçte istikrarlı bir şekilde büyümektedir. İlk kurulduğu zamanlarda günlük 1000-2000 kişiye yemek veren firma, zamanla alt yapısını büyüterek kapasitesini günlük 8-10 bin kişiye yemek verecek dereceye getirdi. İstikrarlı bir büyümne çizgisi yakaldı.

 

Kendi yerinde, kendi fabrikasında üretim yapan MİA Yemek Firması İstanbul genelinde başarılı projelere imza atmaktadır..

 

MİA YEMEK DETAYLAR-İLETİŞİM TIKLAYINIZ.

 


 

ETİKETLER : MİA YEMEK'LE YEMEK SEKTÖRÜNDE UZMANLIK-PROFESYONELLİK BİR ARADA...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA