DEVLETTEN IRKÇILIĞA TARİHİ DARBE...

Anne Tarafı Kürt, Baba Tarafı Ermeni Çıkan Alperen Ocakları Başkanı Yoğun Bakıma Alındı...
Bu haber 2018-02-18 16:33:09 eklenmiş ve 1265 kez görüntülenmiştir.

DEVLETTEN IRKÇILIĞA TARİHİ DARBE...

 

İnternette, Medya'da, Sosyal Medya'da E-Devlette soy ağacına ulaşımın yolunun açılmasıyla Ak Parti iktidarıyla Türkiye tarihi bir devrime daha imza atdı.

 

Ak Parti iktidarıyla birlikte Devlet sağlık sektörü, STK alanında, ekonomide kalkınma ajanslarıyla, içerde ve dışarıda da terörizmle mücadelede  inanılmaz başarılara, devrimlere imza atarken yayınladığı soy ağacı ile de eski puta tapıcı-ırkçı TC'yi yerle bir etdi. Kendini ulu türk-kürt vb. zan eden binler şokta. Türkiye toplumunun ezici çoğunluğu Anadolu ve Mezopotamya'nın konumu gereği Avrupa, Asya, Afrika kıtasının karmaşık soy ağacına sahip olduğunu öğrenirken ırkçılığın bulaştığı bünyelere sahip insanların ise beklediği ulu türk vb. yapısı çıkmayınca krize girenler yoğun bakıma alınanlar gırla... Traji komik bir durum insan gülme krizine giriyor.

 

Millattan Önce Büyük İskenderle Rumlarla ve diğer Avrupalı uluslarla kan bağı, İslamiyet'in yayılmasıyla sahabe kanı, bedevi Arap kanı, babil ve roma dönemlerinde Yahudi kanı, Ön Asya ve Orta Asyadan gelen göç dalgalarıyla Gurci, Çeçen, Rus, Abaza ve  Türklerle iç içe geçme... Tarihler boyu kavimler göçünün ana üsü Ortadoğu, Anadolu, Mezopotamya  toplumları deyim yerindeyse tam bir Birleşmiş Milletler oldular. Eski ırkçı tc bu gerçeği okutmadı. Ulu türk-kürt-rum-ermeni yalanlarını uzaya çıkardı. Soy ağacı bu istisnalar dışında yalanların sonu oldu. Devlet büyük bir devrime imza atdı.

 

Eski TC yüzyıla yakın üstün ırk yalanlarıyla beyin yıkarken kendini saf halis muhlis türk zan eden bir vatandaşın kürt-ermeni-rum çıkması inanılmaz tramvalar yaşatıyor. Medya'da yer yerinden oynuyor... Ak Parti döneminde imza atılan devrimlere muhalefet iddiasında olanlar yüzyıl düşünseler akıl edemezler.

Türkiye sathında ırkçılık tarihe karışırken yüzyıla yakındır beyni yıkanan vatandaşların içine düştüğü traji komik duruma medyadan bir örnek:

 

ANA TARAFI KÜRT, BABA TARAFI ERMENİ ÇIKTI...

 

Anne Tarafı Kürt, Baba Tarafı Ermeni Çıkan Alperen Ocakları Başkanı Yoğun Bakıma Alındı...

 

E-devlet Soyağacı Sorgulamasının açılmasından kısa bir süre sonra başvuruda bulunan Alperen Ocakları Başkanı E.Ü. dün sorgulama sonuçlarının eline ulaşmasından sonra fenalaştı. Akşam yoğun bakıma kaldırılan E.Ü. sabaha karşı ameliyata alındı.

 

 

İlk Gün “Uygulama Çıktı İyi Oldu, Ak Göt Kara Göt Belli Olacak” Demişti

 

Arkadaşları Soyağacı Sorgulama uygulaması açıldıktan sonra E.Ü.’nün çok mutlu olduğunu ve çevresindeki arkadaşlarına “Bu uygulama çok iyi oldu, ak göt, kara göt belli olacak” dediğini belirttiler. Bütün arkadaşlarından soyağacı için başvuruda bulunmasını rica eden E.Ü. dün arkadaşlarıyla birlikteyken sonuçlar gelmeye başladı. E.Ü. cep telefonundan açtığı formda ilk olarak Babasının Annesinin Annesinin Babasının soyadı olarak Terziyan’ı gördü. Son bir umutla baktığı üst sütunda ise Annesinin Babasının Babasının Annesinin adı olarak Keje’yi gördü. Bu esnada bayılan E.Ü., arkadaşlarının yoğun çabası sonuç vermeyince ambulansla hastaneye götürüldü.

 

 

“Kanser Çıksa Daha İyiydi, En Azından Kemoterapi Yapardık”

 

Olay hakkında bilgi veren E.Ü.’nün yakın arkadaşı Hamit Öztürk “E.Ü. Adanalı idi. Bize yaşadığı bölgede dedelerinin hem Kürt, hem de Ermenilerle savaşmak zorunda kaldığını anlatırdı. O zamanlarda mahalleleri Türk, Ermeni, Kürt karışıkmış. Elbette aynı mahallede olunca biliyorsunuz gönül bu. İstenmeyen bir şey tabii. Allaha şükür bizde böyle bir şey çıkmadı. E.Ü. kardeşimiz de yani kardeşimiz derken eskiden öyleydi şimdi maalesef işler değişti. Kendisi atalarının Türk olduğunu düşünüyordu. Ancak çok affedersiniz yarısı Ermeni, yarısı Kürt çıktı. Yani kanser çıksa daha iyiydi, en azından kemoterapiye sokardık ama şimdi ne yapacağımızı da bilemiyoruz. Duyduğumuza göre hastanede ilaç vermişler ama ilaçla düzelecek bir durum değil. Benim tanıdığım bir Ermeni var, Alek Amca. Kendisi yıllardır düzenli olarak ilaç kullanmasına karşın durumunda bir düzelme olmadı. E.Ü. artık anılarımızda yaşayacak.” dedi.

 

 

“Günde İki Saat Kitap Okursa On Yılda İyileşebilir”

 

Kaparoz muhabirine bilgi veren hastane yetkilisi ise “E.Ü. ambulansla hastanemize geldiğinde şoka girmiş durumdaydı. Hemen ameliyata aldık, uzman doktorumuz alın iç bölgesinin üstünde yer alan arka medyal frontal korteks alanına doğru bir tokat salladı, kendisi biraz sakinleşti. Şu anda da kendisine iki adet kitap verdik. Günde iki saat kitap okursa on yıl içinde düzelebilir. Sabahtan beri her gördüğü kişiden özür dileyip duruyor: ‘Çok affedersiniz ben Ermeniyim, özür dilerim Kürt olduğum için’ gibi şeyler sayıklıyor.” dedi.

 

 

ETİKETLER : DEVLETTEN IRKÇILIĞA TARİHİ DARBE...
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA