Iğdır kMM Erkek şiddetini ve Kadını Konuştu

Iğdır küçük Millet Meclisi "Erkek şiddeti; Türkiye'de Kadın Ve Çocuğun Yeri" konusunu gündemine aldı. Yerel konu olarak ta “Iğdır’ın park sorunu” konuşuldu
Bu haber 2018-03-04 11:59:31 eklenmiş ve 2138 kez görüntülenmiştir.

 

DKM: Iğdır

Iğdır küçük Millet Meclisi (IkMM) forumu Mart 2018 toplantısında "Erkek şiddeti; Türkiye'de Kadın Ve Çocuğun Yeri" konusunu gündemine aldı. Yerel konu olarak ta “Iğdır’ın park sorunu” konuşuldu.

Her ay bir STK temsilcisinin oturumu yönetmesi kuralına binaen Birlik-Haber-Sen’den Yakup Soylu’nun yönettiği Iğdır kMM’nin 2018’in Mart ayı forumu Iğdır Doğuş Gazetesinde gerçekleştirildi. Toplantıya sivil toplum örgütü temsilcileri ve kanaat önderleri iştirak ettiler. 4 Mart 2018 saat 11.00’da başlayan toplantıda katılımcılar görüş ve düşüncelerini ifade ettiler.

İl girişimciliğini gazeteci Murat Akkuş’un yaptığı Iğdır kMM’de katılımcılar ülkede her geçen gün artan Erkek şiddetine dikkat çekerek Türkiye’de Kadın Ve Çocuk olmanın doğurduğu riskli sonuçları ele aldılar. Yerel konuda Iğdır’ın park sorunun çekilmez bir hal aldığına vurgu yapan forum katılımcıları fikir alışverişinde bulunarak düşünce ve önerilerini paylaştılar. Park sorunu ile ilgili ortaya çıkan çözüm önerilerinin önümüzdeki hafta Iğdır belediyesine iletileceği belirtildi. "Erkek şiddeti; Türkiye'de Kadın Ve Çocuğun Yeri" konusunda ülke genelindeki Türkiye küçük Millet Meclislerinin tespit ve önerileri ay sonunda ortak payda raporu ile kamuoyu ile paylaşılacak.

Iğdır kMM’nin 2018’in Mart ayı toplantısından bir kaç kare

 

 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA