ARDAHANIN İKİ FUTBOL DEVİ ŞAMPİYONLUK İÇİN SAHAYA ÇIKACAKLAR...

ARDAHANIN İKİ FUTBOL DEVİ ŞAMPİYONLUK İÇİN SAHAYA ÇIKACAKLAR...
Bu haber 2018-03-28 07:43:43 eklenmiş ve 1508 kez görüntülenmiştir.

ARDAHANIN İKİ FUTBOL DEVİ ŞAMPİYONLUK İÇİN  SAHAYA ÇIKACAKLAR...

 

Önümüzdeki hafta,  hafta sonu Nisan Ayının 1'inde Pazar Günü Esenyurt bölgesinde Ardahanlıların futbol şöleni var. Ardahan Külştür Evi tarafından düzenlenen Ardahanlılar Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvasında finale kalan Hoç-Fed Üyesi Bayramoğlu (Qora) Derneği Futbol takımı ile Arpaşen Derneği futbol takımı Şampiyonluk maçı için, HÇ Hasköy ile Sulakyurt (Sarzep) Dernekleri takımları ise 3. lük ve 4 .lük için sahaya çıkacaklar. Ardahanlılar tam anlamıyla bir futbol şöleni ile karşılacaklar...

 

Maçlar Esenyurt Turgut Özal Stadyumunda Saat 15.00 te HÇ Hasköy ile Sulakyurt (Sarzep)un 3. ve 4. cülük maçı ile başlayacak, saat 17'de ise Qora-Arpaşen şampiyonluk maçı ile son bulacak.

 

Ardahan Kültür Evi'nin 2018 Yılının ilk aylarından itibaren başlattığı ve Ardahan Köy, il, ilçe derneklerinin futbol takımlarından 30 takımın  katıldıkları Ardahanlılar Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvasında  bu hafta sonu yarı final maçları oynanırken, hafta  ise final maçları oynanacak. Deyim yerindeyse  Esenyurt Ardahanlılar futbol şöleninde buluşacaklar. Ardahan'ın dev futbol takımları birbiriyle karşılaşacak, Ardahanlılara tam bir futbol şöleni yaşatacaklar...

 

HOÇVAN'IN İKİ ÖNEMLİ DERNEĞİNİN FUTBOL TAKIMLARI YARI FİNALDE KAPIŞTI...

 

Esenyurt'ta Ardahan derneklerinin olmadığı 2000'li yıllardan itibaren dernekleşerek Esenyurt'a diktiği dev plaza  ile bütün dikkatleri üstünde toplayan HÇ Hasköy Kültür Evi  bölge dernekçiliğimize önemli bir eser ve önemli bir ivme katarken, yine Hoç-Fed üyesi olan bölge dernekçiliğimizde önemli bir yeri olan Ardahan Tabelasını Sarıyer merkezine diken, birçok futbol turnuvasında şampiyonluk ipini göğüsleyen, dernekçilik alanında en başarılı derneklerimizden biri olan Qora Derneği, futbol takımı ile karşı karşıya geldi.

 

30 takımın katıldığı turnuvada yarı finale kalan takımlardan  Sarzep -Sulakyurt Takımı ile Arpaşen Takımı ilk maçı oynarken, Hoçvan Dernekler Federasyonu (HOÇ-Fed)  Üyesi olan Bayramoğlu (Qora) Takımı ile HÇ Hasköy Takımı ise 2. maçta karşı karşıya geldiler.

 

Maçta Qora Derneği futbol takımı performansı ve profesyonelliği ile öne çıkarken,  her iki takımda Profesyonel liglere özgü güzel bir maç ortaya çıkardılar. İlk yarı 3 sıfır önde bitiren Bayramğolu 2. yarıda farkı daha da büyüttü. HÇ Hasköy ise 2. yarıda harika bir gol atdı. Maçı  5-1 Bayramoğlu kazananarak finale kalan takım oldu. 

 

Arpaşen Sarzep Arasındaki Maçta çekişmeli ve güzel geçti. Oynana yarı final maçında Arpaşen Sarzep'i 4-2 yenerek finale kalan takım oldu.

 

ARD SPOR FOTO GALERİ TIKLAYINIZ...


ETİKETLER : ARDAHANIN İKİ FUTBOL DEVİ ŞAMPİYONLUK İÇİN SAHAYA ÇIKACAKLAR...
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA