SURİYELİ KÜRTLER BİZ TÜRKİYE'YE KATILMAK İSTİYORUZ...

SURİYELİ KÜRTLER ANA VATANIMIZ TÜRKİYEDİR, TÜRKİYE'YE KATILMAK İSTİYORUZ...
Bu haber 2018-02-01 20:48:26 eklenmiş ve 2057 kez görüntülenmiştir.

SURİYELİ KÜRTLER BİZ TÜRKİYE'YE KATILMAK İSTİYORUZ...

 

Türkiye Fetö terör darbesinin ardından son 2-3  yıldır terör ve terörizmin adeta belini kırdı.  Terörün Kürdistan coğrafyasında bertaraf edilmesinde en çok sevinen taraf Türkiye Kürtleri olurken, Suriye Kürtleri de "Suriye'nin uydu-uyduruk  bir diktatörlük olduğunu ifade ederek  Suriye tarihsel olarak Türkiye'nin bir ilidir. Bu anlamda  Türkiye'ye katılmak istediklerini belirttiler".

 

Terör örgütlerinden kaçarak Türkiye'ye sığınan Kürtlerin yanı sıra Suriye'de terörden kurtarılan Kürtler her yerde Erdoğan'a karşı olan sevgilerini yüksek bir şekilde dile getirmeye başladılar.

 

ABD ve batılı güçlerin Irak Kürdistan'ında  Kürtleri nasıl yem ettiklerini, onlara güvenen Barzani'nin nasıl rezil-rusvay yapıldığını, nasıl harcadıklarını ifade eden Kürtler,  gavur ve kafirden Müslüman Kürd halkına asla yarar  gelmeyeceğinin altını çizdiler. Kürt gençleri devlet boşluğundan, kaos ve terör ortamından dolayı, zor, şiddet, ölüm ve çeşitli şantajlarla ABD-İsraillin güdümündeki terör örgütleri tarafından adeta soykırıma uğratılmaktadırlar. Bu anlamda biz sadece Türkiye'ye güveniyoruz. Türkiye bütün müslüman milletlerin tek anavatanıdır dediler.

 

Irak,  Suriye, İran'da yaşayan Kürtler dünya adaletten bahs edilecekse bunun en önemli ölçütü Kürdistan'dır. Topraklarımızda terör ve terörizmi bitirerek gelip bize nasıl yaşamak istediğimizi-kimle yaşamak istediğimizi  sorsalar hepimizin cevabının Türkiye olduğunu, Anavatanımız Türkiye'dir cevabını  bildikleri için yüzyıllardır coğrafyamızda terör-soykırımı yaygınlaştırmaktadırlar dediler.

 

Kürdistan ve Türkiye birbirinden ayrılmaz bir bütünün parçalarıdır. Hata biz Kürtler Türkiye-İran-Irak-Suriye arasında ırk-mezhep, fiziki sınırların kaldırılıp bütün halkların altında toparlanacağı bir yeniden siyasal yapılanmadan yanayız. Bu siyasal yapılanmayı da hayata geçirecek en önemli devletinde Türkiye olduğunun bilincindeyiz. Ve bu anlamda bütün dualarımız Serok Erdoğan'a ve Türkiye halkınadır dediler.

 

DOĞU MEDYA-SURİYE

 

 

ETİKETLER : SURİYELİ KÜRTLER BİZ TÜRKİYE'YE KATILMAK İSTİYORUZ...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA