PKK YASAK MAYINLARLA KÜRTLERİ KATL EDİYOR...

PYD/PKK'lı teröristlerin, evlere tuzakladığı mayınlar Kürtleri katl etmeye devam ediyor. PYD/PKK'lı teröristlerin Afrin kent merkezinden kaçan ailenin sığındığı eve döşediği mayın infilak etmesi sonucu bir anne ve 6 çocuğu parçalanarak can verdiler.
Bu haber 2018-03-16 19:53:21 eklenmiş ve 1074 kez görüntülenmiştir.

PKK YASAK MAYINLARLA KÜRTLERİ KATL EDİYOR...

 

Terör örgütleri uluslararası anlamda yasaklanan mayınlarla Kürtleri katl etmeye devam ediyorlar. PKK'nın Afrin'de Eve Tuzakladığı Mayın İnfilak Etti, Anne ve 6 Çocuğu Öldü

 

PYD/PKK'lı teröristlerin, evlere tuzakladığı mayınlar Kürtleri katl etmeye devam ediyor.  PYD/PKK'lı teröristlerin Afrin kent merkezinden kaçan ailenin sığındığı eve döşediği mayın infilak etmesi sonucu bir anne ve 6 çocuğu parçalanarak can verdiler.

 

PYD/ PKK terör örgütünün zulmünden kurtulmak için Afrin'den güçlükle ayrılabilen bir aileden 6 kişi, sığınmak için girdikleri bir evin halıları altına tuzaklanan patlayıcıların infilak etmesi sonucu hayatını kaybetti.

 

SİVİLLERİ YASAK MAYINLARLA VURUYOR

 

Terör örgütü tarafından köylerinden zorla çıkarılarak Afrin merkeze yerleştirilen ancak evlerine geri dönmek isteyen aileleri, bu kez de terör örgütünün tuzakladığı el yapımı patlayıcılar ve kullanımı Ottawa Antlaşması ile yasaklanan antipersonel mayınları vuruyor.

 

EYP İNFİLAK ETTİ

 

Zorla yerleştirildikleri Afrin'den kaçarak köyleri Gunde Kurdo'ya gitmek isteyen 17 kişilik aile, yağmurun başlamasıyla yol üzerindeki Kırıgöl köyündeki bir eve sığınmak istedi. Aile üyelerinden bazılarının eve girmesiyle halıların altına tuzaklanan el yapımı patlayıcılar infilak etti.

 

6 KİŞİ ÖLDÜ

 

Olayda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 6 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi enkaz altında kaldı, 5 kişi de yaralandı.

 

Yaralılar Azez'deki hastanede tedavi altına alındı.

 

 

ETİKETLER : PKK YASAK MAYINLARLA KÜRTLERİ KATL EDİYOR...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA