Duyuru: 5 Gün Teknik Destek Proje Eğitimi Verilecek

T.C Iğdır Valiliği Avrupa Birliği Dış İlişkiler Bürosu olarak farklı Kurum ve Kuruluş Personellerinden oluşturulan‘’AB Proje Ekibine Proje Döngüsü Yönetimi ve Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi Veriliyor’’
Bu haber 2018-01-20 21:30:50 eklenmiş ve 1650 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Iğdır Valiliği kurum kuruluşlara ücretsiz 5 (beş)gün teknik destek proje eğitimi verecektir. Eğitime katılmak isteyenler başvuru yapabilecektir.

T.C Iğdır Valiliği Avrupa Birliği Dış İlişkiler Bürosu olarak farklı Kurum ve Kuruluş Personellerinden oluşturulan‘’AB Proje Ekibine Proje Döngüsü Yönetimi ve Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi Veriliyor’’konulu Teknik Destek proje Eğitimi Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından 2.defa desteklenmiştir.

2017 yılı 5. TRA2/17/TD/0039 referans numaralı Teknik Destek proje eğitimi 29.01.2018 ve 02.02.2018 tarihleri arasında toplam 5 (Beş) gün olmak üzere 09.00-16.30 saatleri arasında (AB UDYK toplantısı nedeniyle 02.02.2018 tarihinde 13:00-17:00 saatleri arasında) eğitim yapılacaktır.

Teknik Destek proje Eğitimine katılacak personeller eğitim içeriği olarak; T.C. Kalkınma Bakanlığı, T.C. Gençlik Spor Bakanlığı, T.C. İçişleri Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı'nın vermiş olduğu destekler hakkında bilgi verilmesi; proje fikri oluşturma, mevcut durum analizi, sorun analizi, hedef analizi, strateji analizi, paydaş analizi, Ulusal Ajans Destekleri, Erasmus+ Programları KA1 ve KA2, KA3,ECAS ve TURNA Sistemleri, PIC Kodu İşlemleri, EuroDESK ve EuroPASS konularında bilgilendirileceklerdir. Teknik Destek projesi eğitimine katılan personellere katılım belgesi verilecektir.

Teknik Destek projesi eğitimindeki amaç; eğitime katılacak personellere proje hazırlamanın tüm detayları öğretilerek kurumları adına projeler üretmelerini sağlamak ve projeler konusunda farkındalık oluşturmaktır. Proje bilgilendirme eğitimleri ile ilimizde markalaşma, kurumsallaşmayı sağlamak, istihdam ve girişimcilik konusunda bölgenin insan kaynağı potansiyelini güçlendirmektir.

Belirtilen Teknik Destek proje eğitimine AB Proje Ekibinde yer alan personeller ile gönüllü katılmak isteyen diğer personellere yönelik yapılacaktır.

Bilginize sunulur.

Naciye PARLAR

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA