STK'LARDAN DEVLET ve HÜKÜMETE KRİTİK UYARI...

Doğu Ve Güneydoğu halkı ve STK'ları ABD ve Siyonist İsrail gibi yapıların terörizmin, terör örgütlerinin bitmesini hazm edemeyeceklerini ve bu anlamda bel altı çalışacaklarını, sosyal dokuyu bozmak için var güçleriyle saldırıya geçeceklerini belirttiler.
Bu haber 2018-03-16 21:45:53 eklenmiş ve 1331 kez görüntülenmiştir.

STK'LARDAN DEVLET ve HÜKÜMETE KRİTİK UYARI...

 

Yüzyıla yakındır terör örgütleri, diktatör rejimlerin baskı ve zulümleri, soykırımlarıyla  adeta çelikleşen, çelik bir irade kazanan Türkiye halkı ve bu halkın ortaya çıkardığı Sivil Toplum Örgütleri (STK) son 10-15 yıldır ülkelerini ve dünyayı okuyabilecek yeti ve yetkinliğe de kavuştukları gibi, Türkiye ise devlet olarak bütün dünyaya yol gösterecek bir konuma ulaştı.

 

Özellik terör ve terörizmin son 50 yıldır rehin almaya çalıştığı Doğu Ve Güneydoğu halkı ve STK'ları ABD ve Siyonist İsrail gibi yapıların terörizmin, terör örgütlerinin bitmesini hazm edemeyeceklerini ve bu anlamda bel altı çalışacaklarını, sosyal dokuyu bozmak için var güçleriyle saldırıya geçeceklerini belirttiler.

 

STK'lar son 1-2 yüzyıldır Küresel Katil Firmaların kendilerine karşı duracak bir tek devlet ve millet kalmamsı için, Avrupa'daki kraliyet ailelerinden Ortadoğu, Asya, Ön Asya'ya kadar da Osmanlı gibi, İran Şahlığı gibi, Çarlık gibi bir tek aile ve millet ortada bırakmadıklarına dikkat çektiler.

 

YÜZLERCE MİLYAR DOLARLIK FİRMA İSRAİLDE AV BEKLİYOR...

 

Son 50-60 yıldır küresel katillerin kurdurdukları siyonist israil terör devletinin ise bütün dünya halk ve devletlerini düşürmek, köleleştirmek ve soykırıma uğratmak için kullanılan; insanlığa ve dünyaya kıyameti dayatan ana proje olduğunu belirttiler. Bu proje neticesinde Küresel katillerin siyonistlerin yüzlerce milyar dolarlık firmalarının israilde konuşlandığını belirten STK'lar istikrarsızlık ve büyük bir savaşın akabinde bu firmalar Asya'dan Afrika'ya kıtaları gasp ve soykırıma uğratmak için plan üstüne plan yapmaktadırlar denildi. Artık bütün dünya genelinde dinli-dinsiz tüm terör örgütlerinin siyonist israile taşeronluk yaptıklarını belirttiler.

 

STK'lar siyonist olmayan aklı selim, insanlığını kayb etmeyen yahudilerin bütün dünya geneline dünyanın yıkımını durdurmak için önemli bilgiler taşıdıklarını ifade ederek hayati önemde belirlemelerde bulundular:

--- Küresel katillerin ana birincil hedefi Rusya-Türkiye-İran

---Türkiye'nin taşeron tüm terör örgütlerinin belini kırması neticesinde, Kürt sorununu bir koz olarak kullanan küresel katillere ve dünya siyonizmine büyük bir darbe vurdu.

--- Bu darbe neticesinde vatansever ayaklarına yatıp HDP vb. patilerde görev yapan insanlara saldırma, hapçı-şarapçı ayaklarıyla, cia-mossadvari oyunlarla insanlara özellikle kürt-türk ikilemini çağrıştıracak şekilde silahlı saldırı, kin-nefreti üst boyuta çıkararak iç savaşı körükleme,  nasıl ki 90 yıllarda aynı silahla öğleden önce sağcı, öğleden sonra ise solcu vurulduysa aynı senaryoyu, tarikatlar-ırk-mezhep ayrılıklarını körükleyerek saldırıya geçme yönünde cahil kitleler içinde yoğun bir çalışma yapıldığını....

 

---Bu yönlü yıkıcı çalışma yapan kişi ve gurupların sıkı takibe alınması, cahil kitlelerin bilinçlendirilmesi, arkalarındaki güçlerin deşifre edilerek kuklalar değil kuklacıların siyasi, sosyal, ekonomik, güvenlik...tüm boyutlartıyla ablukaya alınması...

 

--- En önemlisi özellikle İstanbul gibi metropollerde siyasi partiler, STK'lar semt-semt halka yönelik toplantılar yaparak yaşanan savaş ortamı ve bu ortamı kullanmaya çalışan iç-dış ihanet şebekelerini halka anlatılmalı, halkı ırk-dil,mezhep, din üzerinden ötekileştirmeye; kin ve nefrete iten odakların tespitinde bütün halk seferber edilmeli ve bilgilendirilmelidir...

 

---Türkiye devlet olarak kendisini sarmalayan küresel teröre, küresel katil firmaların taşeron terör ordularına karşı savaş verirken, ülke içinde de her alanda aynı savaşı vermek zorundadır. Küresel katillerin cia-mosad gibi örgütleri Türkiye içinde ki ihanet şebekeleri ile kin-nefret atmosferini körükleyerek, adi vakalar vb. oyunlarla ırk-mezhep temelinde iç savaşı körüklemek için bütün imkanlarını seferber edecektir.

 

 

---Rusya-İran-Türkiye siyonist israil devletini 24 saat gözetim altında tutmalıdırlar. Diktatör, devletler, terör orduları, tarikatlar... siyonizmin insanlığa dayattığı planlar bozuldu. Bundan dolayı küresel katillerin güdümünde olan abd -israil gibi yapılar her an harakiri yapabilirler. Bu yıkıcı tutum, harakiri durumu AB, Çin vb. bütün dünya ülkelerine de taşınmalıdır. Çünkü israile konuşlanmış yüzlerce milyar dolarlık katil firmaların elinden dünya ve insanlık av olmaktan çıkmaya başladı. Heran herşey olabilir hiçbir devlet ve halkın bir dk. dahi bu gerçeği göz ardı etmemesi gerekmektedir...

ETİKETLER : STK'LARDAN DEVLET ve HÜKÜMETE KRİTİK UYARI...
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA