Erdoğan: Diyarbakır'a geçmişte çok yanlış yapıldı...

"Diyarbakır'a geçmişte çok yanlış yapıldı. Geçmişte çok yanlışlar yapıldı. Terör örgütlerinin cirit attığı bir kent haline geldi."
Bu haber 2018-03-17 19:53:41 eklenmiş ve 1183 kez görüntülenmiştir.

Erdoğan: Diyarbakır'a geçmişte çok yanlış yapıldı...

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yapılan Kongreler nedeniyle Mardin'in Ardından Diyarbakır'a geçti. Erdoğan yüzyıla yakındır bölgemizde yaşanan derin işgal, küresel terörizm ve terör döneminin sonuna geldiğini, terör örgütlerinin halklarla oynama döneminin bittiğini ifade ettiler.

 

Diyarbakır (Doğu Medya) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Diyarbakır'a geçmişte çok yanlış yapıldı. Geçmişte çok yanlışlar yapıldı. Terör örgütlerinin cirit attığı bir kent haline geldi” dedi.

 

 Mardin'in ardından Diyarbakır'a geçen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti İl Kongresi'nde konuştu.

 

 Diyarbakır'la aralarına kimsenin girmesine izin vermeyeceklerini ifade ederek, "Bizim Diyarbakır'la olan muhabbetimiz öyle buzdan heykel gibi güneşi görünce eriyen türden değildir. Biz, Diyarbakır'la etle tırnak gibiyiz" dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

 

"Diyarbakır'a geçmişte çok yanlış yapıldı. Geçmişte çok yanlışlar yapıldı. Terör örgütlerinin cirit attığı bir kent haline geldi."

 

"Kimsenin kökenine, doğduğu yere bakmayız. Rizeli Tayyip Erdoğan da Diyarbakırlı Mehmet, Bekir, Baran, Hatice, Zeynep ve Hazal da Allah'ın bir kuludur."

 

"Ülkemizde sadece Kürt olduğu için baskı görüp haksızlığa uğrayan kim varsa Tayyip Erdoğan yanında yer alır, onunla birlikte mücadele ederim. Bölücü terör örgütü benim Kürt kardeşlerime çok çektirdi. Ama artık bitti o işler."

 

 "PKK'nın gençlerinin elinde silah var, bizim gençlerimizin elinde bilgisayar var. Farkı bu."

 

 "Özellikle 2015 yılındaki çukur eylemlerinde bu örgütün sergilediği hoyratlık ve alçaklık, hakikatleri gün gibi ortaya dökmüştür. Örgütün yol açtığı yıkımı, devlet olarak biz yeni baştan inşa ederek ortadan kaldırdık. Diyarbakır içinde adeta yepyeni bir Diyarbakır ortaya çıkardık."

 

 "Türkiye Kupası finali maçı 9 Mayıs 2018'de Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak."

Erdoğan: Yeni bir Diyarbakır inşa ediyoruz

 

Recep Tayyip Erdoğan, "Yeni bir Diyarbakır inşa ediyoruz. Sizler de artık bu yeni Diyarbakır'ın ev sahiplerisiniz" dedi.

ETİKETLER : Erdoğan: Diyarbakır'a geçmişte çok yanlış yapıldı...
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA