SUREYYA ÇİNİK'İ SARIYER BLD. BAŞKAN ADAYI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ

HEMŞERİ CAMİAMIZ, İŞ-STK DÜNYAMIZ "SÜREYYA ÇİNİK'İ SARIYER BLD. BAŞKAN ADAYI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ"...
Bu haber 2018-03-02 11:51:29 eklenmiş ve 1860 kez görüntülenmiştir.

HEMŞERİ CAMİAMIZ, İŞ-STK DÜNYAMIZ  "SÜREYYA ÇİNİK'İ SARIYER BLD. BAŞKAN ADAYI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ"...

 

Yemekte kaisiad kurucu kadrosu, Bölge STTK (sivil Toplum Örgütleri) yapılanmasında bölgemizin en önde gelen aktörlerinden biri olan KAİSİAD kurucu başkanı Süreyya Çinik'i 2009 Yerel Seçimlerinde Sarıyer Bld. Başkan Adayı olarak görmek istediklerini belirttiler.

 

Bilindiği gibi bölge STK'larımızın bir çoğuna üye, YK Üyesi olan, dönem dönem başkanlıklar da yapan Süreyya Çinik, Serhat bölgesi bağlamında en aktif STK yöneticilerinden biri.  Çinik ve Kurucu kadro bölgemize lobi kelimesini de kazandıran ekip.

 

ÇİNİK ADAYLAR ÖN SEÇİMLE BELİRLENMELİ

 

Sarıyer'de ki hemşeri camiamız, STK'larımız ve Çinik'in üyesi olduğu CHP'de ki üyelerin Belediye başkan adayları arasında sık sık ismini telaffuz ettikleri isimlerin başında Çinik gelmektedir. 

Sarıyer merkeze Ardahan levhasını asan, sekreteryası,  lokali ile 24 saat açık olan, Ardahanlıların  birbiriyle buluştuğu bir mekana dönüşen bölge STK-İş dünyamızın önde gelen temsilcileri arasında yer alan Bayramoğlu Dernek Başkanı Devriş Arslan'ın ve sarıyerin önde gelen kanaat önderlerine   Çinik'in BLD. Başkan adaylığına üyeliği için görüşlerine başvurduk. Arslan,  Çinik gibi donanımlı bir hemşerimizin adının geçmesi ile gurur duyarız dediler.  Üzerimize de ne düşüyorsa yaparız dediler.

 

 Sarıyer Bld Başkanlığı ile ilgili söylentiler nedeniyle KAİSİAD kurucu kadrosundan Abdullah Adıman'ın Eyüp'te verdiği yemekte görüşlerine başvurduğumuz Çinik, kısa bir açıklama yaptı. Çinik,  çoğu parti üyesi ve hemşerilerimizin ezici çoğunluğu bu yönde görüş belirtiyorlar. Biliyorsunuz KAİSİAD kurucu başkanlığı ve iki dönem başkanlık yaptığımız dönemlerde hemşeri camiamız deyim yerindeyse bizi koltuğa zorla oturtmuşlardı. Görev istenmez verilir ilkesini benimseyen bir insanım. Bu yönde hemşeri camiamızdan ve Sarıyer CHP'den yoğun bir talep var. Böyle giderse ne hemşerilerimizi, nede üye arkadaşlarımızı kırma şansımız yok. Başkan adaylığımızı açıklamak zorunda kalacağız. Ve Türkiye geneli tüm partilerin bld başkan adayları belirlenirken aday belirlemede önce ön seçim yapılmasını istiyoruz. Bld. Başkanları milletvekilleri ön seçimle belirlenmeli.  Ön seçim yoksa demokrasi de yoktur. Çünkü halkın seçemediği bir yetkili kendisini seçenlerin önünde elpençe durup onları dinler. Bizde bu komediye demokrasi deyip kendi kendimizi kandırmış oluruz...

 

 

ETİKETLER : HEMŞERİ CAMİAMIZ
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA