ÖSO ÇAPULCULARI TÜRK ORDUSUNUN ŞEREFİNE LEKE SÜRÜYORLAR....

Afrin Kent Merkezinin kontrolünün sağlanmasının ardından Fransız AFP Haber Ajasının dünyaya servis ettiği görüntülerde cihatçı ÖSO Çetelerinin Kürtlerin mal-mülkünü nasıl yağamadıklarını görselleriyle dünyaya servis etti.
Bu haber 2018-03-19 19:21:15 eklenmiş ve 1323 kez görüntülenmiştir.

ÖSO ÇAPULCULARI TÜRK ORDUSUNUN ŞEREFİNE LEKE SÜRÜYORLAR....

 

AFRİN -Doğu Medya- Afrin Kent Merkezinin kontrolünün sağlanmasının ardından  Fransız AFP Haber Ajasının dünyaya servis ettiği görüntülerde cihatçı ÖSO Çetelerinin Kürtlerin mal-mülkünü nasıl yağamadıklarını görselleriyle dünyaya servis etti.

 

Görüntülerde ÖSO çetelerinin yağmalamları açıkça yer alırken Türkiye genelinde bu yağmalama büyük tepkilere neden oldu. Bu çapulcuların peygamber ocağı olan ordumuza leke sürdüğünü, Türkiye girdiği Kürt coğrafyasında bu çeteleri diziginlemezse Kürt halkının deteğini kayb eder görüşüne yer verildi.

 

 

Diğer yandan halk kendi içlerine sivil gibi gizlenen terör unsurlarını -teröristleri yakalayarak orduya  teslim ettiği de gelen bilgiler arasında...

 

Türkiye Efrin'i gerçekten feth edecekmi analiz haberimizde  de belirttiğimiz gibi Türkiye girdiği Kürdistan coğrafyasında kontrolu kesinlikle cihatçı çetlere bırakmamalı. ABD vb. devletlerinm terör örgütleriyle girdiği benzer ilişkiler Türkiyeye büyük zara verir demiştik. ÖSO çapulcuları bunun isbatı oldu. 

Doğu Medya _EFRİN

ETİKETLER : ÖSO ÇAPULCULARI TÜRK ORDUSUNUN ŞEREFİNE LEKE SÜRÜYORLAR
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA