SANCAKTEPE'DE KUTLAMA, ARDA-FED' DE REZALET...

Ardahanlılar 23 şubat kutlamaları çerçevesinde Sancaktepe'de buluşurken, Arda-Fed'in kutlama programı ise tam bir rezalet oldu. Ardahanlıların desteğini çektiği Fakir Yılmaz yönetime geldiğinden beri sayıp-sövdüğü kailere sarıldı.
Bu haber 2018-02-24 08:52:01 eklenmiş ve 2518 kez görüntülenmiştir.

SANCAKTEPE'DE KUTLAMA, ARDA-FED' DE REZALET...

 

Ardahanlılar 23 şubat kutlamaları çerçevesinde Sancaktepe'de buluşurken, Arda-Fed'in kutlama programı ise tam bir rezalet oldu. Ardahanlıların desteğini çektiği Fakir Yılmaz yönetime geldiğinden beri sayıp-sövdüğü kailere sarıldı. Ardahanlıların kendisine tekme çakıp desteğini çektiğini gizlemek içinde kailere sarılmasına rağmen 500 kişilik salona 150 kişi bile toplayamadı. 

 

Ardahan Dernekler Federasyonunun (Arda-Fed) Fakir Yılmaz'la birlikte Ardahan dernekleriyle oynaması, federasyonun yönetim, katılım, denetim ayaklarını felç etmesi ve federasyonun içinin boşaltılması sonucu Ardahan İl-ilçe-Köy, Federasyon bir çok derneği 23 Şubat  Akşamı Sancaktepe  Ardahan  derneği etkinliğinde birbiriyle buluştular.

 

Sancaktepe Ardahanlılar Derneğinin düzenlediği 23 Şubat Ardahan'ın Kurtuluşu ve Sancaktepe Ardahanlılar 2. Geleneksel Dayanışma Gecesi  etkinliğinde bir araya geldiler, birbirleriyle buluştular. Mükemmel bir kutlama ve dayanışma gecesine imza attılar.

 

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği, Ardahan Eğitim Vakfı, Kars Ardahan İş Adamları Derneği, Ardahan Kartal, Ardahan Maltepe, Beykoz Ardahanlılar, Hoç-Fed'e bağlı Tikoş, Pangis, Sancaktepe Kai, Sarıkamış Başköy Derneği Başkan ve yönetimleri onlarca dernek Sancaktepe Ardahanlılar derneğinin düzenlediği etkinlikte bir araya geldiler, birbirleriyle buluştular.

 

İş-STK-Siyaset  dünyasından da yüzlerce hemşerimizin katıldığı etkinlikte birçok siyasi parti temsilcisi, bld başkan yardımcıları, meclis üyelerinin katıldığı gecede CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekinde katıldılar.

 

GECENİN AÇILIŞ KONUŞMASINI BAŞKAN KARAHAN YAPARKEN, ARDAHANIN KURTULUŞU İLE İLGİLİ KONUŞMAYI DA BAŞKAN VEKİLİ DR KARAKURT YAPTI. GECEYE KATILAN MİLLETVEKİLİ GÜRSEL TEKİNDE KISA BİR SELMALAMA KONUŞMASI YAPARAK MASALARI TEK TEK GEZEREK HALKI SELAMLADI...

Sancaktepe Ardahanlılar Dernek Başkanı Barış Karahan, İstanbul genelinde Ardahan STK yapılanmasının örnek olacak şekilde bir gelişme çizgisi yakalandığını, 25 yıldır il olan Ardahan'ın son yıllarda ortaya çıkardığı il, ilçe, köy derneklerinin yanı sıra Ortaya çıkardığı federasyonlarla da Ardahan adını her taşıdığını ifade etdi. Karahan, Karslıların , Iğdırlılarında zamanla Ardahan gibi federasyonlaşarak kullanılmaktan çıkacağını ifade ettiler. Trabzon, Artvin, Kastamonu gibi bir il derneği olmayacağı gibi Kars-Ardahan-Iğdır gibi bir il derneki de olmaz dediler. Artık serhat bölgesinde il dernekçiliği bazında bu kai yalanının, kai balonunun bitmesi-bitirilmesi  gerekmektedir. Kars-Ardahan-Iğdır kurdukları federasyonlarla bir araya gelmeyi öğrenmelidirler. Üst çatılarda buluşup kai il dernekçiliği komedisi bitirilmelidir dediler.

 

Dr. Gazi Karakurt ise Ardahanın Kurtuluşu ile ilgili ilk defa duyduğumuz bazı gerçekleri dile getirdi. Osmanlının yıkılışı aşamasında ilk kongrenin Erzurum ve Sıvasta değil Ardahanda yapıldığını, Atatürkün Ardahan delegesi sıfatı ile diğer kongrelere katıldığını belirtiler. Karakurt Rus işgalinden Ardahanın kurtuluşuna gelinen tarihi süreci de bir tarih profesörü gibi kısa ve öz anlatarak büyük bir takdir topladı.

 

ARDAHANLILARIN DESTEĞİNİ ÇEKTİĞİ FAKİR YILMAZ KAİ'YE  SARILDI...

 

Arda-Fed'in Bakırköy Belediyesinin desteğiyle düzenlediği etkinliğe Ardahan dernekleri, basını katılmadı. Bakırköy belediyesinin tahsis ettiği 400 kişilik salona 100-150 arası insan toplayabilen Fakir Yılmaz bu açığı sürekli sayıp sövdüğü kai dernekleriyle kapatmaya çalıştı. Ardahanlılardan umudunu kesen yılmaz bu sefer kai vakfına sarıldı. Bu davranışıyla kişisel çıkarı içinde her çirkefliği yapacağını ortaya koydu...

 

Yılmazın sürekli hedefe koyduğu kai dernekleri, kai yapısına sövüp-saymaları kamuoyu tarafından bilinen bir gerçek olmasına rağmen gecenin baş konuğu kai vakfı başkanı Sabri Yiğit ve yönetimi olurken Ardahan il-ilçe-köy derneklerinden katılım olmadı.

 

Fakir Yılmaz yıllarca derneklere sayıp-sövüp yapamıyorsunuz edemiyorsunuz çıkışlarının birer palavra olduğu, Ardahan'ın yada bölgenin umurunda olmadığı, kai vakfına sarılmasıyla da kişisel çıkarı için yapamayacağı oyun, içine giremeyeceği çirkinliğin kalmadığı bu son etkinliğinde iyice su yüzüne çıktı.

 

Sahte kongre, sahte yönetim, sahte dernekler, Sahte Ardahan sevdası... Ardahanlılar kendini çözüp el çekince u dönüşü yapıp bir anda kaici kesilen fakir yılmaz kongrede seçilirken kendisiyle ilgili yaptığımız "Sahte devrimci sahte kongreyle Ardahanlıları mat etdi" gerçeğini bir kez daha ispatladı. Bölgemizde birileri derneklerle oynadığında gerek iktidar partisinde, gerekse muhalefet partisi belediyelerinin Bakırköy gibi bazılarında STK alanı ile oynayanlara destek artmaktadır. Halkın ve STK'ların bu gibi konulara dikkat etmesi STK alanını çürütenleri merceğe alması da gerekmektedir...

 

Sancaktepe Ardahanlılar gecesinde bir araya gelen Ardahan Dernekleri kapanışa doğru giden, baş aşağı düşmeye başlayan Arda-Fedin  bu şekil kullanılmaya devam etmesi durumunda federasyon üyeliğinden  ayrılmayı da gündemlerine alacaklarını belirttiler.

 

SANCAKTEPE ARDAHANLILAR FOTO GALERİ...


ETİKETLER : SANCAKTEPE'DE KUTLAMA BAKIRKÖY'DE REZALET...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA