DOĞU ANADOLU'NUN GOOGLE'U DOĞU MEDYA...

Doğu Medya DKM Yazılım Firmasıyla iş dünyasını, dernekleri arama motorlarına taşıyarak-tanıtarak bölge iş-stk dünyasına yıllık 7-10 milyon arası katkı sunmaya başladı.
Bu haber 2018-02-14 09:05:14 eklenmiş ve 2465 kez görüntülenmiştir.

DOĞU ANADOLU'NUN GOOGLE'U  DOĞU MEDYA...

 

Doğu Medya 2011 yılında sesiz sedasız yayına başladığından günümüze 6-7 yıl içinde internet üzerinden tüm dünyayı kapsayacak bir yayına dönüştü. Doğu Medya, Avrupa'dan Rusya'ya, buradan Ortadoğu'ya birçok temsilcisiyle Küresel bir yayına dönüşürken, İstanbul ve Doğu Anadolu başta olmak üzere Serhat illerindeki temsilcileri ile de ulusal basına dönüştü.

 

Doğu Medya DKM Yazılım Firmasıyla iş dünyasını, dernekleri arama motorlarına taşıyarak-tanıtarak bölge iş-stk dünyasına yıllık 7-10 milyon arası katkı sunmaya başladı.

 

Doğu Medya'nın bu gücünü gören firmalar adeta sıraya girerek İŞ DÜNYASI-FİRMALAR sitesinde yer alamaya başladılar. Dernekler ise STK-DERNEKLER sitesinde yer almaya başladılar. Serhat ve İstanbul başta olmak üzere artık binlerce firmanın arama motorlarına tanıtımı, web yazılımları DKM Yazılım üzerinden yapılmaktadır.

 

Doğu Medya alandaki onlarca gönüllü temsilcisiyle, gönüllü uzman yazılım ordusuyla iş--stk dünyasını işleyip, sizi - işinizi, derneğinizi, firmanızı, gazetenizi… dünya çapında gönüllü uzman ordusuyla eşsiz alt yapısıyla bütün dünyaya taşımaktadır…

 

DKM YAZILIM FİRMAMIZ AYNI ZAMNDA BİR DOMAİN -HOSTİNG ve E-MAİL SAĞLAMA FİRMASIDIR...

Doğu Medya'nın gücünü aldığı DKM Yazılım firmalara sadece Türkiye değil, bütün dünya genelinde domain (ad tanımlama, ad kaydetme (http://www.isdunyasi-firmalar.com), ve Hosting (kayd edilen adların internet üzerinden dünya çapında dolaşıma sokulması)  ve E-Posta, E-Mail sağlama firmasıdır. Direkt küresel internet ağı ve firmalarının alt yapısı  üzerinden yayın yapan eşsiz bir firmadır.

 

Günümüzde İstanbul, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı, gibi birçok ilde firmalar, dernekler, yerel basın, gazeteler ... binlerce firmanın tanıtımı, arama motorlarına taşınması DKM yazılım üzerinden yapılırken, bu gücü gören diğer bölge firmaları ve dernekleri de  yavaş-yavaş Doğu Medya'ya yönelerek Doğu Medya'nın alt yapısından faydalanmaya başladılar.

 

Doğu Medya'da bir firmanın fotoğraf-görsel  çekimleri, firma tanıtım bilgileri, web yazılımı, firma rehberi, arama motorlarına kodlama, domain-hosting gibi onlarca işlemden geçirilerek dünyaya yayılmaktadır. Bu işlemin ticari olarak karşılığı firmaların hacmine göre en az 5 binden 15-20 binlere varmasına rağmen Doğu Medya bölgemiz ve ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmak için kurulduğundan beri bu işlemleri gönüllü ordusuyla ücretsiz yaparak binlerce firmayı, derneği, özel, tüzel kişiliği... dünya çapında dolaşıma koydu.

 

Doğu Medya kurulduğundan beri firmaların gücüne İŞ DÜNYASI-FİRMALAR  sitesiyle güç katarken, 2017 yılından itibaren de derneklerin gücüne güç katmaya başladı. Derneklerimizi de STK-DERNEKLER  sitesinde toplamaya başlayarak  hizmet vermeye başladı. Bir başka deyişle Doğu Medya'da işlendiyseniz dünyanın her yerinden isminizi adınızı yazan size ulaşır sizi görür. Bu anlamda Doğu Medya çağımızın en önemli iletişim ve ticaret ağı olan internet ve e-ticaret açığını gideren Doğu Anadolu'nun Google'u olmaya başladı. Bütün bunların yanı sıra sosyal medya üzerinden de sizleri yüzbinlere de taşımaktadır...

 

DOĞU MEDYA GOOGLE'UN YEREL REHBERİDİR...

Doğu Medya işlediği firmalar Google başta olmak üzere arama motorları tarafından da firmaların açılış saatlerinden ad-adreslerine, ödeme biçimlerinden, kapasitesine... kadar bilgiler firmamız üzerinden alınıp işlenmektedir. Doğu Medya altyapısından faydalanma e-ticaret başta olmak üzere her alanda 15-20 yıl ileri gitmedir...

 

 

 

DOĞU MEDYA -KÜNYE - İLETİŞİM,  WEB - SİTELERİMİZ-HİZMETLER:

www.dogukultur.com     -                -  ANA YAYIN

www.isdunyasi-firmalar.com       -İŞ DÜNYASI-FİRMALAR

www.stk-dernek.com                    -Sivil Toplum Kurumları-Örgütleri, Dernekler 

www.stkismesaj.com                    -İş dünyası, Sivil Toplum Mesajlar, Taziyeler, Kutlamalar

 

 Haber-İstihbarat, Kurumsal E-Mail:

info@dogukultur.com

dogumedya@yandex.com

whatsApp - Tel : +90 507 814 98 05

 

 Kişisel  E-Mail:

dkmhaber@hotmail.com

dkmhaber@gmail.com

 

İlan-Reklam E-Mail

info@isdunyasi-firmalar.com

whatsApp  : +90 507 814 98 05

 

Not-1: whatsApp ve maillerimiz 24 saat açıktır. Sistemimizdeki bütün siteler ve firmalar içinse 24 saat teknik destek mevcuttur.

Not-2 : İstanbul'da yoğun talep nedeniyle bir firmaların, derneklerin  işlenmesi çekim, kodlama, arama motorlarına tanıtım, firma rehberlerine işlenme... vb. onlarca işlem bazen 1-2 ay sürmektedir. Altyapımızdan faydalanmak için müracaat tarihine göre sırasıyla işlem yapılmaktadır. Nisan -Mayıs aylarından sonra ise yapacağımız alt yapı yatırımlarıyla 1-2 aylık süreyi 1-2 haftaya düşüreceğiz...

 

Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni- Yusuf Yasin Sit

info@dogukultur.com

 

Doğu Medya- Yerelle Evrenselin Buluştuğu Nokta. Yerelden evrensele Özgürlüğün Sesi...

ETİKETLER : DOĞU ANADOLU'NUN GOOGLE'U DOĞU MEDYA...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA