TÜRKİYE KADIN ve ÇOCUKLARI DÜNYA GÜNDEMİNE TAŞIDI...

TÜRKİYE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE SAVAŞ ve TERÖR NEDENİYLE SOYKIRIM, İSTİSMAR, İŞKENCEYE UĞRAYAN SURİYELİ KADINLARI ve TERÖR ÖRGÜTLERİNİN İSTİSMAR ETTİĞİ ÇOCUKLARI VİCDAN KONVOYU İLE DÜNYA GÜNDEMİNE TAŞIDI...
Bu haber 2018-03-08 17:41:37 eklenmiş ve 1190 kez görüntülenmiştir.

TÜRKİYE KADIN ve ÇOCUKLARI DÜNYA GÜNDEMİNE TAŞIDI...

 

TÜRKİYE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE SAVAŞ ve TERÖR NEDENİYLE SOYKIRIM, İSTİSMAR, İŞKENCEYE UĞRAYAN SURİYELİ KADINLARI  ve TERÖR ÖRGÜTLERİNİN İSTİSMAR ETTİĞİ ÇOCUKLARI VİCDAN KONVOYU İLE DÜNYA GÜNDEMİNE TAŞIDI...

 

Türkiye Dünya Kadınlar günün de terör örgütlerinin, Suriye rejimi gibi diktatör soykırımcı rejimlerin kadına şiddet, kız çocuklarının istismarını konuştu.

 

8. Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle değişik ülkelerden bir araya gelen kadınlar, 250 araçlık bir konvoy oluşturarak Hataya hareket ettiler ve binlerce kadınla buluşarak,  Suriye’de iç savaş nedeniyle hapishanelerde mahpus tutulan, kimyasal gazlarla öldürülen 13 bin kadının sesini bütün dünyaya  ‘Vicdan Konvoyu’ olarak duyurdular.

 

Hatay Suriye sınırında Suriyeli kadınların, Mülteci kadınların karşı karşıya kaldığı soykırım-işkence dramı örnekleriyle ortaya konup, ABD-İsrail gibi siyonist yapılar, diktatör esed kınanırken, diğer yandan Düzce Milletvekili Fatma Kişmir ise TBMM'de PKK vb. terör örgütlerinin küçük yaşlardaki kız çocuklarını nasıl istismar ettiklerini fotoğraflarla sergiledi.

 

 

Türkiye'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yapılan bu etkinlikler bütün dünya medyasında en ön sırada yer alan haberler oldular.

ETİKETLER : TÜRKİYE KADIN ve ÇOCUKLARI DÜNYA GÜNDEMİNE TAŞIDI...
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA