İranlı Turistlerden Iğdır Türk Hava Yolları Personeline Teşekkür

İran’dan ülkemize giriş yapan turistler Türk Hava yollarını tercih ediyorlar. Yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında Türk Hava Yolları birinci tercihleri...
Bu haber 2018-03-31 16:03:05 eklenmiş ve 1986 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Iğdır Şehit Bülent Aydın Hava Limanı İranlı turistlerin de tercih merkezi... İran’dan ülkemize giriş yapan turistler Türk Hava yollarını tercih ediyorlar. Yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında Türk Hava Yolları birinci tercihleri...

Türk Hava yolları ile seyahat eden İranlı turistler her seferinde memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Iğdır’da Türk Hava Yolları personeliyle fotoğraf çektiren İranlılar, Gazetemize yaptıkları açıklamada:  “ Türk Hava Yolları eğitimli ve tecrübeli personeliyle bizleri güler yüzle karşılıyorlar. İlgili ve misafirperver davranıyorlar. İşlerinde profesyoneller. Yolumuz Iğdır Havalimanında düştüğünde sevinçle geliyoruz” şeklinde konuştular.

İlgi ve nezaketlerinden ötürü Iğdır Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet uçak personeline çok teşekkür ettiklerini belirten İranlı Hüseyin Geribi, Türk hava Yollarının çıkardığı İngilizce-Türkçe tanıtım dergilerini çok beğendiklerini ifade etti. Bilindiği gibi İran’da ilkokuldan itibaren okullarda İngilizce dersleri verilmektedir.      

Geribi, “Her geldiğimizde tercihimiz yine Türk Hava Yolları olacak. Nerde olursak olalım Türk Hava Yollarıyla seyahat etmek güzel. Çok memnunuz. Yoğun çalışma tempoları arasında personelin sorunlarımızla ilgilenerek yol göstermeleri takdire şayandır” dedi.

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA