AFRİN HAREKATI ABD'NİN TÜRKİYE ve KÜRTLERE KARŞI YIKIM TUZAĞIDIR...

Parçalanmış Kürdistanda dönen derin ve aleni oyunları bölge ve dünya halkları çözemeyip önlem alamda gecikilirse insanlık büyük felaket ve savaşlarla tümden düşürülecektir, yok edilecektir.
Bu haber 2018-01-21 17:59:31 eklenmiş ve 1416 kez görüntülenmiştir.

AFRİN HAREKATI ABD'NİN  TÜRKİYE ve KÜRTLERE KARŞI YIKIM  TUZAĞIDIR...

 

Sadece Ortadoğu değil,  Osmanlı-Çarlığın yıkımının üzerinden geçen yüzyıllık sürece bakıldığında bütün dünya halkları soykırım ve kölelik kuşatması altındadır. Parçalanmış Kürdistanda dönen derin ve aleni oyunları bölge ve dünya halkları çözemeyip önlem alamda gecikilirse insanlık büyük felaket ve savaşlarla tümden düşürülecektir, yok edilecektir.

 

Türkiye, İran, Irak,  Suriye, Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan... Ortadoğu-Ön Asya'da bulunan devletlerin mevcut halleriyle hiçbirinin geleceğinin olmadığını... Az çok düşünce yetisine sahip olan her insan görür.

 

Bu devletler sahte suni sınırlarla donatılmışlardır.

 

Bu devletlerde ırk-mezhep düşmanlıkları, ırkçılığın had safhada olduğu alt yapılarla sarılmışlardır. Bu devletlerin tümünde vatandaş harcanan koyun sürüsü gibidir. Her alanda geri kalmışlık, cehalet ve sefalet kaderleri yapılmıştır.

 

Yüzyıllık bir süreçte bu devletlerin hiçbiri bu sahte suni sınırları, ırk mezhep sınırlarını kaldıracak bir girişimde bulunmamışlardır. Bütün bölgeyi ve devletleri kapsayacak yeniden bir siyasal yapılanmaya asla değinmemişlerdir. Fikir olarak dahi ortaya koymamışlardır.

 

Bu devletleri ve milletleri bir arada tutan temel çimento Kürtler ve Kürdistan'dır.  Kürtlerin sahte suni sınırlarla parçalanmışlıkları ve mevcut çözümsüzlük durumu yukarda vurguladığımız devletlerin ve halkların geleceğini de yok etmektedir.

 

Söz konusu coğrafyadaki genel fotoğrafa baktığımızda yıkım, istikrarsızlık ufalanma, parçalanma, bölünme söz konusu devletlerin kaçınılmaz sonu olacaktır.

 

Kürtlerin statüsüzlüğü ve parçalanmışlığı Hindistan-Pakistan-Rusya hattından Filistin'e, buradan Türkiye'nin Avrupa sınırlarına bütün halkların yıkımıyla sonuçlanacak bütün tehlikeleri içinde barındırmaktadır.

 

Küresel katil firma ve ailelerin güdümündeki ABD, AB-Siyonist İsrail bu gerçeği iyi bildiklerinden özellikle Türkiye, İran, Irak, Suriye ve bu dört devleti birbirine bağlayan Kürtlerin yeniden bir siyasal yapılanmayla bir bütünlüğe gitmemeleri için en büyük şartın, durumun, olgunun zayıf parçalanmış güçten düşürülmüş Kürtler ve parça-parça edilmiş bir Kürdistan olduğunu da adları gibi bilirler.

 

Bundan dolayı dünya siyonizmi, küresel katil firmalar Barzani örneğinde de görüldüğü gibi asla Kürtleri toparlayacak bir statüye  izin vermezler. Kendi kullanabilecekleri oluşumların önünü açarlar.

 

Afrin yada Suriye'deki durum Kürdistan'ın bu kadim coğrafyasının iyice araplaştırılması-türkleştirilmesi ardından kürtleri yanlarına alarak Türkiye'yi yıkıma götürecek  alt yapıyı hazırlamaya yöneliktir.

 

Siyonizmin, küresel katil firmaların halklar üzerindeki oyunlarının boşa çıkarılmasının tek yolu var. Türkiye-İran-Irak-Suriye sınırları kaldırıp yeniden bir siyasal yapılanmayla bütünleşmeleri burada yaşayan halkların tümünün kabulleneceği bir üst kimlik gerekmektedir... Bu yönlü bir çalışma yapılmadığı zaman Kürdistan coğrafyasındaki devletler, Rusya dahil hiçbir devletin halklarının  geleceğini düşünmedikleri çok derin ve sinsi oyunlarla bütün halkların, dünya halklarının küresel katil soykırımcı firmalara yem yapıldığını dünyanın bütün halkları anlamak ve görmek zorundadır...

Siyonizm, küresel katil firmalar önce Kürtleri (ki osmanlı yıkıldığında Osmanlıya ihanet etmeyen bu günleri gören tek millet kürtlerdi) yok edecek ardından geri kalan halkları... Bu anlamda Afrin 1. derecede Küresel katil firmaların oyuncağı ABD'nin Kürtlere  ne kadar zarar verirsem o kadar kardır mantığıyla hazırlamış olduğu bir provaksiyondur.  Buı provaksiyonun 2. hedefi ise mevcut iktidara %70 oy veren Kürtleri sistemle nasıl çatıştırırım planıdır.

 

Türkiye Arap-Türk söylemlerini aşmalı, İran ve diğer devletlere baskı yaparak Kürdistanın ve kendilerinin parçalanmışlığına son verecek projeler geliştirmelidir. Aksin bölgedeki mevcut hiçbir devletin geleceğinin olmadığın herkes analamlı bütün halklar küresel katillerin kendilerine dayattıkları bu soykırım ve yok edilme oyunlarını bir an önce çözüp önlem almalıdırlar...

 

Terör ve terörizme karşı mücadele devletlerin en doğal hakkıdır ama Kürt sorunu ve Filistin sorununu çözme iradesi ortaya konmadıkça hiçbir devletin ve halkın geleceği asla olmayacaktır. Küresel katil firmalar ya tüm dünyayı köleleştirecek-düşürecek  yada bu iki sorun insanlığın sonu olacaktır...

 

 

ETİKETLER : AFRİN HAREKATI ABD'NİN TÜRKİYE ve KÜRTLERE KARŞI YIKIM TUZAĞIDIR...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA