ARDAHAN STK'LARINDAN HABERLER...

YILMAZ ÖZER YENİDEN EŞOB BAŞKANI, Derneği Okula Çevirdiler.. ÇÖLPENEK DERNEĞİ YENİ NESİLLE GENÇLEŞTİ..
Bu haber 2018-04-03 08:55:40 eklenmiş ve 2147 kez görüntülenmiştir.

YILMAZ ÖZER YENİDEN EŞOB BAŞKANI

 

99, 99, 92 ve 40: OYLA YARIŞTAN ÇIKAN EŞOBTA Yılmaz Özer Yeniden BAŞKAN SEÇİLDİ...

 

AŞOB Seçime Gitti.. Toplam 370 üyesi bulunan Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası kongreye gitti. Kongrede 335 oy kullanıldı.

 

Mevcut AŞOB Başkanı Yılmaz Özer'in yeniden aday olduğu kongrede 4 isim aday oldu.

 

Büyük bir ilgi ile gerçekleşen kongrede Yılmaz Özer 99, Asim Özer 99 oy alarak berabere kaldılar.

 

Ufuk Gedikoğlu'nun 92 oy aldığı mkongrede Tayfun Aşık ise 40 oyda kaldı. 5 oyda geçersiz sayıldı.

 Görüntünün olası içeriği: 15 kişi, Deniz Morkoç dahil, ayakta duran insanlar

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın seçiminde Yılmaz Özer ve Asim Özer berabere kalması nedeniyle Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı kura çekimine karar verdi. Yapılan kura çekimini Yılmaz Özer kazandı.

 

Dursun Akçam Kültür Merkezinde gerçekleşen AŞOB Kongresi saat 10:00’da başladı. Katılımın oldukça yoğun olduğu AŞOB Seçiminde mevcut üyelerin imza çoğunluğu sağlanmasıyla seçimin ertelenmesine gerek kalmadı.

 

Divan Kurulu Başkanlığına Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kıyas Alp, katip yardımcılıklarına ise Gökhan Aktaş ve Tahir Bay delegenin oyu ile seçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından faaliyet ve denetimleri raporları ayrı ayrı okunarak ibraz edildikten sonra seçime geçildi.

 

 

Olaysız biten kongrede Yılmaz Özer çekilen kura ardından 4. Dönemde de AŞOB'un Başkanı olmaya devam etti.

 

Derneği Okula Çevirdiler..

 Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekan

Kimilerinin yılda bir kaz gecesi düzenlemekten öteye gitmediği Ardahan Dernekleri arasında bulunan ve son genel kurulda çoğu fakülteli olan gençlerden oluşan Serinçayır Köyü Derneği adeta okula dönüştürüldü.

 

 

Aynı zaman da Ardahan Dernekler Federasyonu Üyesi olan Göle Serinçayır (Çölpenek) Köyü Derneğinin yönetimini alan Serhat Deli başkanlığında ki dernek hafta sonları adeta okula çevrilerek Serinçayır ve derneğin merkezinin bulunduğu Esenyurt'ta ki öğrencilere yöneticilerin uzmanlık alanlarında olan bilgilerle çocuklara eğitim veriyor.

 

**Hedef Toplumun Her Ferdine Dokunmak..

Dünyanın bir çok ülkesinde muhalefetten daha güçlü konumda lobilere sahip olan derneklerin oluşturduğu stk'ların asıl amacının toplumun her ferdine dokunan çalışmalara imza atmak olduğunu belirten Serinçayır Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı/Öğretmen Serhat Deli Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte bilinenden farklı bir dernekçilik anlayışını oturmaya çalıştıklarını belirtti.

 

**Dernekler Bir Şeyler Olmaya Başladı!..

 Otomatik alternatif metin yok.

Serinçayır Derneğinin eğitime dahayı çalışmaları ile göz doldurmaya başladığı Ardahan Dernekçiliğinin son yıllarda bekleneni vermeye başlar gibi olması dikkatlerden kaçmazken bu durumumun; başta, Ardahan Dernekçiliğinin en üst çatı örgütü olan ARDAFED'in toplumdan büyük destek gören çıkışları ve ARDAFED'i anlayıp, Serinçayır köyü derneği gibi derneklerin onunla birlikte yol almaya başlayan dernekçilik anlayışının hüküm etmeye başlaması olarak gösterilmekte.

 

 **ÇÖLPENEK DERNEĞİ YENİ NESİLLE GENÇLEŞTİ..

 Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar

Ardahan'ın Göle İlçesine bağlı Serinçayır (Çölpenek) Köyü Kültür Derneği hafta sonu yapılan kongrede yaş ortalaması 28 olan genç ve eğitimli bir kadroya teslim edildi.

Dernek yönetimine seçilenler, Doktor, Mühendis, Siyaset Bilimleri, Akademisyen, Gazeteci, Malimüşavir, Teknisyen, Uluslararası İlişkiler, Tiyatrocu, İş Güvenliği Uzmanı ve Memurlardan oluşan genç kadro ile yoluna devam etme kararı aldı.

Tek listenin yarıştığı eski adı Çölğenek olan Serinçayır Köyü Derneği Ardahan’da bir köy derneğinde eğitim derecesi en yüksek bir köy derneği kadrosu da alarak bir ilke imza atarken yeni nesil gençlerin köyüne, insanlarına, derneğine sahip çıkmaları memnuniyetle karşılandı.

 

 

 

ETİKETLER : ARDAHAN STK'LARINDAN HABERLER...
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA