Doğu Medya Firma Cirolarına 1'e 1Milyon Katkı Sunuyor..

Doğu Medya Firma Cirolarına 1'e 1Milyon Katkı Sunuyor.. Doğu Medya Neler Yapıyor..
Bu haber 2018-02-26 00:33:11 eklenmiş ve 2007 kez görüntülenmiştir.

Doğu Medya Firma Cirolarına 1'e 1Milyon Katkı Sunuyor.. Doğu Medya Neler Yapıyor..


1 - Yerel Rehberleri ile Firmaları Google, Yandex başta olmak üzere firmaları yıl boyunca arama motorlarına taşıma, sürekli takip, foto ekleme, sürekli güncelleme..

2  - İnstegram, dogumedia, yyasın sid yanı sıra diğer instegram hesaplarında yıl boyunca firmalrın düzenli paylaşımı

3- Facebook, doğu medyaya ait olan 1 ila 5 arası  facebook sayfasında firmaların yıl boyunca paylaşılması

 

4- Twetter - Doğu Medya twetter sayfalarında düzenli paylaşım..

Ve gerek görüldüğünde diğer sosyal medya.. devreye sokulmaktadır.. 

 

5- Haber Desteği- Doğu Medya Yıl Boyunca bünuyesindeki onlarca site ile firmalara haber desteği sunmaktadır.. 

 

6- Doğu Medya 2000'lerden beri 1000'lerce firmayı İş Dünyası Firmalar Sitesinde  toplayarak büyük bir data havuzu oluşturarak , firmaların arama motorlarına kodlama ve yayamada benzersiz bir firmadır..

 

7- Doğu Medya Yazılım özel kodlama yöntemleriyle yüzlerce fotoğrafı kodlayarak firmaların bir virüs gibi hizmet faaliyet sundukları ülke -şehir başta olmak üzere anında dünyaya yayar..

 

Doğu Medya Yazılım, yıllık bazda firmaları  7-10 milyon arası rakamlarla görüntelüyerek deyim yerindeyse firmalrı adeta uçurmaktadır..

 

Doğu Medya, firma yada işyerinin hacmine göre yıllık bazda firmalara –iş dünyasına firma başı, 100-500 binlerden, 1 MİLYON,  5 MİLYON rakamlarına varan katkılar sunmaktadır..

 

NE DEMEK İSTEDİĞİMİZİ ANLAMAK İÇİN ALTTAKİ RESİMLERE BAKINIZ..

 Fotoğraf açıklaması yok.

Yerel rehberlik bölümümüzde firmalrın tanıtım sayısı yukardaki arama motoru raporunda da görüldüğü gibi 2 milyon..

Bir diğer yerel rehberimizde ise bu sayı 1 milyon civaruında..

Görüntünün olası içeriği: yiyecek

 Yukardaki Fotoğraf, bir firmanın Doğu Medya Yazılım tarafından yıllık işlenen fotolarından biri. 100 binleri geçmektedir.. Yıllık bazda firmaların kodlanan onlarca fotoğraflarının görüntülenme oranı (yani direkt firmanın kendisi ve hizmetleri görülmektedir..) FİRMANIN HACMİNE VE İŞLENİŞİNE GÖRE  YÜZBİNLERDEN  5-10 MİLYON RAKAMLARINA ULAŞMAKTADIR..

 

 

DOĞU MEDYADA BİR FİRMA HANGİ AŞAMLARDANGEÇEREK YAYILIYOR..

 

--- Doğu Medyanın işlediği firmalar, yayma ve kodlama işleminin ana motoru İŞ DÜNYASI FİRMALAR (http://www.isdunyasi-firmalar.com/) öncelikle iş dünyası firmalar sitesine işlenmekte, ardından firma adresi, ürünleri, menüsü, görselleri kodlanarak ve yıl boyu takip edilerek bütün arama motorlarına yayılmaktadır..

 

--- Bu yayılma sağlanırken firma, dernek, özel yada tüzel kişilikler yıl boyunca takip edilerek DOĞU  MEDYA’DA (https://www.dogukultur.com/) haberleri yapılmakta, gerek görüldüğü takdirde diğer şehirlerdeki sitelerde de etkinlikleri takip edilerek firmalarına link ve kodlama usulü ile eklenerek haberleri yapılmakta, yapıaln bu haber ve takibi teknik ekip kodlayarak firmanın yaygınlaşması için özel kod haline getirilmektedir..

--- Bu özel kodlamalr için, bütün firmaların, stkların dini ve milli bayramlarda mesajları  İŞ DÜNYASI, DERNEKLER MESAJLAR, (http://www.stkismesaj.com/)  sitesinde mesajları yapılarak yapılan bu mesajlar firmaların yayılması ve kodlanmasıyla birlikte mesajı yapılan firmaya link verilmektedir..

 

 

Doğu Medya Yazılım Firma yayma ve Kodlamada bütün Sosyal Medyayı da kullanmaktadır, tanıttığı tüm firmalrı yıl boyunca düzenli aralıklarla sosyal medyaya da taşımaktadır.. 

 

DOĞU MEDYA SOSYAL MEDYA.. 

 

 

 

Doğu Medya Yazılım

 

DOĞU KÜLTÜR MEDYA HİZMETLER - DESTEKLER..

 

Doğu Medya, İlan-Reklam, Sosyal Medya, E-Ticaret, Firmaların Arama Motorlarına Özel Kodlama Yöntemleri ile işlenmesi, Küresel bazda yazılım mühendislerinin, gönüllü çalışan ordusu ile sizleri  binler, yüzbinlere değil sizi, işinizi, firmanızı yerel -ulusal-küresel bazda milyonlara ulaştırarak çağımızın en büyük açığı olan e-ticaret açığını kapatmaktadır.. 

Fotoğraf açıklaması yok.

Doğu Medya alandaki yerel rehberleriyle firmaları dünyaya yayar. Yukardaki rakam 300-400 foto ile firmalar iki milyondan fazla görüntülenmektedir.. Diğer bir yerel rehberimizde 1,5 milyon, soyal medya ve diğerlerinde hakeza.. DKM Yazılım, yıl boyunca yapılan kodlama-paylaşım ve sürekli güncellemelerle 7-10 milyona varan görüntülemelerle, yerinde çekim ve onlarca sitede haber desteği ile  iş dünyasına inanılmaz bir destek sunmaktadır.. 

Görüntünün olası içeriği: yiyecek

Bir firmanın tek fotografı kısa zamnda yüzbinleri geçmektedir. Buradaki rakam arama motorlarında müşterinin o firmayı görüntüleme rakamıdır. Bir başka deyişle bir firmaya ait yıllık en az 50 foto kodluyoruz.. 5-10 milyon sayılarına ulaştırıyoruz.. 

Doğu Medyadan İş -Siyaset-Sanat Dünyasına, STK-STÖ (Sivil Toplum Örgütleri-Kurumlar)lara destekte sınırları kaldırarak firmları, sizi, işinizi gezegen boyutunda yayarak hem çağı yakalmanızı, hemde bulunduğunuz yerde rakiplerinizi geride bırakarak iş yaptığınız alanda sizleri 1 numaraya taşımaktadır..

 

DKM (Doğu Kültür Medya) kar amacı gütmeyen, artı değeri red eden bütün insanlığın genel çıkarlarını baz alan bir yayın anlayışına sahip olduğu gibi, toplumu ve toplumsal alanın genel çıkarlarını baz alarak, yerelden evrensele insanlığa katkı sunan eşsiz bir firmadır, takip ettiği yayın politikası ile de benzeri olmayan bir yayındır.. 

 

DOĞU KÜLTÜR MEDYA (DKM), 

 

KÜNYE - İLETİŞİM,  WEB SİTELERİMİZ:

 www.dogukultur.com                   -  ANA YAYIN

www.isdunyasi-firmalar.com        -İŞ DÜNYASI-FİRMALAR

www.stkismesaj.com                     -İş dünyası, Sivil Toplum Mesajlar, Taziyeler, Kutlamalar

 

İLETİŞİM –KÜNYE -İRTİBAT

 

Haber-İstihbarat, Kurumsal, İlan-Reklam E-Mail, E-Posta

WhatsApp -Tel: +90 535 412 0101

 

E-Mail - E Posta:

info@dogukultur.com

 

dkmhaber@hotmail.com

 

dkmhaber@gmail.com

 

DKM-HESAP:

Y:Yasin Sit   - TC: 1000 217 87 06

HALKBANK BEYKOZ ŞB. NO: 0759

Hesap No: 01015496

Iban No: TR59 0001 2009 7590 0001 0154 96

 

 

DOĞU MEDYA’DAN FİRMALARA MİLYONLUK KATKILAR..

 

Doğu Kültür Medya, Doğu Medya, Doğu Kültür (www.dogukultur.com) olarak:

Doğu Medya olarak  2 adet Google Yerel Rehberliği (yerinde, noktasında firmaları haritalara ekleme) Tanıtım, ilan, reklam, firmalarının 22. 000 -55 .000 TL’lelere yaptıkları ilan, reklam , web yazılım, domain, hosting hizmetleriniDoğu Medya olarak adeta bedava yaparak, tanıtım firmalrının 50- 100 bin görüntüleme oranlarının aksine 2-3 milyon görüntülemelerle ki bazen bir firmaya ait  tek bir resmin görüntülenmesi Doğu Medyada 90- 150.. bin rakamlarını aşmaktadır.. 

 

Çoğu kez yaptığımız çekim ve hizmetlerin debedelini almayarak Serhat Bölgesi başta olmak üzere firmaları-iş dünyasını, dernekleri:

 

İş Dünyası –Firmalara (http://www.isdunyasi-firmalar.com/ ), 

İş Firma Mesaj vb. yöntemlerle Yayma ( http://stkismesaj.com/ )

Ve Doğu Kültür Medya Ana Yayını  ( http://www.dogukultur.com  )

İle iş,stk, siyaset, sanat dünyası, firmalara, büyük bir katkı sunmaktayız. 

Firmamızın gönüllü temsilcileriyle, gönüllü ordusuyla..  Serhat-Serka illeri, Türkiyenin büyük Metropolleri, Asya-Avrupa-Amerika ve Ortadoğuda ülkelerinde de internet  üzerinden hem ilan-reklam hemde haberler yapılmaktadır..

 

 

Bu katkılar özetle:

 Firmaları Özel Kodlama Yöntemleriyle  Arama Motorlarında Üst Sıralara Çıkarma,

 Firmaları Sosyal Medyada (İnstegram, Facebook, Twetter, Whatsapp) öne çıkarma, yayma,

Firmaları resim, haber vb. datatalarıyla kodlayarak yerel, ulusal, uluslararası bazda internet ortamında yayma,

 Firmalara Ad Tanımlama (Domain)

 İnternet Ortamında Dolaşım (Hosting)

Firmalara ve derneklere özel haber, özel tanıtım, önemli gün ve gecelerlerde kutlama mesajları ile tanıtımlarını yapmanın yanı sıra, link usulü desteklerle, özel kodlama yöntemleriyle, yıl boyunca da özel haber, özel takiple internet ortamında sürekli büyümelerini her yerde gözükmelerini, öne çıkmalarını sağlamaktayız..

 

Doğu Medya olarak işlediğimiz, destek sunduğumuz tüm firmalar en az %100 yüz büyüyerek rekor üstüne rekor kırmaktadırlar. E-Ticaret alanında çağımızın olmazsa olmaz e-ticaret, e-tanıtım desteğini İş Dünyası ve STK ‘lara sunan Doğu Medya ülkemize ve toplumsal alana sunduğu hizmetlerle Türkiye genelinde eşsiz bir firma.

 

 

7-24 SAAT KESİNTİSİZ İLETİŞİM

Doğu Medya Haber-İstihbarat, Doğu Medya whatsApp –Mesenger-SMS , E-Mail, Kısa Mesaj,  İlan Reklam İçin 24 saat ulaşabileceğiniz, Firma, Dernek, İş Yeriniz, Kendinizle ilgili Foto, Bilgi, Mesajla ulaşabileceğiniz iletişime geçebileceğiniz, 24 saat açık wahtsApp ve  E-Maillerimiz 24 saat açıktırlar..

 

İLETİŞİM –KÜNYE -İRTİBAT

Haber-İstihbarat, Kurumsal, İlan-Reklam E-Mail, E-Posta

WhatsApp – SMS-MMS  Tel: +90 535 412 0101 (24.00 Saat  Açık)

 E-Mail - E Posta:

info@dogukultur.com 

 dkmhaber@hotmail.com 

dkmhaber@gmail.com

 

Doğu Medya- Yerelle Evrenselin Buluştuğu Nokta. Yerelden Evrensele Özgürlüğün Sesi...

 

ETİKETLER : Doğu Medya Firma Cirolarına 1'e 1Milyon Katkı Sunuyor.. Doğu Medya Neler Yapıyor..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA