AFRİN'İN GÜVENLİĞİNİ KÜRT ŞAHİNLERİ TUGAYI SAĞLAYACAK...

Türkiye devlet olarak, Afrini terör örgütlerinin vesayetinden kurtarmayı şiar edinen Kürt Şahinleri Tugayı ile birlikte Afrini yönetme kararı aldı.
Bu haber 2018-03-21 20:09:30 eklenmiş ve 1682 kez görüntülenmiştir.

AFRİNİN GÜVENLİĞİNİ DEVLET KÜRT ŞAHİNLERİ TUGAYI İLE BİRLİKTE SAĞLAYACAK...

 

Milli mutabakat cephesi (Ak Parti-MHP ittifakı)  Ortadoğu'da ki Kürtlerin Türkiye'den başka devlet otoritesini tanımamalarını dikkate alarak, Türkiye içinde ırk-mezhep üstü sivil  bir anayasa, Kürdistan ve Ortadoğu coğrafyasında ise yerel halkla birlikte halkı yönetmeyi esas alan kararlar aldılar.

 

Milli mutabakat Türkiye içinde ve dışında kürsel işgalci güçlere meydan vermemek için Kürt sorunu başta olmak üzere sorunlara çağın ihtiyacına uygun çözümler geliştirmeye başladı. Türkiye devlet olarak, Afrini terör örgütlerinin vesayetinden kurtarmayı şiar edinen Kürt Şahinleri Tugayı ile birlikte Afrini yönetme kararı aldı.  

 

Kürt Şahinleri Tugayı yaptığı Afrin açıklamasında Türkiye ile ilgili küresel katillerin-soykırımcıların karalama kampanyalarını boşa çıkarmak için Kürt nüfusun Afrine ve Kürdistan coğrafyasına konumlanışını Türkiye devleti ile birlikte gerçekleştirdiklerini, Kürt nüfusunun yerinden yurdundan edildiği, yerlerine daişçi-işitçi dinci çetlerin yerleştirildiği algı algı operasyonlarının tümünün sahadaki Kürtler olarak boşa çıkardıklarını ifade ettiler.

 

ALİ RAHMAN TOSO,  KÜRESEL GÜÇLER TÜRKİYE'YE OPERASYON PEŞİNDELER...

Kürt Şahinleri Tugayından Ali Rahman Toso, Türkiye ve Kürtler Sırat köprüsünden geçmektedirler. Küresel güçler Türkiye Kürt nüfusunu sürgün edip daiş vb. grupları yerleştiriyor algısı oluşturmaya çalışırken, Türkiye'de ki satılmış muhalefetle milli mutabakat hükümeti içinde gizlenen kriptolarda Osmanlı yıkılırken Enver Paşa'nın Turan gazıyla TR'yi çaktırmadan Türkiyeyi yıkmak için yerel-kuresel bazda çalışıyorlar dedi.

 

Toso, Bütün İslam dünyasının tek lider olarak gördüğü Erdoğanın etrafının kriptolarla çevrilmeye çalışıldığı ve yanıltmak için her oyunun döndüğü bir süreçten geçiyoruz. Yaşadığımız küresel işgal, kuşatma koşulları ırk, devlet, mezhep üstü bir kuşatmadır. Bu konuda İran vb. sinsi bölge devletleri Türkiye'nin yalnızlaşmasını, Kürt halkının ise terör örgütlerinin kulu kölesi yapılmaya çalışılmaktadır.

 

Toso, Türkiye ve Kürtlerin tarihin en büyük sınavı ile karşı karşıya olduklarını, Çin-Rusya gibi ülkeler uyandırılıp Türkiye'ye küresel bir destek sağlanmazsa Kürdistana göz diken, siyonist israile konuşlanan yüzlerce milyar dolarlık firmalar  avın üstüne atlayacak bir av gibi Kürdistanı kürt kılığında işgal etmek için hazırda beklemektedirler. Bunlar sadece Kürtler adına çıkan teröristleri değil evangelist, fetöcü, mon vb. dünya çapındaki tarikat ve terör ordularıyla da Kürdistanı işgal Türkiyeyi parçalama peşindeler. Bunu başarırlarsa ilerde ne iran ne rusya nede çin kalacaktır bütün dünya ve dünya halkları düşecektir. İşte bu gerçeği bütün dünyaya taşımalı bu küresel siyonist saldırıyı hep birlikte def etmeliyiz dediler...

 

Bu küresel büyük savaşı sağlıklı atlatmak için Türkiye devlet olarak tüm insanlığı ve dünyayı uyandırmalı, içerde sivil anayasa, etraf coğrafyada  ise yerel halkla birlikte yeniden yapılanmaya gidilecektir.

 

Bu anlamda Kürtlerin yoğun olduğu coğrafyada Güvenlikten eğitime Kürt yerel güçlerle devlet ortak çözümler üretecektir. Dünya devletleri ve halkları terör temizlendikten sonra bağımsız bir şekilde gelip Kürt halkına sorabilirler. Türkiye ile mi yoksa terör örgütleri ile mi yaşamak istiyorsunuz diye... Cevabını zaten Kürt halkı teröre destek olmayarak ortaya koydu.

 

Toso, Küresel katillerin tetikçileri, paralı askerleri olan terör örgütlerinin Kürt halkı ve diğer halkları esir almalarına asla izin vermeyeceklerini belirttiler. Bütün dünyaya özgürlük ve insanlık yine Mezopotamya'dan yayılacak. İnsanlık oluşturulmaya çalışılan Tek Dünya Devleti safsatası siyonist israili bölgeden söküp atacağı günler yaklaşmaktadır dediler... 

ETİKETLER : AFRİNİN GÜVENLİĞİNİ DEVLET KÜRT ŞAHİNLERİ TUGAYI İLE BİRLİKTE SAĞLAYACAK...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA