FAKİR AREV'İN ROBOTİK KODLAMA PROJESİNE DE SALDIRDI...

Yılmazın bu önemli projeye karşı itibarsızlaştırma saldırısına sesiz kalmayan AREV Yönetimi, Fakir Yılmaz hakkında dava açacaklarını beyan ettiler.
Bu haber 2018-03-08 19:12:05 eklenmiş ve 2405 kez görüntülenmiştir.

FAKİR AREV'İN ROBOTİK KODLAMA PROJESİNE DE SALDIRDI...

 

Gerek Ardahan'da gerekse İstanbul'da Ardahan STK-İş- Siyaset Dünyasının illallah dediği, bize bulaşmasın diye çoğunun sesiz kaldığı Fakir Yılmaz Ardahan Eğitim Vakfını (AREV) direkt hedefe koyup suç işlemeye, STK'ları itibarsızlaştırma kendini dayatma saldırı dozunu daha da büyütmeye başladı.

 

Bilindiği gibi Ardahan Federasyonu yönetimine geldiğinden beri federasyonu baş aşağı çekip bitirme çizgisine getiren federasyonun yönetim, katılım, denetim ayaklarını devre dışı bırakan, kendisine Ardahan'la oynamayı durdur diye herkese-özel-tüzel kurumlara da saldırı dozajını iyice artırmaya başladı.  Bu saldırı dozajından Arev'de nasibini aldı.

 

AREV'İN Geleceğin Mühendisleri Ardahan'da çıksın diye gelişmiş ülkelerin eğitim sistemi olan, Doğu Ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde ise bir ilk olan, bunun yanı sıra Ulusal ve yerel basının işlediği, herkes ve kesimin AREV'i takdir ettiği "Robotik Kodlama" projesine de saldırarak "Neyin Kodlaması, Cemaat Ardahan'da eğitimi yeniden ele mi geçirmeye Çalışıyor" diyerek  direkt saldırdı. Bu paylaşımını kınayan Ardahan STK-İş dünyası kamu yönetiminin harekete geçerek elindeki basını şantaj aracı olarak kullanan Fakir Yılmazı durdurmalarını, savcılıkların harekete geçmesini istediler. Ardahan STK-İŞ dünyası  temsilcileri Ardahan'a hizmet götüren Ardahanlılar bu yönlü saldırılara uğradıkça, önlem alınmadıkça insanların doğdukları yere hizmet götürme şevki kırılmaktadır dediler.

 

Yılmaz 2010 yılında festival etkinlikleri için Ardahan'a giden Hoç-Fed gibi federasyonlara aynı şekilde itibarsızlaştırma saldırları..., 2012 yılında ise Aralarında Göle  Meslek lisesini yapan Nurettin Yılmazında aralarında olduğu iş adamları heyeti içinde "Bunlar Ocak Ay'ında Karpuz Yemeye mi geldiler" diye saldırmıştı. Heyette bulunan iş adamları deyim yerindeyse bu ne terbiyesizlik diyerek şok olmuşlardı. Ardından zamanın yerel ve kamu yöneticileri basını şantaj aracı olarak kullandığını açıklamışlardı...

 

Çıkarına gelmeyen herşeye ve herkese saldırıyı, şantajı meslek haline getiren Fakir Yılmaz durdurulamazsa Ardahan'la, Ardahanlılarla oynama dozajını daha da artıracağı görülmektedir...

 

AREV DAVA AÇTI...

Yılmazın bu önemli projeye karşı itibarsızlaştırma saldırısına sesiz kalmayan AREV Yönetimi, Fakir Yılmaz hakkında dava açacaklarını beyan ettiler.

 

AREV Vakfı başkanı İlter Avşar, Fakir Yılmazın federasyonu bitirdiği gibi diğer STK'ları da bitirmeye-düşürmeye çalıştığını ifade ederek Ardahan'la, Ardahanlılarla oynamayı, şantaj ve itibarsızlaştırma gibi saldırıları meslek haline getirmiş bulunmaktadır. Kendisiyle ilgili Hukuki süreci başlatıyoruz dediler.

 

 

ETİKETLER : FAKİR AREV'İN ROBOTİK KODLAMA PROJESİNE DE SALDIRDI...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA