KÜLTÜR EVİ FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU ARPAŞEN OLDU...

Ardahan Kültür Evi öncülüğünde 30 derneğin, 30 dernek takımının katıldığı yaklaşık olarak 3 ay süren turnuvada şampiyonluk finaline Bayramoğlu ve Arpaşen çıktı. Arpaşen Şampiyon olurken, Bayramoğlu 2. oldular.
Bu haber 2018-04-03 09:32:01 eklenmiş ve 2124 kez görüntülenmiştir.

KÜLTÜR EVİ  FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU ARPAŞEN OLDU...

 

Ardahan Kültür Evi öncülüğünde 30 derneğin, 30 dernek takımının  katıldığı yaklaşık olarak 3 ay süren turnuvada şampiyonluk finaline Bayramoğlu ve Arpaşen çıktı. Arpaşen Şampiyon olurken, Bayramoğlu 2. oldular.

 

3.lük, 4.lük için mücadele edecek olan Sarzep ve HÇ Hasköy takımlarından Sarzep maça çıkmadığı için HÇ Hasköy 3. olan takım oldu.

 

Hoçvan'ın dernekçilikte, sporda, Ardahan'ı ilgilendiren her alanda başarılarıyla öne çıkan Qora (Bayramoğlu Derneği) bu turnuvada 2. olurken, HÇ Hasköy ise 3. olarak turnuvayı bitirip büyük bir başarıya imza attılar.  Hoçvan'ın bir diğer başarılı derneği Sıxırpet (Samanbeyli Köyü Derneği) ise bu turnuvada yer alarak Ardahan'a karşı sorumluluğunu yerine getirdi.

 

Bu derneklerimizin başkan ve yönetimleri genç, dinamik, birbirinden güzel etkinliklere imza atan başkan ve yönetimlere sahip oldukları gibi; Ardahan'ı bir bütün olarak gören, Ardahan'ı ilgilendiren her etkinlikte ön plana çıkmalarıyla da taktir edilen derneklerimiz.

 

Futbol turnuvasında rakiplerini panzer gibi ezip geçen bir Bayramoğlu derneği görürken, şampiyonluk maçında ise kitlenen, orta saha , yan kanatlarının olmadığı sadece savunmada kalan, savunmada dahi zorlanan bir Bayramoğlu gördük.

 

Şampiyonluğu fazlasıyla hak eden Arpaşen derneği şiir gibi bir futbol ortaya koydu. Maçın büyük bir bölümünde adeta tek kale oynadı. Geliştirdiği atakları gole çevirebilseydi maçı farklı bir skorla kazanabilecek bir Arpaşen Futbol takımı vardı.

ARPAŞENİ ŞAMPİYONLUĞA GÖTÜREN MAÇIN TEK GOLÜ EMRE'DEN GELDİ...

Maçın ilk yarısı berabere biterken, 2. yarıda gerçek Bayramoğlu kendini gösterir diye düşünürken 2. yarının ortalarına doğru Emre Düz'ün mükemmel kafa golü skoru belirledi. Bayramoğlu ilerleyen dakikalarda bir varlık göstermeyince şampiyonluk ipini Arpaşenliler göğüsledi.

 

Maç bitiminde kısa süreli bazı taşkınlıklar olsa da Bayramoğlu Derneği ve futbolcuları rakip Arpaşenlileri kutlayarak gergin havayı bitirdiler.

 

Maçtan saatler önce alana gelen Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çftçi ve  yönetimi maçların, etkinliklerinin eksiksiz geçmesi için büyük bir çaba harcadılar.

 

Şampiyona maçında Başkan Çiftçi ve yönetimi,  Belediye başkanı, Dernek başkanları madalya ve kupaları takdim ettiler.

Maçta 3. olan Hasköy 1.500 tl ödül ve kupa,

2. olan bayramoğlu Derneği Kupa ve 2.500 tl Ödül,

1. olan Arpaşen ise şampiyonluk kupası ve 3.500 tl ödül aldı.

Şampiyonun kupa ve ödülünü  Belediye başkanı Ali Murat Alatepe takdim etdi...

 

DÖNER'İN PROFESÖRÜ DE MAÇI SESİZ SEDASI İZLEYENLER ARASINDAYDI...

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Yalçın Bagcı, Emrah Arslan ve Kerem Şit dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar

Ardahanlıların Dostluk ve Kardeşlik Turnuvası Şampiyonluk Maçında Maçı İzleyenler Arasında Döner Alanında Türkiye'nin 1 numarası olan adını kendi köylerinden alan Bayramoğlu Dönerden ustaların ustası Metin Arslan'da seyirci tribününde sesiz-sedasız maçı izleyenler arasındaydı. Arslan'ın lise son sınıf öğrencisi olan oğlu da Bayramoğlu takımında baştan sona top koşturan gençler arasındaydı...

 

HABERİN FOTO GALERİSİ...

 

ETİKETLER : KÜLTÜR EVİ FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU ARPAŞEN OLDU...
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA