ÖZTÜRK YILMAZ'I ARDAHANDA BİR DAHA ÇÖPÇÜ OLARAK SEÇEMEZLER...

Özürk Yılmaz Ardahan'da bir daha çöpçü olarak bile seçilemez
Bu haber 2018-02-20 07:25:46 eklenmiş ve 1941 kez görüntülenmiştir.

ÖZTÜRK YILMAZ'I ARDAHANDA BİR DAHA ÇÖPÇÜ OLARAK SEÇEMEZLER...

 

Eski TC'nin diktatör, vatandaş düşmanı, soykırımcı bir yapı;  batının, abdnin siyonizmin küresel katil firmaların bir oyuncağı olan bir rejim olduğunu askeri darbelerle, gladiolarla idare edildiğini sanırım bu ülkede az çok akli melekesi, düşünme yetisi olan her vatandaş bilir..

 

İnternet ve sosyal medyadan Doğu Medya'ya Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın  TSK’nın Afrin’de bulunmasından duyduğu rahatsızlığına ve ayrıca terör örgütlerini besleyen ve de destekleyen ülkeler lehine sergilediği tutumuna tepkilerini ortaya koyan vatandaşlar Serhad'ın Doğu Anadolunun en önemli stratejik yayını olan Doğu Medya'nın bir görüş belirtmesini istemişler.

 

 

Bizde tek bir cümle ile görüşümüzü belirtelim: "Özürk Yılmaz Ardahan'da bir daha çöpçü olarak bile seçilemez" Ardahanlılar onu da chpsini de tarihe gömdüler. Türkiye'de bir siyasi parti Kürtlerden oy alamıyorsa, ülkenin genel çıkarlarıyla oynuyorsa  o parti bitmiştir. Zaten chp eski diktatör tcnin partisiydi. Çoktan kapanması gerekirdi. Mevcut haliyle de 50 kocalı hürmüze dönüşmüş bitmiştir. Bütün Türkiye muhalefetini topla-çarp-böl ne yaparsan yap bir Erdoğanın bir tırnağı bile çıkamıyor. Bir başka deyişle TR'de muhalefet yok. Küresel terörizmi, yüzyıllardır süren derin siyonist işgali, soykırımı yüzyıllardır Ortadoğulu halklara kader diye dayatan  küresel katil firmalara uşaklık için yarışan ama halkın bu yüzlerini tam göremediği ihanetçi bitik bir yapı bütün TR muhalefetine sinmiş, ihanetçi bir muhalefet  var. 

ETİKETLER : ÖZTÜRK YILMAZ'I ARDAHANDA BİR DAHA ÇÖPÇÜ OLARAK SEÇEMEZLER...
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA