KÜRTLER PKK-YPG'DEN KAÇIYOR, KM'LERCE ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU...

Afrinli Kürtler Türkiye Afrin'i teröristlerden temizlemedikçe Afrin'e dönmeyeceğiz. Afrinin Türkiye'ye bağlanmasını istiyoruz dediler.
Bu haber 2018-02-08 17:06:18 eklenmiş ve 1644 kez görüntülenmiştir.

KÜRTLER  PKK-YPG'DEN KAÇIYOR, KM'LERCE ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU...

 

Afrinli Kürtler Türkiye Afrin'i teröristlerden temizlemedikçe Afrin'e dönmeyeceğiz. Afrinin Türkiye'ye  bağlanmasını istiyoruz dediler. Yüzyıla yakındır, terör örgütleri, kendileri adına çıkan partilerin sürekli Kürtlere ihanet etmesi sonucu Kürtler kendileri adına ortaya çıkan örgütlerden vebadan kaçar gibi kaçmaya başladılar.

 

YPG örneğinde de görüldüğü gibi ABD'nin tetikçiliğine soyunmaya kadar varan, emperyalizmin paralı askerlerine dönüşenleri Kürtler kendilerinden saymadıkları için aynen Türkiyedeki hendek-çukur olayları gibi evlerini barklarını bırakıp yollara düştüler. Türkiye'de de hendek-çukur olaylarında halk terör örgütlerinden kaçarak Türkiye'nin alanı temizlemesini istemişlerdi. Şimdi aynı durum Suriye Kürdistan'ında yaşanıyor.

 

Kürtler Türkiye'den değil, YPG'den kaçıyor. Onbinler Yollara Düştü! Afrin'li Kürtler YPG'den kaçışları neticesinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Suriye'de ki Kürtler şiddeti bir yöntem olarak kendilerine dayatan örgütleri başlarına bela eden ABD-İsrail gibi siyonist yapılara, Esed gibi katillerin kendilerine soykırım dayattıklarını ifade ettiler. Afrinli Kürtler terör örgütünün yüzlerce Kürt aile ve aşiretin ileri gelenlerini de katl ederek resmen Kürtler üzerinde soykırıma varan bir diktatörlük ortaya çıkarmaya çalışmaktadır. Büyük bir insanlık suçu, savaş suçu işlenmektedir dediler.

 

Zeytin Dalı Harekatı başarıyla sürerken Afrin'den kaçış başladı. YPG'nin işgalindeki kentten kurtulmak isteyen Kürtler yollara düştü, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

 

Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı başarı ile devam ederken YPG işgalindeki Afrin'den kaçış başladı. Siviller şehri terk ederken kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

 

İŞGALDEN KAÇIYORLAR

Zeytin Dalı Harekatı'nda TSK ve ÖSO'nun büyük yara verdiği YPG, Afrin'de sivilleri kalkan olarak kullanıyordu. Teröristlerin işgalindeki şehirden kaçış ise hızlandı. Onbinlerce Kürt, YPG'den kaçmak için yollara düşerken uzun araç kuyrukları oluştu. Sivillerin çoğunlukla Menbiç'e gittikleri belirtiliyor.

 

Doğu Medya-Afrin

ETİKETLER : KÜRTLER PKK-YPG'DEN KAÇIYOR KM'LERCE ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA