BARONLAR DÜNYAYI HER AN HAVAYA UÇURABİLİRLER...

Hiç mektep medrese görmemiş, dünyanın her yerinden, her renginden, ırkından, dininden dilinden insanlar Firavun, Nemrut (Na-Mırd), Diktatör, Tufan, Kıyamet vb. adları ve kavramları duymuşlardır.
Bu haber 2018-01-26 08:30:55 eklenmiş ve 1374 kez görüntülenmiştir.

BARONLAR DÜNYAYI HER AN HAVAYA UÇURABİLİRLER...

 

Hiç mektep medrese görmemiş, dünyanın her yerinden, her renginden, ırkından, dininden dilinden insanlar Firavun, Nemrut (Na-Mırd), Diktatör, Tufan, Kıyamet vb. adları ve kavramları duymuşlardır.

 

Baronlar (O Çağın Tanrıları) Nuh tufanından 3 bin yıl önce , yani 6 bin yıl önce (Gılgameş Destanı) çıkardıkları tufanla, bu tufandan 3 bin yıl sonra kavimlerin sapıtmasıyla Nuh Tufanının koptuğunu günümüzde tüm insanlık bilmektedir. Bir başka deyişle geçmişin firavun ve Na-Mırd'ları, bazanda Nuh tufanı örneğinde görüldüğü gibi sapıtan insanı gezegen üzerinde enerji dalgalarını kullanarak (Deprem, Sel, Yağmur vb.) canlı yaşamı yok edecek  bilgi ve bilim ve teknolojiye sahiptiler...

 

Günümüz dünyasına, Baronlarına, Nemrud ve Firavunlarına geldiğimizde sadece canlı yaşamı değil bir bütün olarak tüm gezegeni binlerce kez yok edecek silah, donanım, bilim ve teknolojiye  sahip olduklarını artık bilmeyen  yok.

 

Son 300-400 yıldır dünyayı sinsice ele geçiren katil-soykırımcı aile ve firmalar insanlık tarihinin hiç bir döneminde görülmemiş bir şekilde  dünya ve insanlıkla oynamaya başladılar.

 

Amerika, Afrika, Asya'nın uçsuz bucaksız coğrafyasında kimsenin kendilerine ulaşamayacakları sandıkları firavun sarayları inşa ettiler.  Dünya haritasını önlerine koyup hangi kıtayı halkı, ülkeyi nasıl yok edip, nasıl yutacaklarını, nasıl soykırıma uğratacaklarını açık-açık planlamaya başladılar.

 

Özellikle son 300-400 yıldır dünyanın medeniyet beşiği üzerindeki Kürtlerin soykırım, parçalanma vb. binbir oyunla tarihten silinmeye çalışılması, Filistin Sorunu  Dünya halkları, insanlıkı uyandırmaya başladı.  Dünya ve İnsanlık giderek kendi kaderlerini avuçlarına alan çağımızın baronlarını sorgulamaya başladılar...

 

BARONLAR HER AN HER ÇILGINLIĞI YAPIP GEZEGENİ YOK EDEBİLİRLER...

 

Bu baronları gezegen çapında deşifre eden, oyunlarını bozan Türkiye-Rusya vb. ülkeler, Erdoğan, Putin gibi liderler çıkmaya başladı. Gerek Fetö terör örgütünden, gerekse gezegen boyutunda döşenen tarikatlar, gerekse devletlerin küresel katil firmalar tarafından nasıl ele  gele geçirildiği bir muamma değil artık.

 

Artık insanlık bilinen biyolojik, genom, nükleer vb. silah ve teknolojilerin yanı sıra birde bilinmeyen silah, bilim ve teknolojiyle kuşatılmış bulunmaktadır.

 

İnsanlık İsrail terör devleti başta olmak üzere hangi ülkenin ardiyesinde hangi silah ve teknolojiyi ürettiğini bilmiyorsa, gezegenimizi babasının çiftliği zan eden dünyanın her kıtasının hangi dağının ve noktasının altında hangi baronun kendini ulaşılmaz zan edip dünya haritasını çevirdiğini bilmiyorsa... Ne dünyanın nede dünya üzerinde hiçbir ulusun, devletin... bir bütün olarak artık dünyamızın da geleceği kalmamıştır demektir.

 

Ortadoğu'da İsrail terör devleti ve yayılma alanına baktığımızda Yahudileri  bir vatan, bir toprak parçası diye kandıran baronların, Yahudileri kullanarak Filistin ve Kürdistan coğrafyasındaki, halkları ve ulusları düşürerek, soykırıma uğratarak buraları açık-aleni işgal ve tüm dünya halklarını köleleştirme oyunu olduğu tüm gerçekliği ile ortaya çıkmaya başladı.

Şimdi kendilerini akıllı zan eden çinliler, ruslar, hintliler, amerikalılar bilimnum tüm dünya halkları çağımızın baronları tarafından aptal sürüleri yerine konulmuşlardır. Baronlar insanlığı o kadar kötü bir şekilde kuşatmışlardır ki bilinen ve bilinmeyen silah ve ve teknolojileriyle israil yada amerikayı batırarak  tüm gezegeni yok edebilirler. Bilinen-bilinmeyen yıkıcı silahlarıyla bir anda Pekin, Moskova,  İstanbul gibi şehirleri vurup dünyayı karanlığa gömebilirler...

 

Dünya halkları, devletleri, insanlık büyük bir sınavla karşı karşıya, ya baronları tesbit edip etkisiz hale getirecekler, dünya ile oynamayı devletler-uluslar bazında da kontrole alacak ırk-dil-din üstü... yeniden bir yapılanmaya gidilecek yada tüm dünya gümleyecektir.

 

Erdoğan yada putin, yada trump, yada çinli şan zeng, yada hintli gandhi baronun yada baronların  gözünde bir karıncadır.  Baronun dünyasıyla oynuyorlarsa baron kendini de dünyayı da yok edecektir. Kontrol ve yenilgi baron-yada tanrı kişiliklerin kişiliğin de yoktur...

 

Bütün dünya-insanlık  büyük bir sınavla karşı karşıya... Adı devlet, firma, aile ne olursa olsun tüm insanlığın kontrol edebileceği yeniden bir yapılanmayla gezegenimiz  yeni bir sisteme kavuşturulamazsa ırk, dil, din, mezhep, para vb. oyunlarla insanlık kandırılmaya-kullanılmaya devam edilirse bu çürük ve çürümüş yapılanmaya nokta konulmazsa ama bugün, ama yarın baronlar  bu gezegeni yok edeceklerdir...

 

Dünyanın bütün halkları hem kendi devletlerini, hem kendi coğrafyalarına sızan baronları çözmek kontrole almak, hemde dünyanın diğer halklarıyla buluşarak gezegenimizi tüm insanlığın kontrol ettiği yeniden bir yapılanmaya yeni bir sistemi ortaya koymak zorundadırlar. Dünya artık küçük bir köydür. Bu köyü yok edecek bir sürü iflah olmaz kişilik-kurum  türemiştir. Ya bu tanrı-baron-devlet adları neyse kontrole alıp insanlık kendi kaderine  yön verecek  yada çağımızın firavunları insanlığı  dilediği gibi yok edecek. Baronların hesaplayamadığı ise böylesi bir kıyamet senaryosunda gezegene döşenen silahlar nedeniyle tüm dünyanın bütün canlı yaşamla yok olacağı gerçeğidir... Bir başka deyişle hintli, rus, yada çinli karınca böylesi bir yok edilme sonrasını düşünerek tüm dünyayı magmaya çevirecek silahı çoktan üretiğini baron öküzü unutmamalıdır... Yani yok etme-yeme soykırım dürtüsü sonu yok ve tüm gezegeni-herşeyi  yok edecektir.

 

Sonuç olarak insanın en büyük zaafı, yeme, yutma, yok etme özelliğidir. İnsan hem bu zaafını yenecek bir olgunluğa, hemde bu zaafları tavan yapan egoları bulup etkisiz hale getirmek zorundadır. Artık, insanlık, insanlık tarihinde görülmemiş bir yıkım ve yok olma gerçeği ile karşı karşıyadır. İnsanlık, bu yıkım ve yok olmayı durduracak yeti ve yeteneği küresel boyutta ortaya koymazsa yolun sonuna gelmiş bulunmaktadır...

 

Çağımızın karıncaları gezegen çapında tüm karıncaları harekete geçirerek baronlar-devler  harekete geçmeden etkisiz hale getirmekle mükelleftirler. Tüm dünyanın yok olacağı kum saati Ortadoğu-Mezopotamya'da Osmanlının-Çarlığın...  yıkımının ardından çalışmaya başladı...

 

ETİKETLER : BARONLAR DÜNYAYI HER AN HAVAYA UÇURABİLİRLER...
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA