Papa Kudüs un statüsü değiştirilemez derken, New York Borsası Sert Düşüşle Kapandı

Papa Kudüs un statüsü değiştirilemez derken, New York Borsası Sert Düşüşle Kapandı
Bu haber 2018-02-06 07:02:51 eklenmiş ve 1296 kez görüntülenmiştir.

Papa Kudüs un statüsü değiştirilemez derken, New York Borsası Sert Düşüşle Kapandı

 

ABD'nin Kürdistan'a döşediği terör örgütlerinin  tutmaması, dünya genelinde Kürtlerin  yüzlerini ve yönlerini Türkiye'ye çevirmeleri ABD'nin alana döşediği terör örgütlerinin temizlenmesi,  ve Papanın Kudüs açıklaması  New York borsasının  tarihinin en sert düşüşlerini yaşatırken, İstanbul Borsası ise zirveye doğru tırmandı... Bir başka ifadeyle insanlık siyonist haçlı işgale dur deyince ekonomik sistemleri çöküş moduna geçmeye başladı...

 

Erdoğan-Papa görüşmesinde, Papa ve Erdoğan'ın,  "Kudüs'ün statüsü değiştirilemez"  belirlemesi, Ortadoğu, İslam dünyası ve Kürdistan'a yapılan siyonist haçlı saldırının Hıristiyan dünyası tarafından da doğru okunduğunu ortaya koydu...

 

Bütün bu gelişmeler New York Borsasında yatırımcıların satış pozisyonuna geçmelerini de beraberinde getirdi...

 

Papa ve Erdoğan'ın,  "Kudüs'ün statüsü değiştirilemez"

 

Vatikan’da resmi törenle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Papa ile görüşmesinde, Kudüs’ün BM tarafından belirlenen statüsünün korunması ve İslamofobiyle ortak mücadelenin gerekliliği vurgulandı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Papa Franciscus’la bir saat süren bir zirve gerçekleştirdi. Ziyaret renkli görüntülere sahne oldu. Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada görüşmenin ayrıntılarına yer verildi. Erdoğan ile Papa görüşmesinde, Kudüs’ün, BM kararları ve uluslararası hukuk tarafından belirlenmiş statüsünün muhafaza edilmesi gerektiği vurgulandı. Yabancı düşmanlığı ve İslamofobiyle ortak mücadeleye değinildi, dinleri terörle ilintilendirmenin yanlış olduğu belirtildi. Görüşmede ayrıca Suriye’deki kriz de ele alındı.

 

 

New York Borsası Sert Düşüşle Kapandı...

 New York borsasında endeksler, yatırımcıların satış pozisyonu almaya devam etmesiyle haftanın ilk işlem gününü sert düşüşle tamamladı.

 

NEW New York borsasında endeksler, yatırımcıların satış pozisyonu almaya devam etmesiyle haftanın ilk işlem gününü sert düşüşle tamamladı.

 

Dow Jones Sanayi Endeksi 1.175,00 puan (yüzde 4,60) azalarak 24.345,96 puana geriledi ve puan bazında tarihteki en sert günlük düşüşünü kaydetti.

 

Standard & Poor's 500 Endeksi 113,16 puan (yüzde 4,10) düşüşle 2.762,13 puandan, Nasdaq Teknoloji Endeksi de 144,92 puan (yüzde 1,96) azalarak 7.240,95 puandan günü tamamladı.

 

Ayrıca, Dow Jones Sanayi ve Standard & Poor's 500 endeksleri bu sene başından elde ettikleri tüm kazançları kaybetmiş oldu.

 

Endekslerdeki sert düşüş cuma günü ABD'de açıklanan makro ekonomik verilerin ülkede faiz artırımı olasılığını yükseltmesiyle başlamıştı.

 

Son iki işlem gününde Dow Jones Sanayi Endeksinin kaybı yüzde 7'yi bulurken, Standard & Poor's 500 Endeksi yüzde 6,1 ve Nasdaq Teknoloji Endeksi de yüzde 5,7 değer kaybetti.

 

Uzmanlar, ABD Başkanı Donald Trump'ın aralık ayı sonunda yürürlüğe koyduğu vergi indirimi yasasına ve geçen ay ABD'li şirketlerin olumlu gelen bilançolarına dikkati çekerek, bu nedenle ocak ayında New York borsasının çok hızlı yükseliş kaydettiğini, ancak son iki işlem günündeki düşüşlerin borsada düzeltme nedeniyle kaynaklandığını belirtti.

 

 

ETİKETLER : Papa Kudüs un statüsü değiştirilemez derken New York Borsası Sert Düşüşle Kapandı
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA