İSTANBULDAN BİR ŞEHZADE GEÇTİ...

İş Adamı Zafer Sural'ın yeğeninin sünnetinde bölge iş-stk dünyası birbiriyle buluştu. Tarihi ve kültürel değerleri bir arada yaşadık.
Bu haber 2018-01-22 13:23:21 eklenmiş ve 1565 kez görüntülenmiştir.

İSTANBULDAN BİR ŞEHZADE GEÇTİ...

 

İş Adamı Zafer Sural'ın yeğeninin sünnetinde bölge iş-stk dünyası birbiriyle buluştu. Tarihi ve kültürel değerleri bir arada yaşadık. 

 

Bölge iş dünyamızda ülkeye, bölgeye, STK'lara katkısıyla, aldığı görevlerle, yüklendiği misyonla; yüzlerce insanı istihdam etmesiyle... öne çıkan Profesyonel Temizlik Hizmetleri Firmasının sahibi Zafer Sural iş dünyamız içinde müstesna bir yere sahip.  

 

Zafer Suralın Kardeşi turizm-hizmet sektöründen tanıdığımız Serhat Sural'ın oğlu Yiğit'in sünnet töreninde  akraba, yakınları başta olmak üzere, binlerce iş adamının bünyesinde bulunduğu iş adamları derneği Tümkiad başkan ve yönetimi başta olmak üzere yüzlerce iş adamı-işletmeci, bölgemizin birçok STK'sı da Suralların sünnetinde buluştular.

 

SEFAKÖYDE  BİR OSMANLI ŞEHZADESİ...

 Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Sünnet  töreninde tarihi ve kültürel değerlerimizi bir arada yaşadık. Genç Yiğit Sural bir Osmanlı Şehzadesi gibi dualar ve mehter marşıyla sahneye alınırken alkış tufanı koptu. Yer yerinden oynadı. Anne ve babasının yanı sıra Kirvesi Berkant Aktürk hep yanındaydı. Salon doldu taştı. Sunuculuğu Meryemce programından tanıdığımız TV -Radyo sunucusu Meryem Kızılırmak yaparken, sahneye birbirinden değerli sanatçılar çıktı. Kürtçe Azerice parçalarla oyun ve halaylarla harika bir sünnet törenine imza attılar.

 

Adet yada gelenek olduğu üzere erkeliğe ilk adımını atan Yiğitin sünnet töreninde büyükleri ona aldıkları hediyeleri takdim ettiler. Birlikte fotoğraf çektiler. Kendisine dualar ettiler. Birlikte hatıra fotoğrafı çektiler.

 

TÖRENDE BAŞKANLAR KISA BİRER KONUŞMA YAPTILAR...

Törende ilk konuşmayı Hoç-Fed üyesi Murka-Binbaşar Köyü başkanı Fikret Aktürk yaptı. Aktürk, iş adamı Zafer Sural'ın derneklerine ve dernekçiliğe yaptığı katkılarından dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır, hiçbir zaman bizi ve derneklerimizi yanlız bırakmadı dediler.  Genç prens Yiğit için bir araya gelen köylü ve üyelerimize buraya katılım gösteren, bu birlik beraberliği ortaya koyan herkese teşekkür ediyorum dedi.

 

TÜMKİAD BAŞKANI NİHAT TANRIKULU "ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DEDİ" DUA ETDİ...

 

Nihat Tanrıkulu, Zafer Sural, Cüneyt Bağcı... Tümkiadın (Tüm Sanayici-İş adamları Derneği) kurucu üyeleri. Tanrıkulu bu işadamları örgütünün başkanı. Dernek Tusiad, musiad vb. birçok ulusal derneğin başarmadığı başarılara imza atarak iş dünyasında inanılmaz bir çıkış yakaladı. Binlerce iş adamını kısa bir sürede aynı çatı altında toparlayarak birbiriyle buluşturdu. Bütün Türkiye'yi etkileyecek başarılara imza atmaya başladılar. Dernek  İş adamlarını birbiriyle buluşturarak iş hacimlerini büyütmede önemli bir misyonu yerine getirmede giderek ülkemizin en önemli STK'larından biri olmaya başladı( x1).

 Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, iç mekan

Bu derneğin üç beyni kurucusu bu törende bir araya geldiği gibi başkan Tanrıkulu'da kısa bir konuşma yaparak "Peygamberimizin sünnetinin bu denli bir çoşkuyla yerine getirilmesi tarihimizin kültürümüzün bu denli güzel yaşatılması bizi ziyadesiyle memnun etdi. Konuşmanın ardından genç prensle hatıra fotoğrafı çektiler.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYIN...

 

( x1)- Doğu Medya olarak TÜMKİAD'la ilgili detaylı haber ve tanıtımı ilerleyen günlerde detaylı bir şekilde sizlerle paylaşacağız.

 

 

ETİKETLER : İSTANBULDAN BİR ŞEHZADE GEÇTİ...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA